Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי ביקור לא נדיר בהתיישבות הנ"ל, בעקבות כך 2 שאלות:

1. מישהו מכיר את ה-Audi RS4 הכסופה שמסתובבת שם? פעם שניה שאני פוגש אותה. שייכת כנראה לערס לפי המוזיקה שיוצאת ממנה בווליום של צופר אב"כ מצוי, ושלל אביזרי הדאווין שעליה. זו באמת RS4 ?

2. חזו עיני בשלט של מכון רדיאטורים המפרסם "רדיאטורים מפלסטיק לכל סוגי הרכב". למה שמישהו ירצה רדיאטור מפלסטיק ? זה הרי מוליך חום פחות טוב ולכן יהיה פחות יעיל מרדיאטור מתכת ... אז נכון שאין קורוזיה, אבל קורוזיה זו בעיה קטנה לעומת התחממות קבועה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
היום ביקרתי ביקור לא נדיר בהתיישבות הנ"ל, בעקבות כך 2 שאלות:

1. מישהו מכיר את ה-Audi RS4 הכסופה שמסתובבת שם? פעם שניה שאני פוגש אותה. שייכת כנראה לערס לפי המוזיקה שיוצאת ממנה בווליום של צופר אב"כ מצוי, ושלל אביזרי הדאווין שעליה. זו באמת RS4 ? ...

2. חזו עיני בשלט של מכון רדיאטורים המפרסם "רדיאטורים מפלסטיק לכל סוגי הרכב". למה שמישהו ירצה רדיאטור מפלסטיק ? זה הרי מוליך חום פחות טוב ולכן יהיה פחות יעיל מרדיאטור מתכת ... אז נכון שאין קורוזיה, אבל קורוזיה זו בעיה קטנה לעומת התחממות קבועה.

הכוונה היא לרדיאטור שהכיסויים שלו עשויים פלסטיק. השבכה עשויה אלומיניום...

תפתח את המיכסה מנוע באוטו שלך וסביר להניח שתראה אחד (קיים במכוניות מהעשור האחרון)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
היום ביקרתי ביקור לא נדיר בהתיישבות הנ"ל

חזו עיני בשלט של מכון רדיאטורים המפרסם "רדיאטורים מפלסטיק לכל סוגי הרכב". למה שמישהו ירצה רדיאטור מפלסטיק ? זה הרי מוליך חום פחות טוב ולכן יהיה פחות יעיל מרדיאטור מתכת ... אז נכון שאין קורוזיה, אבל קורוזיה זו בעיה קטנה לעומת התחממות קבועה.

אני מניח שמדובר על הרדיאטורים מהסוג החדש יותר (חדש זה יחסי ,מדובר על לפחות 15 שנים בשוק)

בהם צידי המיכל עשויים פלסטיק ולא מתכת.

אם אכן מדובר בראדיאטור פלסטיק אמיתי (צנרת הקירור עשוייה פלסטיק) אשמח אם תציין את המקום או תשלח בה"פ - אני צריך כזה דבר לתחום אחר לגמרי.

פורסם
אם אתה מדבר על האוודי הכסופה, עם הבודי קיט והג'נטים המפלצתיים,

אז כן, זוהי RS4.

לאודי המדוברת יש חישוקי 19 של A8?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכוונה היא לדודים/כיסויים שנמצאים בצידי הרדיאטור.

המקרן עצמו עשוי אלומיניום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לאודי המדוברת יש חישוקי 19 של A8?

אם אני לא טועה, מדובר בחישוקים של האוודי A8 קוואטרו,

אבל אל תתפוס אותי במילה...

FOGEL TURBO

פורסם
אם אני לא טועה, מדובר בחישוקים של האוודי A8 קוואטרו,

אבל אל תתפוס אותי במילה...

אם מדובר ב-19 אינץ' של ה-A8 (כנראה של גרסת ה-Q) החדשה , אז אני מכיר את הרכב והוא לא RS4 , אלא A4 עם קיט חיצוני של RS4.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב שאני מכיר את הרכב המדובר, וממש לא נראה לי שזו S4, מקסימום 3 ליטר עם ניפוחים ושטויות. אולי אפילו סתם 2 ליטר, מי יודע... :-)

בנוגע לרעננה - מי הרשה לך להכנס? :twisted: לספר לעוזי שאתה צוחק עליו? :wink:

:lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני חושב שאני מכיר את הרכב המדובר, וממש לא נראה לי שזו S4, מקסימום 3 ליטר עם ניפוחים ושטויות. אולי אפילו סתם 2 ליטר, מי יודע... :-)

:lol:

רק לא לעוזי ! הראייה המוצקה של דארווין...:twisted:

פורסם

RS4:

לתשובות פה אין אפילו כיוון משותף ...

למיינור מאסטר, לא, זה אפילו לא דומה לתמונה ששמת. האודי שאני מדבר עליה היא מהצורה החדשה, גם אם קשה לראות את זה מתחת לבודי קיט.

כן, היא כסופה; כן, יש לה ג'אנטים מאוד מרשימים, 18 או אפילו 19 אינץ' עם 11 או 12 spokes ישרים ומרכז שקוע, דומים לאלה ; לעומת זאת יש לה ספוילר מכוער שהייתי מצפה למצוא על מיצובישי לנסר ברהט; יש עליה סמל של RS4 שנראה מודבק בצורה מקצועית; יש לה בקליות שקופות בפנסים אחוריים, ושבכה מתחת לפגוש האחורי שממנה יוצאים שני אגזוזים בריאים. הכל נראה עשוי טוב, גם אם לא לגמרי בטעם.

עכשיו מישהו מזהה בודאות ?

רדיאטור פלסטיק:

אוקיי, אז הרדיאטור ממתכת והכניסה / יציאה מפלסטיק. ומה טוב בזה ? משקל וקורוזיה ?

שמר, צר לי, אבל כולה ראיתי שלט. אם אני אמצא רדיאטור פלסטיק אמיתי אני אגיד לך (השלט האמור מול מגה ליד קניון רננים). * עריכה * איך הגרמנית שלך ? הנה חברה שמוכרת (האתר באנגלית). * עריכה נוספת * בעצם למה אתה רוצה רדיאטור מפלסטיק ?

לא הרשו לי, הברחתי את עצמי פנימה בסירת גומי :smile:

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

בראשל"צ יש 2 מכוניות כאלה, חונות מתחת לאותו הבניין [של מישהו שאני מכיר],

שתיהן כסופות, על אחת יש בודיקיט וסמל של RS4 ועל השנייה של RS6.

[אבל כמו שמישהו מכאן אמר, כל סדרת הRS הם סטיישנים בכלל]

אם תהיה דרישה אני אצלם ואעלה לכאן 8)

פורסם

Mayrun - דבר ראשון צלם ותעלה זה תמיד נחמד לראות ...

בקשר למכונית המדוברת , אני גר בכפ"ס ואני מגיע הרבה פעמים לרעננה ואני רואה יחסית הרבה את

האודי המדוברת ואפילו עמדתי לידה איזה 5 דקות בצומת רעננה צפון (בגלל שוטר ****** שחושב שהוא יודע לכוון תנועה)

ובוודאות שזו לא RS4 , זו כנראה 1.8T עם בודי קיט של ה RS4 .

ד"א הבעלים הוא ערבי .

עריכה : רק רציתי לציין שהרכב נראה מדהים והוא כמעט בטוח שופר גם במנוע ולא רק חיצונית כי הוא

פשוט טססס ...

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תוכן חדש...