Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונת תספורת er131 של פנסוניק, אני ממש מבסוט ממנה והיא עושה את העבודה יותר משנה כבר, קרה שהיא נפלה על הרצפה והמסרק הנשלף נשבר, חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי מסרק, ממש לא בא לי לקנות מכונה חדשה רק בגלל חתיכת פלסטיק, מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזה כדי שלא אצטרך להשבית אותה?

 

הנה תמונה של המכונה, ואני מחפש את המסרק העליון בתמונה, מספרים 3-6

http://www.google.co.il/imgres?q=panasonic+er131&um=1&hl=iw&sa=N&tbm=isch&tbnid=nWtu6XFJ-0h4gM:&imgrefurl=http://technika.shop.by/8206/&docid=wH-waG3LOE0kkM&imgurl=http://technika.shop.by/pics/items/Image_hcx.jpg&w=259&h=400&ei=WymqUPijLsjmtQav_IHADQ&zoom=1&iact=hc&vpx=12&vpy=80&dur=473&hovh=272&hovw=175&tx=59&ty=130&sig=106246463581477900662&page=1&tbnh=142&tbnw=91&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:17,s:0,i:117&biw=1137&bih=677

 

תודה לעוזרים.

פורסם

בדוק מי היבואן, וצור איתו קשר.

קרה לי בדיוק אותו דבר עם מכונה של ביביליס. התקשרתי לברימאג (למרות שלא קניתי את המכונה ישירות מהם). הפנו אותי שם למחסן החלפים, והודיעו לי שיש את החלק במלאי באיזור המגורים שלי (מדובר על מכונה ישנה, נקנתה לפני 4 שנים).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כבר בדקתי באתר של אליאס ואין להם במלאי, אני יתקשר אולי המוצר לא מופיע באתר, על כל מקרה מי היבואן של פנסוניק בארץ?

פורסם

איזה צרוף מקרים, גם לי לפני יומיים נשבר המסרק של המכונה (נפל על הרצפה).

 

נשבר לי המסרק של 3-6 מ"מ.

 

אם תמצא מאיפה לקנות אשמח לשמוע.

 

אבירם

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם

איביי אין, אליאס אין וגם יש להם שירות בין המגעילים שנתקלתי בו בכל תחום בחיי, שלחתי מייל ליורוקום יבואני פנסוניק ואני מקווה לקבל תגובה אבל לא אופטימי מידי בנושא.

פורסם

התפתחות בנושא, יורוקום חזרו אליי והפנו אותי ישירות לאיש קשר שלהם באליאס, שהוא נתן את המספר שלי לחנות והתקשר אליי נציג מטעם אליאס, נורא נחמד שישר ידע על מה אני מדבר ואמר שאין במלאי אבל הוא יוציא ממכונה קיימת במקום שאני ימתין עד שיהיה במלאי, 40 שקל סה"כ ועוד 10 שקל למשלוח, מחר בבוקר יחזרו לקחת פרטי משלוח.

פורסם

טוב אליאס זה השירות הכי מגעיל זוועתי איטי מזלזל ועוד אלף תיאורים מגעילים שקיבלתי בחיים! עדיף לקנות מכונה חדשה ולא להתעסק איתם! עד כדי כך!

 

עושים טובה שעונים לטלפון, וגם שעונים זה בצורה מגעילה, אמרו לי שיחזרו אליי חיכיתי יומיים התקשרתי אליהם ולא ידעו על מה אני מדבר , אולי יש עוד מישהו שמחפש מה שאני מחפש אז צעקו עליי שכבר ״הסבירו לחבר שלי שאין!!!״ ואין לי מושג על מה הם מדברים, אמרו שיוציאו לי ממכונה קיימת ועכשיו אמרו שאני צריך להתקשר כל כמה ימים לבדוק עם זה הגיע כי הם ישכחו אותי אם אני ישאיר מר טלפון , זה מגיע האונייה וזה יכול לקחת יום או חודש או שנה ושאני יתקשר כל כמה ימים לבדוק, גועל נפש של שירות מאחל להם פשיטת רגל איכס לא מתקשר אליהם יותר שירות הכי זוועתי שנתקלתי בו בחיים אני קונה מכונה חדשה!!

פורסם

באמת גועל נפש. טוב שלא ניסיתי אפילו להתקשר כי דברים כאלה משגעים אותי!

בכל מקרה את המסרקים של המכונה שלי מצאתי בebay אומנם לא זול (60 שח) אבל בטח פחות עצבים.

×
×
  • תוכן חדש...