Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רכב חסכוני ואמין באיזור המחיר שציינתי לעיל באיזור השנים 2007-8

בהתחלה חשבתי ללכת על מאזדה 2, בסוף החלטתי שיחסית לאוטו קטן הוא די יקר ובמחיר הזה אוכל להגיע אפילו למשפחתית טובה.

אחר כך היו התלבטויות אולי ללכת על קורולה, SX4 או מאזדה 3 (שירדה מהפרק כיוון שהיא לא חסכונית).

רציתי לבדוק גם אופציה של רכישה של פולו אבל מתברר שהביטוח והאחזקה מאוד יקרים

כנ"ל לגבי הונדה סיוויק.

אני כבר משהו כמו חודש מחפש וכל פעם יורד מאותו דגם שחיפשתי, מה שכבר התיש אותי.

אודה לכם אם תעזרו לי להנעל על דגם מסויים?

כמו שציינתי אני מחפש רכב שהוא חסכוני, אמין ושהאחזקה שלו מבחינת טיפולים וביטוח תהיה סבירה לרכב ממוצע.

פורסם

יש לך צורך ברכב משפחתי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך צורך ברכב משפחתי?

עקרונית אני לא חייב כי ברוב הזמן יהיה בו נהג אחד

מצד שני אני מחפש רכב שיהיה לי טיפה מרווח בו (עדיין לא שם דגש על משפחתי)

פורסם

במחיר שלך ניתן לקנות רנו קליאו חדשה ידנית,היא מרווחת,בטיחותית ודי חסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום dudialbo,

מדוע ויתרת על רכישה של סוזוקי SX4? אני חושבת שדגם ההאצ'בק (5 דלתות) של ה-SX4 יוכל להתאים מאוד לדרישותיך. מדובר ברכב אמין, חסכוני יחסית בדלק ועלויות האחזקה שלו נחשבות לנמוכות.

כיוון אחר למכונית שאולי תעניין אותך הוא ניסאן נוט. מדובר בדגם קומפקטי של ניסאן, עם מכלולים של מכונית משפחתית (ניסאן טידה) ומרכב 5 דלתות גבוה בדומה ל-SX4. לרכב יש צריכת דלק טובה, עלויות אחזקה נמוכות ורמת אמינות גבוהה כמו שמקובל ברוב רכבי ניסאן.

בשני המקרים בתקציבך תוכל למצוא רכבים שמורים ויפים עם קילומטראז' סביר ממודל 2008 או 2009 ללא שום בעיה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

כפי שנכתב כאן - אם אתה מוכן לבחוש בתיבה וללחוץ את המצמד במו ידיך ורגליך - למה לא לברר לגבי קליאו 1.2 ידנית מהניילונים?

רכב מרווח, מאוד בטיחותי, סופג מהמורות היטב, הרבה יותר חסכוני מכל האלטרנטיבות האחרות שהוצגו כאן.

הייתי מאוד קרוב לרכישת רנו קליאו כזאת (במקרה שלי תכננתי לקנות משומשת) אולם ירדתי מהרעיון בגלל שהייתי חייב רכב גדול יותר (2 ילדים קטנים) ורציתי ביצועים טובים יותר ובאופן כללי רכב "יותר מיוחד". אבל אם לך אין את הדרישות האלו, מדובר באופציה לגיטימית ביותר.

פורסם

בתקציב שלך תוכל גם למצוא רכב כמו יונדאי אקסנט 2010 באחת מחברות הליסינג,זהו רכב שמגיע עם מנוע 1400 עלות טיפולים סבירה ונחשב לרכב אמין ,חסכוני ומרווח.

מה גם שזהו רכב שסחירותו טובה בשוק וכשתרצה תוכל למכור אותו יחסית בקלות.

בהצלחה

פורסם

הונדה ג'אז 2008 (צורה "ישנה") הכי חסכונית בדלק (באופן משמעותי) מהנ"ל וגם מרווחת באופן מדהים ביחס לגודלה ולכן מבוקשת מאוד.

בשנת 2009 (צורה חדשה) היא הגיעה עם גיר רובוטי לא הכי נעים, אבל ב-2008 הגיר רציף וחלק.

פורסם

אם הוא מוכן לרכב ידני איני רוא טעם באקסנט,היא לא תהיה חסכונית יותר מאובזרת יותר ולא נוחה יותר מהקליאו.

• תוכן חדש...