Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מהמר שהמישלין הם המקוריים שהגיעו עם הרכב ובהחלט הגיע זמנם.

את האחוריים אני לא מזהה (סיניים?), נראה שגם הם ראו ימים יפים יותר אבל הם נראים במצב סביר בסה"כ.

אני מציע לבצע החלפה של ארבעת הצמיגים ליצרן מוכר ולאחר מכן לגשת לכיוון פרונט, שם יבדקו גם כל מיני חופשים שלא תמיד עולים עליהם בטסט. מקום מומלץ? "המעבדה לרכב" בחולון. שווה נסיעה גם אם אתה לא מאיזור המרכז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הצמיגים הקדמיים שלך הם סכנת נפשות, החלף במיידית.

האחוריים אומנם לא שייכים למותג ידוע, אבל בסה"כ באמת נראים סביר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הצמיגים הקדמיים שלך הם סכנת נפשות, החלף במיידית.

האחוריים אומנם לא שייכים למותג ידוע, אבל בסה"כ באמת נראים סביר.

איציק

תודה!

אז לאן עליי ללכת, למוסך או לפאנצר מאכר?

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך הרבה כסף - ברור שלפנצ'רמעכר.

אם יש לך כסף מיותר - יש לך 2 אופציות:

1. ללכת למוסך והם יטפלו בזה (הם יקחו את ה"עמלה" שלהם דרך הפנצ'ריה - וזה יבוא לידי ביטוי במחיר של הצמיגים).

2. להעביר אותו אליי ישירות בהעברה בנקאית (אם אכן תבחר באופציה הזו - אשלח לך את הפרטים בהודעה פרטית :lol: )

;-)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חיים, מאיפה אתה בארץ?

אני מצטרף לממליצים על החלפת רביעית צמיגים מיד.

זה לא אמור להיות יקר מדי, בטח שלא בהשוואה לבטיחות...

הערה: אני חושב שאתה מתבלבל עם לחצי הצמיגים הקדמי והאחורי, 2.4 באר מקדימה זה הלחץ אצלי בסי 5, והאחוריים לעולם לא בלחץ נמוך מהקדמי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הערה: אני חושב שאתה מתבלבל עם לחצי הצמיגים הקדמי והאחורי, 2.4 באר מקדימה זה הלחץ אצלי בסי 5, והאחוריים לעולם לא בלחץ נמוך מהקדמי.

בנוגע להדגשה - אתה טועה.

במכוניות פרטיות שהמנוע מקדימה, זה בד"כ ככה (קדימה הלחץ גבוה יותר).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כסף לצערי אין הרבה... האם יש אפשרות להחליף רק את ה2 הקדמיים??

מחיפוש בפורום הבנתי שצריך גם לעשות כיוון פרונט אחרי זה?

"עני" סטודנט נשוי פלוס ילד...מצד אחד הבטיחות נורא חשובה ומצד שני אין הרבה כסף..

אז כאמור, אפשר להחליף רק קדמיים בהיווכח שהאחוריים תקינים?

נ.ב אני ממגדל העמק למי ששאל..

פורסם

לא רוצה להיכנס לך לכיס, אבל תעשה מאמץ לגייס את הכסף לרביעיה חדשה ממותג ידוע.

הכסף הזה שווה את ההבדל של הכמה מטרים בעצירה. בצמיגים אין מקום לפשרות, אצלי לפחות.

פורסם
כסף לצערי אין הרבה... האם יש אפשרות להחליף רק את ה2 הקדמיים??

מחיפוש בפורום הבנתי שצריך גם לעשות כיוון פרונט אחרי זה?

"עני" סטודנט נשוי פלוס ילד...מצד אחד הבטיחות נורא חשובה ומצד שני אין הרבה כסף..

אז כאמור, אפשר להחליף רק קדמיים בהיווכח שהאחוריים תקינים?

נ.ב אני ממגדל העמק למי ששאל..

רביעיה של צמיגים טובים אבל לא מהמוצרים הכי הכי (פלקן למשל) יעלו בסביבות 400 שח לאחד. סהכ 1600 שח ותעשה ב10 תשלומים... ותסיע את משפחתך בבטיחות. אל תתפשר, באמת שזה לא המקום לחסוך. (אבל גם אין צורך להתלהב ממותגים, למרות שההפרש יהיה רק כ50 שח לצמיג) .

פורסם

אודי - איציק צודק.

בימים עברו, באמת הלחצים בצמיגים האחוריים היו יותר גבוהים. היו לכך גם סיבות.

בימינו אנו, ברכבים היותר חדישים, יש יותר משקל על הסרן הקדמי (אלקטרוניקה ושאר ABS-ים וחמוצים למיניהם). הרכבים היום יותר כבדים, ואת תוספת המשקל הזו "ספגה" (לרוב) קדמת הרכב. לכן בדר"כ - לחצי האויר בצמיגים הקדמיים שווים (אם לא גבוהים יותר) לפחות ללחצים בצמיגים האחוריים.

עריכה - לפותח השרשור - רכוש לפחות זוג צמיגים טובים והרכב על הסרן האחורי (העבר לסרן הקדמי את אילו שהיו מורכבים אחורה). אל תשכח לבדוק את הרזרבי - אם הוא במצב גרוע - הייתי מחליף את כל הרביעיה (והופך לרזרבי אחד מאלה שהיו מורכבים אחורה).

alfa 156 2.5.

פורסם
איציק אפשר דוגמאות בבקשה, על קצה המזלג?

כל המכוניות הפרטיות שהיו לי EVER ב 17 שנה האחרונות, היו עם לחץ אויר קדמי שהוא גבוה מהאחורי.

הפעם האחרונה שנתקלתי בקדמי נמוך יותר הוא בפרטנר 07' שלי: 2.7 באר קדמי, 3.3 באר אחורי (אלו רכבים שידועים כרכבים עובדים, והיצרן הגדיר משקל משא גבוה יותר על הסרן האחורי מאשר הקדמי. במקרה שלי יש גם וו גרירה אז בכלל...)

אבל אם תרצה דוגמאות, אביא לך מהקסארה\306\307.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...