Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיארתי לעצמי שהיום הזה יגיע מתישהו ובכן, לאחרונה התחילו באוקטביה מעיין רעידות שנוסעים התוך העיר בהתחלת הנסיעה לא משהו קריטי אבל בהחלט מציק. עכשיו הרכב עלה על הכביש ב07/11 ועשה 32k ק"מ הנתון הזה חשוב כי אולי זה יהווה אינדיקציה האם אלה המצמדים החדשים או הקודמים. בכל מיקרה אשמח להצעתכם מה לעשות ומה הפרוצדורה במוסך (זמן וכו') במקרה וצריך להחליף את המצמדים.

להיתראות ניצן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

קשה להאמין שדיאגנוזה רצינית לבעיה תתבצע בכמות המידע שספקת. ועוד באינטרנט...

גש למוסך ותקבל מידע מלא. בתקווה...

אתה אמור להנות מ 5 שנות אחריות על המכלול הזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המצמדים המשודרגים הגיעו בסוף 2011 תחילת 12. נשמע ששלך מהדור הקודם בהנחה שלא החליפו לך אותם מאז שהרכב אצלך. גש למוסך מורשה של צ'מפיון, עדיף בעיני לגשת למרכזי כדי שהתהליך יהיה קצר ויעיל. תדאג לקבל הארכת אחריות לחמש שנים כמקובל על הגיר הזה.

פורסם
המצמדים המשודרגים הגיעו בסוף 2011 תחילת 12. נשמע ששלך מהדור הקודם בהנחה שלא החליפו לך אותם מאז שהרכב אצלך. גש למוסך מורשה של צ'מפיון' date=' עדיף בעיני לגשת למרכזי כדי שהתהליך יהיה קצר ויעיל. תדאג לקבל הארכת אחריות לחמש שנים כמקובל על הגיר הזה.[/quote']

האם יש הבדל בזמן התיקון בין המרכזי למוסך מורשה רציני אחר? ובלי קשר אם החלק במלאי כמה זמן ההחלפה לוקחת? בכל מקרה לא החליפו אותם מאז קבלת הרכב אבל כן בוצע עידכון תוכנה. האם יש משמעות להארכה של האחריות או שהיא אוטומטית? כי אין לי כוונה לטפל במורשה בכל ה5 שנים האלה

פורסם
האם יש הבדל בזמן התיקון בין המרכזי למוסך מורשה רציני אחר? ובלי קשר אם החלק במלאי כמה זמן ההחלפה לוקחת? בכל מקרה לא החליפו אותם מאז קבלת הרכב אבל כן בוצע עידכון תוכנה. האם יש משמעות להארכה של האחריות או שהיא אוטומטית? כי אין לי כוונה לטפל במורשה בכל ה5 שנים האלה

בעקרון לא אמור להיות הבדל מהותי בזמן כי חלפים משונעים ממחסני החלפים למוסכים על פי "דרישה" אבל בגלל שמדובר בעניין מהותי שכרוך במימוש והרחבה של אחריות, אישית הייתי מקצר את המעגלים והולך ישר למרכזי. ברור שכל מורשה של צ'מפיון מכיר את הבעיה ומונחה כיצד לטפל בה. אם יש לך מורשה שאתה מטפל שם ונוח לך, אז תיגש אליהם. לפי דעתי (וכדאי שתברר את זה), אתה לא חייב לטפל במורשה צמפיון מעבר לתקופת האחריות הכללית, אבל בגיר כן במשך תקופת האחריות המורחבת עליו אם אתה רוצה לשמר את הזכויות. בכל מקרה, בצ'מפיון יש אחריות על עבודה וחלקים במקרה של תיקון במוסכים שלהם, את זה אני יודע מניסיון. בקיצור, תוודא שאתה מקבל את האחריות המורחבת ותברר מה החובות והזכויות שלך בנושא ושיהיה אסמכתא רישמית לכך ולא "איזה עובד במוסך אמר לי". אחרי זה לך תוכיח ותחפש את העובד הזה שכבר עזב מזמן.

פורסם

תאם מראש את הגעתך למוסך... ההחלפה לוקחת כמה שעות. אניהכנסתי בתיאום למוסך גולדברט בצ'קפוסט בבוקר ויצא הרכב בצהריים.

פורסם
תאם מראש את הגעתך למוסך... ההחלפה לוקחת כמה שעות. אניהכנסתי בתיאום למוסך גולדברט בצ'קפוסט בבוקר ויצא הרכב בצהריים.

לא ניראלי שיש מצב שאני אומר לפקידה בטלפון אני בה להחליף מצמדים, במקרה הזה צריך להיות ראש קטן לבוא אליהם בתלונה ואז שזה יבוא מהם ואני יגיע למחרת לבצע את המהלך.

בנוסף האם לא ניתן לבקש את האסמכתא לאחריות משירות הלקוחות או בטלפון?

פורסם

גם בגולף שלי הופיעו רעידות בתחילת נסיעה והבנתי שצריך להחליף מצמדים.

בכל מקרה הגיע הזמן לטיפול לכן חשבתי שאוכל לחסוך מעצמי ביקור נוסף במוסך כלומר לתפוס שתי ציפורים במכה.

אבל המוסך חשב אחרת, למרות שהכנסתי את הרכב ב-7:30 בבוקר והטיפול הסתיים אחרי שעה וחצי כולל עדכון תוכנה של הגיר ונסיעה של הבוחן שאכן אמר שצריך להחליף מצמדים, לא הסכימו להחליף לי באותו יום כי כבר היו שני רכבים אחרים (!!) שעוברים את הפרוצדורה הזו.

לכן הייתי צריך לתאם יום אחר כדי להחליף מצמדים

בקיצור לפני החלפת מצמדים נדרשת בדיקה ולפני שהרכב יעבור בדיקה לא יסכימו לתאם לך החלפה ולכן צריך להגיע פעמיים למוסך בכל מקרה...

ודרך אגב אחרי שיצאתי עם הגולף מהמוסך הרעידות החמירו משמעותית. או שזה בגלל העדכון או בגלל שהבוחן התאכזר לאוטו בנסיעה שהוא עשה :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
גם בגולף שלי הופיעו רעידות בתחילת נסיעה והבנתי שצריך להחליף מצמדים.

בכל מקרה הגיע הזמן לטיפול לכן חשבתי שאוכל לחסוך מעצמי ביקור נוסף במוסך כלומר לתפוס שתי ציפורים במכה.

אבל המוסך חשב אחרת, למרות שהכנסתי את הרכב ב-7:30 בבוקר והטיפול הסתיים אחרי שעה וחצי כולל עדכון תוכנה של הגיר ונסיעה של הבוחן שאכן אמר שצריך להחליף מצמדים, לא הסכימו להחליף לי באותו יום כי כבר היו שני רכבים אחרים (!!) שעוברים את הפרוצדורה הזו.

לכן הייתי צריך לתאם יום אחר כדי להחליף מצמדים

בקיצור לפני החלפת מצמדים נדרשת בדיקה ולפני שהרכב יעבור בדיקה לא יסכימו לתאם לך החלפה ולכן צריך להגיע פעמיים למוסך בכל מקרה...

ודרך אגב אחרי שיצאתי עם הגולף מהמוסך הרעידות החמירו משמעותית. או שזה בגלל העדכון או בגלל שהבוחן התאכזר לאוטו בנסיעה שהוא עשה :)

באיזה תאריך הגולף עלה על הכביש?

פורסם

מצמדים משודרגים\משופרים או אולי מונפצים?

אני בעלים של פאביה DSG עליה לכביש 2/2012 עם המצמדים ה"משודרגים" לכאורה....

9200 ק"מ בסה"כ....הילוך 2 בועט, 4 מחליק, 6 מחליק.

משודרגים?! משודרעקים!

אני לא אתפלא אם ה"שדרוג" זאת הנפצה של מישהו.

לעניות דעתי אותם מצמדים מחורבנים.

פורסם

קודם כל יכול להיות שהרכב שלך הגיע לארץ עוד לפני שהחליפו בסוף 2011 .

דבר שני תלך למוסך ותחזור אלינו עם דיאגנוסטיקה במקום להוציא קיטור .

פורסם

גם אצלי התחילה איזה בעייה של היסוס בין הילוך ראשון לשני, לא שזה רציני, אבל בטיפול הבא אני אבקש שיבדקו (עדיין עם המצמדים הלא משודרגים).

בנוסף מישהו בעבודה שלי שנוסע המון (60 אלף בשנה), שיש לו אוקטביה גם היו לו בעיות עם הגיר, ביציאה מעמידה, אבל הוא לא הלך לבדוק את זה במוסך (כי הוא טיפל באוטו לא במוסך יבואן), בסוף בסביבות 80 אלף, שיכנעתי אותו והחליפו לו את המצמדים. עכשיו אחרי 115 אלף, הוא אומר שיש בעיות דווקא עם ההילוכים הגבוהים אחרי ההחלפה(החלקה של הילוך 6). לא צריך להזכירכם שהאחריות לגיר נגמרת ב-150 אלף.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
קודם כל יכול להיות שהרכב שלך הגיע לארץ עוד לפני שהחליפו בסוף 2011 .

דבר שני תלך למוסך ותחזור אלינו עם דיאגנוסטיקה במקום להוציא קיטור .

הרכב שלי הגיע לארץ בסוף ינואר 2012, חיכיתי לאספקה חודש וחצי, זה לא רכב שקיבלתי מהמלאי שהיה להם (לא היה כלום במלאי)

• תוכן חדש...