Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביצעתי נסיעת מבחן של שעה וחצי על Skoda Citigo 75hp הרובוטית.

נסעתי ברכב גם בכבישים בינעורוניים וגם בעיר.

קודם כל אציין ואגיד שהרכב עושה רושם איכותי מאוד, פלסטיקה טובה ואיכות הרכבה לא רעה בכלל. הדבר העיקרי שעושה רושם "זול" הוא שחלק מדיפון הדלת הוא הפח של הרכב (כמו בטויוטה אייגו ואחיותיה).

הרכב עצמו יציב מאוד בכל טווח המהירויות, לא עושה רושם ש"קשה" לו להגיע למהירות של 100-110, מכאן והלאה כמובן יש התאמצות.

ניתן לשים לב בהאצות וקיק שהמנוע מאוד מרעיש, בידוד הרעשים בסה"כ בינוני מתא המנוע. במהירות שיוט של 100-120 לא שמתי לב לרעשים חריגים והרכב שט בנינוחות.

בסה"כ המנוע מאוד מפתיע לטובה, הסיטיגו לא תהיה ראשונה ברמזור אבל בנסיעה מסורתית ורגועה לא צריך יותר מזה. לא שמתי לב לבעיית זריזות בתוך העיר.

הכיסאות של הנהג בניגוד לבדר"כ אינם מאפשרים לכוון גובה משענת ראש אבל הם מאוד נוחים לטעמי. החוסר של משענת יד מורגש לגמרי.

מאחור ניתן להושיב שני נוסעים (סה"כ 4 כולל נהג) והמרווח הוא סביר לחלוטין.

תא המטען מאפשר הכנסה של 2 מזוודות חו"ל סטנדרטיות (עומדות) ללא שום בעיה והוא גדול משמעותית מהאייגו.

הדבר העיקרי שלרעת הרכב הינו הגיר. כל מי שמכיר את הגיר הרובוטי שהגיע ב2008 עם כל הטויוטות אז יפגש איתו שוב גם כאן. הנדנוד בין העברת ההילוכים מורגשת וישנה השהייה של חצי שניה בערך כמנסים לתת קיק ולהאיץ עם לחיצה מוגברת על הגז. כמובן לאחר התרגלות או בתפעול ידני כשמעלים את הרגל מהגז בהחלפת הילוך אז ההחלפה חלקה ולא מורגשת. לטעמי זה עובר כפיתרון למחיר הזול (בניגוד לטויטה שמכרו את האוריס בזמנו ב140,000 עם גיר זה) ועל מנת להימנע מגיר ידני שאותו אני לא אוהב.

לסיכום, לי זה עלה על הציפיות ועומד במה שאני מבקש מרכב בשבילי לתקופה זו ולצרכים שלי. אני הזמנתי ומקווה לקבל בשבוע - שבועיים הקרובים את הרכב.

בהמשך לדיון שפתחתי פה בתחילת השבוע, את הסיאט פסלתי בגלל שאת כיסא הנהג לא ניתן לכוון לגובה, דבר שחשוב לי מאוד ואני לא יכול להתפשר עליו. רציתי בסקודה להמתין לרכב עם City Safe שכרגע לא מגיע עם הרכב אבל זמן האספקה לרכב זה הוא רק לקראת סוף מרץ תחילת אפריל, מכיוון שזה רחוק לי מידי הלכתי על מה שיש במלאי היום.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

תתחדש,ניראה לי אתה הראשון בפורום שרוכש את הרכב,יהיה מעניין לשמוע בעוד חודשיים את צריכת הדלק של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הנסיעות שלי יהיו בינעירוניות שיהיו מובנות מ170 ק"מ בינעירוני + 50-60 ק"מ הרוב בעיר ומעט בינעירוני + 170 ק"מ בינעירוני.

הצריכה הבינעירונית של הרכב עומדת על 1:25 מוצהרת אז אני מקווה לקבל צריכה של לא פחות מ1:19-1:18.

פורסם
רוב הנסיעות שלי יהיו בינעירוניות שיהיו מובנות מ170 ק"מ בינעירוני + 50-60 ק"מ הרוב בעיר ומעט בינעירוני + 170 ק"מ בינעירוני.

הצריכה הבינעירונית של הרכב עומדת על 1:25 מוצהרת אז אני מקווה לקבל צריכה של לא פחות מ1:19-1:18.

אם אלו נתוני היצרן,אז בפועל מה שכתבת יהיה בבין עירוני ,לגבי עירוני- כנראה 1:14 בערך.

ואחרי חודשיים אי אפשר לדעת האם זו תהיה צריכת הדלק הסופית של הרכב כיוון שהמנוע צריך להיפתח מעט לפחות 5000 ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ברור פירוט הנסועה הצפויה. האם זה תחשיב יומי או שבועי?

תתחדש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן, אלגנס בריפוד בהיר והרכב בכחול כהה.

אני יודע שצבע בהיר עדיף אבל בגלל שהצבע של הרכב נכנס גם פנימה הפעם והשילוב של הכחול עם הריפוד הבהיר היה ממש מיוחד אז זו היתה הבחירה.

פירוט הקילומטראז הוא לנסיעה שתהיה לפעם בשבוע לפעמים פעמיים. מעבר לזה אני לא נוסע עם הרכב.

אני גר בדרום והתיאור מייצג עלייה רגילה למרכז וחזרה.

• תוכן חדש...