Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט קטן - ציפוי סמל וגריל במדבקת קרבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פרוייקט קטן (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

הרכב - לאנטיס 2003.

האמצעים: מדבקת קרבון בצבע אפור/כסוף, הוזמנה מDX בעלות זניחה.

פאן לשיער.

סכין יפנית.

ביצעתי ציפוי לפס הכסוף של הגריל ולסמל הקדמי.

לנקות קודם היטב על מנת לנקות משקעים שומניים ולכלוכים שיכולים לגרום להדבקה גרועה, וגם גושים של לכלוך מתחת למדבקה.

מצטער מראש על 2 דברים:

1. לא צילמתי תוך כדי תהליך כי עשיתי לבד ולא היה מי שיצלם.

2. האיכות של התמונות, צולם מהאייפון.

בנוסף הרכב של אוראל (RS) ידידנו (סקודה ייטי) בוצע בשעת לילה חשוכה, אבל עדיין יצא טוב מאוד.

אישית אהבתי את התוצאה של זה על הרכבים, למרות שבטוח שיש כאלו שלא יאהבו.

1112012-11-02 21.26.jpg

121212012-11-02 21.26.jpg

1313132012-11-02 14.21.00 HDR.jpg

1414142012-11-02 14.21.07 HDR.jpg

1515152012-11-07 20.31.jpg

1616162012-11-07 20.30.jpg

171712012-11-07 20.30.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב יפה, לא יפה, זה מיוחד ועשית את זה בעצמך - זה מה שחשוב.

לדעתי יצא יפה מאד למרות שעם המספר המקומבן של אוראל בתחתית זה אפילו יותר יפה! :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקבל את דעתך, אי אפשר להתווכח על טעם וריח, למרות שלדעתי זה יפה על 2 הרכבים.

הסקודה לדעתי יותר מודגשת בגלל שהגריל גדול יותר אז זה מודגש.

מה שמצחיק שזה בוצע בהחלטה של רגע.

לדעתי יצא יפה מאד למרות שעם המספר המקומבן של אוראל בתחתית זה אפילו יותר יפה! :wink:

תודה.

ותודה שהפנת את תשומת ליבי למספר, אוראל היה משתגע פה :wink: . תיקנתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרענן.

ביצוע יפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם :-)

פעם הבאה אני אדאג שמישהו יהיה לצידי ויצלם קצת את התהליך, את הסמל של המאזדה למשל היה דיי קשה לעשות, לפחות בתור פעם ראשונה ומבלי לפרק מהרכב, (וכול זה מבלי לשרוט שום דבר)

ד"א, הנה עוד משהו שעשיתי בתוך הרכב (המאזדה)

ושוב - האיכות ל התמונות לא להיט, האייפון עושה כמיטב יכולתו :oops:

123123131.jpg

2012-09-30 16.34.34123123.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלדד, המספר קיבל את אישורך? :lol:

מתן, רב תודות על ההשקעה - יצא מדליק. קובי חיזק זאת :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

נראה כמו אחלה עבודה, בלי בועות אויר וקצוות קרועים/בולטים.:mm_yeah:

טעם וריח זה כבר משהו אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מאמין בהצטרפויות מקרים, אבל בדיוק היום, בעודי מזדחל בפקק האינסופי של שד' בן גוריון בהרצליה היה לי זמן להחליט שה"ניקל" המתקלף בסמל (הפלסטיק הלבן) על ההגה של המאזדה חייב לעבור איזה שהוא שדרוג. היה לי גם מספיק זמן לחשוב שצביעה במכחול בטח לא ילך, ושהחלפה זה סרט (דורש איפוס מחשב כריות אוויר וכו').

מגיע למשרד, (כמובן ש)מיד פותח CF - ומה רואה? הפתרון מושלם! :lol:

פרט קצת על תהליך העבודה-

למשל- למה נחוץ מייבש השיער? ,כלומר,באיזה שלב מחממים את המדבקה? צריך לחכות שזה יתקרר לפני שחותכים? טיפים מיוחדים?

מצאתי בDX מכירה של חתיכה בגודל 20X50, אז יהיו לי כמה צ'אנסים להגיע לתוצאה מושלמת (כל הסמל הוא 6X3...) אבל בכ"ז, עדיף ללמוד ממי שמנוסה, לא?:-D

והנה קישור לשכן מלמעלה

http://dx.com/s/carbon+sticker

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה כמו אחלה עבודה, בלי בועות אויר וקצוות קרועים/בולטים.:mm_yeah:

טעם וריח זה כבר משהו אחר.

צודק, על טעם וריח.... מקבל את זה אבל כמחמאה, תודה רבה, לקח לי הרבה זמן בהתחלה עד שיצא ממש טוב.

תודה!

אני לא מאמין בהצטרפויות מקרים, אבל בדיוק היום, בעודי מזדחל בפקק האינסופי של שד' בן גוריון בהרצליה היה לי זמן להחליט שה"ניקל" המתקלף בסמל (הפלסטיק הלבן) על ההגה של המאזדה חייב לעבור איזה שהוא שדרוג. היה לי גם מספיק זמן לחשוב שצביעה במכחול בטח לא ילך, ושהחלפה זה סרט (דורש איפוס מחשב כריות אוויר וכו').

מגיע למשרד, (כמובן ש)מיד פותח CF - ומה רואה? הפתרון מושלם! :lol:

פרט קצת על תהליך העבודה-

למשל- למה נחוץ מייבש השיער? ,כלומר,באיזה שלב מחממים את המדבקה? צריך לחכות שזה יתקרר לפני שחותכים? טיפים מיוחדים?

מצאתי בDX מכירה של חתיכה בגודל 20X50, אז יהיו לי כמה צ'אנסים להגיע לתוצאה מושלמת (כל הסמל הוא 6X3...) אבל בכ"ז, עדיף ללמוד ממי שמנוסה, לא?:-D

והנה קישור לשכן מלמעלה

http://dx.com/s/carbon+sticker

המייבש שיער נחוץ כדי להדביק חזק

הוא כמו "מכווץ" את המדבקה, גורם לה להידבק חזק, במידה ויש "כיווצ'וצ'ים" כאלה בהדבקה אז מחליקים אותם אם מייבש שיער, בנוסף אם יש בועה אתה יכול לדקור אותה טיפה עם מחט תפירה ועם הפאן הכול יורד ונעלם.

ממה שניסיתי הדבקה בלי מייבש שיער ניתנת להורדה דיי בקלות, לעומת עם מיייבש שיער שזה ממש גורם לזה להידבק חזק.

אם אתה מעוניין אפילו תקפוץ, אשמח לעזור.

ד"א - אני הזמנתי את זה בדיוק: http://dx.com/p/car-decoration-carbon-fiber-sticker-grey-124812?item=3

זו חתיכה דיי גדולה, ציפיתי כמה דברים, את מה שראיתם למעלה ופנים הרכב, ועוד משהו קטן שניסיתי, יש הרבה שאריות שהולכות לפח תוך כדי התהליך ועדיין נישאר לי כמות נאה של חומר, אם אתה לא רוצה להמתין את ה3 שבועות בערך עד שיגיע מDX אתה יכול לקפוץ בכיף, נשאר לי מספיק לסמל של הגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה של עבודה יפה מאוד, לפי דעתי של הסקודה נראה מדהים. רק תסביר קצת איך חותכים שזה יהיה בדיוק במידה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...