Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לפני קניה על DELL Inspiron One 23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.dell.com/us/p/inspiron-one-23-2330-aio/pd?ref=1295_cat_others

אני צריך לקנות מחשב שולחני שהוא הכל בתוך המסך ושמתי לב לדגם הזה

אני מעדיף DELL על HP אלה אם מישהו יעלה פה טיעון מנצח למה HP עדיף

או כל תגובה אחרת שתעזר לי להחליט למחשב כזה או אחר

תודה :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

סך הכל המפרטים נחמדים לגלישה באינטרנט, קצת יישומי אופיס וכד. יש שם מגוון מפרטים, החל ממעבד פנטיום ועד לI7.

בהתאם למעבד גם כרטיס מסך שונה.

מה הדרישות שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה :-)

הדרישות מינימליות

אופיס ואינטרנט

לגבי מפרט אין לי בעיה לבחור, אני מכיר מעבדים, זכרונות וכו

השאלה שלי כללית יותר

האם למישהו למשל יש נסיון ספציפי עם ALL IN ONE כזה של DELL או HP שהוא יכול להצביע על נקודות שלא חושבים לפני שקונים אותו אבל מבעסים בדיעבד

למעשה מסך מחשב קיים כבר ככה שגם לפטופ קטן יכול אולי להיות פתרון לנושא, הבעיה הקטנה יחסית זה שלפטופ מגיע עם 3 USBים ואני מעדיף יותר (כן יש מרכזיות USB אני יודע, מעדיף שלא אבל זה לא ישבור אותי)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מבחינתי הנקודה המבאסת זה שאי אפשר לשדרג כרטיס מסך למשהו נורמאלי למשחקים. משאר בחינות, מחשב מאוד אסטטי עם מאט חוטים. יצא לי לעבוד עם אחד של HP. מה אני יכול להגיד: מחשב רגיל, זה שהכל בתוך מסך זה לא משחק תפקיד, שולחן ריק יש כביכול רק מסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...