Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי הרבה דיבורים עם ההורים סיכמנו על תקציב מקסימלי של 30 אלף עם אפשרות לעוד אלפיים

רוב הנסיעות זה נסיעות קצרות בתוך חיפה אני צריך משהו שיהיה אמין ושהשוק שלו טוב שאני יוכל למצוא אחד כזה

חשוב לי גם שהצריכת דלק האמיתית שלו תהיה 13 לליטר ומעלה ככה שיהיה יחסית חסכוני

פורסם

1:13 - איפה?

בתוך העיר? מחוץ לעיר? משולב?

מחוץ לעיר כל אוטו מסוגל לעשות.

משולב גם אפשר להסתדר.

בעיר? אין הרבה מכוניות שמסוגלות לעשות 1:13 ב30 אלף ש"ח בתוך העיר. אולי מכוניות כמו פיאט פונטו ספייס או גרנדה פונטו, וגם אז תצטרך לנהוג מאוד בעדינות.

יש רכבי דיזל למשל, אבל במסגרת התקציב שלך אלו יהיו רכבים שחוטים עם הרבה מאוד ק"מ, לא מומלץ בעליל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אז מה האוטו בתקציב הזה שלא יקרע אותי בדלק וגם יראה די טוב אם אפשר

לא ענית לי על השאלה - איפה אתה רוצה להוציא 1:13.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מאוד מהר תשכח מזה, אלא אם כן תקנה איזה פיאט פנדה ידנית, שדווקא נראה לי יכולה להתאים לך בתקציב, אני חושב שאפילו עם חריגה קלה תוכל לקנות פנדה 2010-2011, עם אחריות ועם ראש שקט.

אז כן, זה לא הרכב הכי חזק שיש, אולי היא לא הכי יפה, אבל היא סופר חסכונית בדלק, הביצועים שלה סבירים, היא אמינה אם מטפלים בה כמו שצריך ויש לה מחירון מצחיק.

תשאל את ד"ר סובארו מהפורום, הוא אמר שיש לו חבר שרכש כזאת בחריגה קלה מהתקציב שלך, בת שנה בסך הכול!

פורסם
מאוד מהר תשכח מזה, אלא אם כן תקנה איזה פיאט פנדה ידנית, שדווקא נראה לי יכולה להתאים לך בתקציב, אני חושב שאפילו עם חריגה קלה תוכל לקנות פנדה 2010-2011, עם אחריות ועם ראש שקט.

אז כן, זה לא הרכב הכי חזק שיש, אולי היא לא הכי יפה, אבל היא סופר חסכונית בדלק, הביצועים שלה סבירים, היא אמינה אם מטפלים בה כמו שצריך ויש לה מחירון מצחיק.

תשאל את ד"ר סובארו מהפורום, הוא אמר שיש לו חבר שרכש כזאת בחריגה קלה מהתקציב שלך, בת שנה בסך הכול!

הציעו לי גם פיאט פונטו דינמיק או יונדאי גטס, ומה בערך תהיה צריכה של מזדה לאנטיס בחיפה?

פורסם

צריכת דלק היא גורם משתנה, חיפה היא עיר בעייתית שלא כל כך בריאה לרכב באופן כללי.

They ignore you now but they will need you later, thats life

• תוכן חדש...