Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב יונדאי i10 נפח מנוע 1250 (רכב ליסינג מהעבודה), ויש לי בעיה ברכב, דוושת הגז שלו קשה מאוד! ברמה שצריך להתאמץ כדי ללחוץ עלייה.

שלחתי את הרכב למוסך המורשה של יונדאי (דרך חברת הליסינג) והמוסכניק אמר שבכל הi10 דוושת הגז קשה, ואין מה לעשות, אסור לשנות את זה, כי ככה יונדאי ייצרו את הרכב ומבחינה בטיחותית אסור לו לשנות את זה.

אך זה ממש לא נוח לנסוע ברכב בצורה כזאת.

האם אתם יודעים שהבעיה הזאת באמת קיימת בכל הדגמים של i10?

והאם אין פתרון לבעיה?

תודה מראש.

פורסם

אני נוהג על I10 2009 של העבודה כ300 ק"מ בשבוע (לצערי הרב - רכב זוועתי!) הדוושה ממש לא קשה כמו שאתה מתאר.

מצד שני הI10 שלנו עם 65K קילומטרים (התחלתי לנהוג עליה כשהיה לה 30/40 אלף קילומטרים - אז אולי זה "התרכך" - למרות שאני בספק רב אני מעלה את זה כהשערה.

תנסה לבדוק רכב אחר באותו דגם של מישהו בעבודה ותראה אם זה אותו דבר, יכול להיות ששינו משהו בשנתונים הגבוהים יותר מ2009

בנוסף - תנסה להיכנס למוסך אחר.

פורסם

הרכב שלי הוא עם 75 אלף קילומטר,

והבעיה שאין לאף אחד בעבודה i10 אז אין לי עם מה להשוות.

והאמת, חוץ מאשר דוושת הגז והבגאז' הקטן, הרכב עושה את העבודה בצורה טובה.

ברור שהייתי מעדיף רכב חזק יותר, אבל אין לי עוד טענות עליו.

פורסם

במקרה כזה תנסה להחליף מוסך.

שאלה, כמה זמן אתה נוהג על הרכב? 75 אלף קילומטר לא הפריע לך הבעיה? (לא בציניות, מנסה להבין אולי יש פה משהו שקרה פתאום)

פורסם

כמו שהסברתי זה רכב מהעבודה,

אז מוסך אני לא יכול להחליף, חברת הליסינג לוקחת את הרכב בעצמה למוסך מורשה של יונדאי,

ואני קיבלתי את הרכב לפני 3 חודשים, כלומר הוא היה כבר עם 65 אלף קילומטר משהו כזה..

ומההתחלה הרגשתי את הבעיה, אך גם אז המוסך אמר שאין מה לעשות,

אבל עכשיו שלקחו לי את הרכב לטיפול 75 אלף, אז אמרתי להם שיחליפו דוושת גז, כי זה ממש מפריע,

אך המוסכניק אמר שהוא לא מחליף ושזה ככה בכל הi10,

אני חושב שהוא אמר את זה כדי לחסוך לו עלויות.

דרך אגב, הרכב שנת 2011

בגלל זה אני רוצה לדעת האם לעוד מישהו יש את הרכב הזה והוא נתקל בבעיה הזאת.

• תוכן חדש...