Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה, והזמנתי כיריים חדשים לגברת. אחרי שהיתה מרוצה בהתחלה,

לאט לאט חלחלה בה תחושה שזה לא זה.

אז אחרי כמה ימים התקשרתי לואללה שופס וביקשתי להחליף לכיריים אחרים.

בלי שום בעיה, ביטלו, זיכו, הכל כמו שצריך. לא, המילה הטובה היא לא על זה :-)

אחרי יומיים, מגיעים הכיריים החדשים או יותר נכון מחודשים מברימאג. אני לא הייתי בבית,

ואמא שלי שבמקרה היתה אצלנו קיבלה את החבילה. מכיוון שהיה צורך בחיתוך והגדלה של החור בשיש,

החבילה נשארה על השולחן, עד שיגיע האיש של השיש.

ושהוא הגיע אחרי כמה ימים, אנחנו מסירים את האריזה, כדי שייקח מידות, ורואים שאחת

הפינות עקומה לגמרי, כאילו הפלטה העליונה קיבלה בומבה רצינית. ארזנו חזרה, ואני מוכן

כבר לקרב, מתקשר לברימאג, ובו זמנית שולח הודעה לשירות לקוחות של ואללה.

כדי לקצר קצת, ברימאג שלחו טכנאי, שבדק וצילם את הכיריים, ואללה שלחו הודעה שהכל

יטופל ולא לדאוג, ואכן יום אחרי זה התקשרו מברימאג, אמרו ששולחים טכנאי שיחליף את

הפלטה לחדשה, וכמו כן הם שולחים לי בפקס רשימת מוצרים כדי שאבחר אחד, בתור פיצוי.

זאת מבלי שבכלל ביקשתי. הייתי בטוח שמדובר במוצרים קטנים, ששווים 50-80 ש"ח.

להפתעתי שהגעתי למשרד, אני רואה רשימת מוצרים מכובדת, ששווי כ"א מהם 300-400 ש"ח,

וזה לפי זאפ, ולא לפי מחירון היבואן וכד'.

היום הגיע הטכנאי, החליף את הפלטה, הכל נראה כמו חדש, והכיריים בכלל נקנו שהם אמורים

להיות מחודשים ולא חדשים. שעה אחרי זה התקשר השליח, שהביא את המוצר שנבחר כפיצוי.

מה אגיד לכם, הייתי כ"כ מבסוט, שהנה, יש גופים שיודעים לתת שירות, שאתה אפילו לא צריך

לבקש שום דבר, הם כבר יודעים שכלקוח מגיע לך שירות, וגם פיצוי.

אז כמו שכתבתי בהתחלה, שמגיע אז מגיע, וכל הכבוד להם.

פורסם

כבוד.

לפני כ-22 שנה קניתי מכונת כביסה (דומני סימנס, אבל זה זכרון רחוק. מכל מקום - היבואן היה "תדיראן"). למחרת הבאת המכונה גיליתי כיפוף בפח בצדה. איני יודע אם היה שם או נגרם בעת הפריקה או מסיבה אחרת, מכל מקום פניתי לחברה והתחיל ויכוחלגבי האחריות. במקביל, תוך שאני מתכוות להתחיל לכתוב מכתבים חריפים - הופיע לפתע מוביל, לקח את המכונה הפגומה והביא חדשה. כנראה שהמידע על ההחלטה להחליף את המכונה לא זרם בכל הצינורות בחברה, אבל ההחלפה נעשתה מהר מאוד (לא יותר מיומיים), ולא נעשה כל נסיון להתחמק או להסתפק בהחלפת הדופן הפגום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי ואללה שופס.

יצא לי עד היום לרכוש מהם לא מעט דברים כולל מוצרי חשמל יקרים,לא הייתה לי מעולם תקלה או אי הבנות לגבי הרכישות\משלוח\אחריות.

שירות הלקוחות שלהם מהיר,יעיל והוגן.

ולא אני לא קשור לחברה הנ"ל בשום אופן,כפי שאושרי ציין : "כשמגיע אז מגיע"..

פורסם

לי אישית היה נסיון טוב איתם בעבר, וגם עם אולסייל, אבל אף פעם(טפו טפו) לא היו בעיות.

זה מצחיק שבאתי כבר מוכן לטענות שזה התעקם אצלך, ואולי זה נפל, וכל התרוצים הרגילים,

והמציאות היתה הפוכה לגמרי.

פורסם

קניתי איזה פעמיים בוואלה שופס, אין בעיות ואין טענות.

טוב לדעת שיש שירות כשצריך. :mm_yeah:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קניתי בעצמי הרבה דברים באתרים האלו, וגם המשפחה שלי קנתה וכולם מרוצים, לא זוכר שהייתה מתישהו בעיה, וגם אם כן היא טופלה בצורה טובה.

גם לGET IT יש שירות בסדר בסך הכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

וואלה שופס הם אמנם סבבה מבחינת שירות הלקוות שלהם, אבל ! הם רק מתווכים, מה שאומר שאת המוצר לא קנית מהם, אלא מהחנות שאחראית עליו. תחת הסעיף של "מי נותן את האחריות" תוכל למצוא את מי שבאמת נתן לך את השירות בנוסף לוואלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לי יש נסיון אחר לגמרי עם ברימאג,

הוריי רכשו מקרר לפני מספר שנים (לא זוכר דגם, בכל אופן ברימאג היה היבואן ונותן האחריות).

הדאגה מתחילה כאשר כמה חודשים לאחר מכן מדפים במקרר מתחילים לקרוס ולהשבר מעצמם, ללא תלות במשקל שיש עליהם (הוריי מבוגרים וחיים לבדם).

לאחר פנייה לברימאג היבואן הפיל עליהם את האשמה ודרש חיוב של כמה מאות שקלים עבור 3 מדפים.

לאחר דין ודברים היבואן נתן את המדפים ללא חיוב, לפנים משורת הדין.

חולפים עוד מספר חודשים, הריטואל חוזר ומדפים קורסים ונשברים תוך כדי שהם גורמים לנזק בדופן הפנימית של המקרר.

ברימאג מתעקשים שזה לא באחריות והוריי מחוסר ברירה נפרדים מאותם כמה מאות שקלים (סביב ה-600 שקלים).

חולפים עוד כמה חודשים, מדפים קורסים ונשברים שוב, ברימאג מתנערים ואני נכנס לתמונה.

מכתב ליצרן המקררים ושאלה לפשר התקלה מניב תשובה שאכן ידועה בעיה במדפים ואף יצא דגם חדש של המקרר שזהה לדגם של הוריי פרט למדפים שבו שהינם חדשים ושונים מאלה שבעבר.

שלחתי את המייל לברימאג והם ניסו להתנער גם מהמייל של היצרן.

המייל הבא נשלח שוב ליצרן עם דרישה לחייב את היבואן להחליף להוריי את המקרר לדגם החדש לפני פניה לתקשורת ותלונה נגד היבואן.

כעבור שבוע הוריי קיבלו שיחת טלפון לתיאום החלפת המקרר לדגם החדש ומאז ועד היום, כבר כמה שנים, הכל תקין.

לא הכל חלק והשירות, מסתבר, לא תמיד אחיד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברווז, בגלל זה ציינתי מילה טובה לברימאג שהוא היבואן ונותן האחריות,

אבל גם לואללה, שדאגו לדבר איתם ולעדכן אותי בכל התהליך.

לא חסרים מתווכים כאלה שיגידו לך פנה ליבואן, אנחנו לא צד בעניין.

עידן, צר לי לשמוע על מקרים כאלה, אבל לך תדע, אולי הם למדו

דבר או שניים במשך השנים. אני כאמור הייתי מאוד מרוצה, ובעיקר

מהעובדה שהכל הגיע מהם, ולא דרש ממני להפעיל לחץ, להתעצבן

או לריב, כמו שקורה בהרבה מקרים.

פורסם
כבוד.

לפני כ-22 שנה קניתי מכונת כביסה (דומני סימנס, אבל זה זכרון רחוק. מכל מקום - היבואן היה "תדיראן"). למחרת הבאת המכונה גיליתי כיפוף בפח בצדה. איני יודע אם היה שם או נגרם בעת הפריקה או מסיבה אחרת, מכל מקום פניתי לחברה והתחיל ויכוחלגבי האחריות. במקביל, תוך שאני מתכוות להתחיל לכתוב מכתבים חריפים - הופיע לפתע מוביל, לקח את המכונה הפגומה והביא חדשה. כנראה שהמידע על ההחלטה להחליף את המכונה לא זרם בכל הצינורות בחברה, אבל ההחלפה נעשתה מהר מאוד (לא יותר מיומיים), ולא נעשה כל נסיון להתחמק או להסתפק בהחלפת הדופן הפגום.

לי עם תדיראן יש ניסיון אחר לגמרי.

כשהיינו זוג צעיר וטרי לפני כ 167 שנים רכשנו מקרר של תדיראן. המקרר הגיע עם דפקט במנוע והרעיש כמו טרקטור (קורה. עד כאן אין לי שום בעייה איתם). פניתי לחברה בבקשה שיחליפו את המקרר כי מדובר בחלק שיושב עם הלחמות ולא תפוס עם ברגים ואין סיבה שאקבל מקרר סוג ב' כששילמתי על חדש.

מכאן התחילה סאגה שנמשכה חצי שנה מול מנהל השירות בדרום שבה כל פעם אומרים שבאים להחליף את המקרר ומגיע טכנאי עם מדחס לנסות להחליף כשאני לא מאשר לו לבצע את העבודה.

אחרי חצי שנה כבר נמאס לי והרמתי טלפון להנהלה בחולון וביקשתי לדבר עם מנהל השירות הארצי. אמרתי לו שאני מקווה שההתנהלות שלהם תגרום לתדיראן להרויח הרבה מאוד על גבו של זוג צעיר ושהם יכולים לבוא להחליף מדחס אבל היום גם אם יציעו לי את כל מכשירי החשמל הביתה בחינם מתוצרת תדיראן אני לא אגע בהם ואני אדאג להזהיר את כל מי שאוכל כדי שלא יצטרכו לעבור את מה שאני עברתי איתם.

הוא ביקש ממני להמתין דקה על הקו, העלה לשיחה את מנהל השירות בדרום שהתנצל ותיאם למחרת החלפת מקרר לחדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ברווז, בגלל זה ציינתי מילה טובה לברימאג שהוא היבואן ונותן האחריות,

אבל גם לואללה, שדאגו לדבר איתם ולעדכן אותי בכל התהליך.

לא חסרים מתווכים כאלה שיגידו לך פנה ליבואן, אנחנו לא צד בעניין.

בעיקרון, התגובה שלי לא הייתה עבורך... :lol: אלא עבור שאר האנשים שיקראו את השירשור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...