Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

טוב לאחר כמה חיפושים בפורום והמלצות מחברי הפורום קניתי לעצמי HU של PREMIER CD446USB(כן למרות שחרא סיני כמו שכולם מכנים אותו, אני אישית די אהבתי אותו ועכשיו ברכב הוא עושה עבודה לא פחות טובה מHU שעולים 800-900, מקסימום לאחר זמן מה נחליף, יש אחריות ל3 שנים נמכור יד 2)

רמקולים קניתי קומפוננט של Morel Tempo 6.5" הכל כבר מחובר במערכת, והשילוב עושה עבודה שחבל על הזמן,

עכשיו הגיע הזמן להחליט לגבי סאב+מגבר+רמקולים אחוריים,

חשבתי אולי לקנות 6X9 ולחבר אותם ישירות לHU ואת הרמקולים הקדמיים+סאב לחבר למגבר 4 ערוצים.

אז אשמח לקבל הצעות לאיזה מגבר וסאב להביט(חשוב לציין אני לא מחפש משהו שיפציץ לי תאוטו כי אני לא כל כך רוצה לעשות מסיבה מהאוטו שלי, קיבלתי עצה מחבר לקנות סאב של 8 או 12" גג ואיזה מגבר של 600 שקל יד שניה)

לגבי רמקולים הציעו לי 3 זוגות, אני לא רוצה לחבר אותם למגבר כי במגבר 4 ערוצים כבר יהיו תפוסים עם סאב+רמקוליים קדמיים.

הדגמים:

ww w.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

ww w.zap.co.il/model.aspx?modelid=470150

ww w.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

!!תורידו את הרווח בין הW!!

מה דעתכם, על איזה ללכת,

חיוט וחיתוך כבר יש לי, ז"א לבד אני יכול לחבר אותם

תודה לעוזרים

פורסם

תחשוב כמה אתה רוצה להשקיע

לגבי הפיוניר עד כמה שאני זוכר הרמקולים שלהם לא הכי מומלצים כאן בפורום. תקנו אותי אם אני טועה.

לי היה ברכב הקודם רמקולים קנווד 7X10 500W 90RMS שמצאתי בפומפה ב-500 ש"ח כאשר במקומות אחרים מכרו ב-750.

עוצמה חזקה מאד, באסים חזקים, הייתי די מרוצה מהסאונד שלהם.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אם אתה מחפש סאב צנוע לא להפצצות אלא באמת להשלמה של תדרים נמוכים , אני קניתי לא מזמן dls kw10 , סאב 10 אינץ לתיבה אטומה ( יותר מיקוד ודיוק) 200 w מה שאומר שכמעט כל מגבר טוב יחזיק אותו יפה...

במחיר בדיחה 390 שח ( בניתי תיבה לבד) אבל אני מזהיר מראש זה סאב עדין... אך נעים...

• תוכן חדש...