Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה 156GTA נמכרו בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה שאני יודע

156 - 2 : סטיישן אחת לבנה אחת אפורה.

147 - 3 : שחורה כסופה ועוד אחת לבנה.

יש גם אדומה אחת.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

לא התכוונתי שההבדל בין הרגילות לgta הוא רק מנוע. הכוונה שלי הייתה אם יש מוסבות קומפלט כמו כל המוסבות gti6 ו xsi שיש לפזו בארץ. הרי חייב להיות אלפיסט מטורף שביצע את אותו הפרויקט על אלפא, לא?

אלעד ידועים לך פרטים נוספים על ה156gta השלישית?

פורסם

ההבדל הוא שמעבר בין מכלולים מפיג'ו 1.6 אחת למכלולים של פיג'ו 1.6 אחרת קל יותר לאשר. (בלי לזלזל בכל ה106ים מוסבות הראלי שאני דווקא מחבב)

לך תסביר הסבת מכלולים מ2.0/2.5 ל 3.2. מה גם שכנראה וההסבה תעלה הון קטן.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ל-GT גם אין את מסרק ההגה של ה-GTA (וזה רק לטובה) ויש לה פנים של 147 בשינוי קל מאד (מכסה תא אחסון קטן עם כיתוב GT, לטעמי מוסיף מאד), שגם זה לטובה, כי הפנים יותר שימושי ומודרני וכי המזגן עדיף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש גם אדומה אחת.

אם זה מה שאני חושב אז ה147האדומה היא לא GTA בודי עם חצאיות כלשהן.

ויש עוד 147 GTA בצבע תורקיז כהה כזה, יותר נכון יש 2, למה צילמתי את שתיהם חונות אחת אחרי השניה לפני המון זמן.

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לטעות בציטוט שלי :oops:

הכוונה: שחורה, כסופה, פנינה וכחולה-כהה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני בערך 3 שנים היתה 147GTA למכירה מאזור רחובות, היא היתה בצבע כחול\סגול כהה מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ההבדל הוא שמעבר בין מכלולים מפיג'ו 1.6 אחת למכלולים של פיג'ו 1.6 אחרת קל יותר לאשר. (בלי לזלזל בכל ה106ים מוסבות הראלי שאני דווקא מחבב)

לך תסביר הסבת מכלולים מ2.0/2.5 ל 3.2. מה גם שכנראה וההסבה תעלה הון קטן.

דווקא התכוונתי ל306 מושתלות 2 ליטר ו205 מושתלות 1.9 ליטר.

חוץ מזה, לא דיברתי על חוקיות אלא על קיום הפרויקטים בדיוק כמו שלא כל המושתלות הצרפתיות בעלות רישוי, או לפחות רישוי חוקי.

לקח לי קצת זמן אבל הצלחתי למצוא בחור מפורום אלפות מחו"ל שמצא את ההבדל בין מנוע ה3.2 240 כ"ס ל250 כ"ס. הוא טוען שלפי המפרט מקט"ים ההבדל הוא בסעפת שבין המצערת לראש מנוע. עדיין לא ברור לי איך זה יוצר הבדל של 0.5 ביחס דחיסה אבל זאת כבר התקדמות.

פורסם

הדיעה הרווחת בפורומים היא שההבדל הוא שיווקי בלבד; מנועי ה-3.2 בוסו של אלפא מפיקים בערך 250 כ"ס סטוק כולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
למיטב ידיעתי 2 156 סטיישן (אחת אצלי שבתמונה מודל 2005) ו-4 147 GTA.

שלי אכן סלספיד שמשותף ל-575, יש המון שוני בתיבה הזאת לעומת הסלספיד האחרות.

אודה לך אם תראה עוד תמונות ותכתוב סקירה על הרכב, שכולנו נהנה, לפחות קצת ולא רק אתה :-) חבל שאי אפשר לשמוע את המנוע.

ראיתי בעבר 147 GTA שחורה חונה ליד אוניברסיטת תל אביב, יפיפיה.

גם ה- 147 וגם ה- 156 GTA מורחבות יותר מהדגמים הרגילים (ברוחב החיצוני).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...