Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו שרייד 1997 - אוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני מחפש כבר כחודש רכב שיתאים לתקציב (עד 12000 שקלים)

לאחר אחרי לבטים - הלכתי על דיהטסו שרייד בסביבות שנות 1997-2000

מצאתי אחת שמוצאת חן בעיני על פניו - היא 1997 ב10000 שקלים

והחליפו לה מנוע לא מזמן (לדעתי כחודש) למנוע מפירוק שעשה 50000 ק"מ

השאלה היא האם הייתם קונים רכב שהחליפו לו מנוע? ועוד מפירוק?

האם דבר כזה יכול להצדיק העלאת המחיר (אני חושב שזה מעט מעל המחירון לדעתי) כי הקילומטראז' נמוך?

תודה

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

מי אמר שהמנוע מפירוק נסע 50000 ק"מ?

צריך לבדוק את הרכב טוב טוב. במידה ואין דבר חריג, יחסית לגיל, השרייד הוא רכב טוב ואמין.

פורסם

במידה ויש שטר מכר - זה לא אמור להיות רשום שם?

מה עוד אפשר לבדוק? איך אני יכול להיות בטוח שהמנוע נסע 50 אלף? יש דרכים לבדוק?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

אני חושב שב12 אלף ש"ח אפשר למצוא מכוניות יותר מודרניות מאשר ענתיקה בת 16.

דייהטסו שרייד הייתה מכונית אמינה למדי לזמנה, אבל הגיל עושה את שלו והוא לא עושה טוב לשום רכב.

בתקציב הזה לדעתי ניתן למצוא יונדאי אקסנט משנתון מתקדם יותר, שהיא לא פחות אמינה מהשרייד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הק"מ שרכב עובר ניכרים לא רק במנוע שלו אלא בכל המכלולים (במקרה הזה- גם הגיר). מנוע שהוחלף יכול להוות סיבה לבקש מחירון, אבל אין סיבה מעבר לכך.

מנוע מפירוק זה לגיטימי, מה רצית, חדש? :) רק וודא שיש שטר מכר ושהמנוע החדש נרשם ברשיון הרכב.

אל תוותר על בדיקה. בעיניי מעט מחשיד שחודש לאחר הוצאה כ"כ גדולה על החלפת מנוע, כבר רצים למכור את הרכב.

עם מה שתוציא על יישור קו וטסט (ואישור בלמים לטסט), אולי כדאי לקנות משהו צעיר יותר מקשיש אוטומט בן 16-17 שנים...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש המלצות לגבי קנייה משהו צעיר?

מחפש משהו קטן - 1300 - אוטומט וגם שלא יהיה לא סדאן (מחפש מכונית קטנה)

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

התקציב והדרישות שלך לא משאירות מגוון גדול מדי של רכבים לבחור מהם. עצתי- אל תיתפס על מודל ספציפי. סנן בלוחות לפי מחיר וגיר אוטומט (מחיר אתה יכול לתחום ב15 אלף נניח, כדי לתפוס גם רכבים שאפשר להתמקח על המחיר שלהם כך שיתאים לך לתקציב).

תוריד כאלה שגדולות או חזקות לך מדי, ואת האחרות סנן לפי נתונים על הנייר (מספר הידיים פחות משנה, יותר הק"מ, מיקום בארץ, טסט ארוך ככל האפשר, שנתון צעיר ככל האפשר,ועד כמה פדנטי נשמע המוכר). אח"כ תעשה טלפונים, ומובטח שתסנן עוד כמה. את מה שנשאר לך לראות. אתה מוזמן להתייעץ פה אם אתה מתלבט לגבי משהו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני מאמין שגטס אולי תכנס בתקציב שלך, אבל זה הדגם של המנוע 1.35, הוא די שתיין, ורוב הסיכויים שהוא יהיה לא מאובזר מבחינה בטיחותית, אבל תקבל רכב מודרני מאוד יחסית לשרייד, עדיין אמין וזול לתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...