Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אקדים ואומר שנכון שעדיף ייעוץ משפטי של עורך דין והעניין הוא רציני אבל למרות זאת אשמח לשמוע דעות נוספות מכם.

הסיפור של ידידה מלפני שנתיים שלושת היא ועוד חברה השכירו דירה חתמו על חוזה לשנה

ועקב סכסוך מול בעל הדירה ביטלו חוזה ובהתאם לזאת הביאו לו שוכרת אחרת במקומם ושילמו על חודש שבו שהו בדירה.

בעל הדירה טען שהן חייבות לו שכר דירה לחודשיים ולכן המשיך לפדות שיקים של ידידה שלי (סכום של 500).

הידידה פנתה לעו"ד (שלדעתי ניסה והצליח סתם לסחוט ממנה כסף) הוא לקח לה סכום של 1700 ש"ח על ייעוץ ומכתב

שהוציא בשמה כנגד בעל הדירה שרצה 2500.

לפני יומיים הידידה מקבלת מכתב משפטי שהיא זומנה למשפט (שלא היה לה מושג על קיומו) ולא התייצבה בו.

נכון להיום נפתח לה תיק בהוצאה לפועל וחיובים על המשפט בסך 3500.

ידידה שלי גרה בבית והמצב הכלכלי רע, העו"ד שטיפל לה בעבר בנושא (אחרי יומיים של מרדפים אחריו) ענה לה לבסוף

"ניער" אותה מעליו ואמר לה שעדיף לה לשלם וזהו.

זה פחות או יותר הסיפור...כיצד הייתם נוהגים במקרה זה?

כנראה שלא תהיה לה בעיה והיא תאלץ לשלם את הסכום, אגב נושא השאלה גם האם השיק שהוא פדה לא אמור לרדת מהחוב

הכללי?

אשמח לתגובות הצעות וכ"ו

תודה לכולם מראש.

פורסם

הסיפור שלך קצת מבולבל ולא ממש ברור.

המון פרטים חסרים (מה הסכום שנתבע ובגין מה, מה הסכום שנפסק ובגין מה, כנגד מי ניתן פסק הדין, מה שולם לעורך הדין וכנגד איזה שירותים משפטיים ניתן הסכום וכיו"ב).

קשה מאוד לייעץ על פי הסיפור כמו שהוא.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

וגם לא ברור איך היה משפט נגדה והיא לא היתה נוכחת.

כתובת המגורים הנוכחית שלה בת"ז היא במקום בו היא מקבלת דואר רשום כסדרו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני עדיין לא מעודכן בכל הפרטים,

מה גם שהיא לא ממש מבינה מה הולך בכדי להסביר ולתאר מה היה ומה הולך איתה כרגע...

אני אשתדל לענות מה שאני יכול.

הסכום שנתבע הוא 2500 שכר דירה של חודש

הסכום שנפסק הוא 3500 שכולל שכר דירה והוצאות טרחה ועוד...

ידידה שלי מחוייבת לשלם את הסכום ע"פ המשפט - אבל עכשיו באמת יש שאלה טובה למה השותפה השניה לא מחוייבת

הנושא הזה יבדק!

העו"ד שלה בעבר קיבל תשלום על מכתב+ייעוץ בלבד

המשפט נגדה (ע"פ מה שהיא הסבירה לי מהמכתב, אני רק הערב יוכל לעיין בו) התבצע ובעקבות כך שהיא לא הגיעה היא

הפסידה במשפט ומחוייבת בהוצאות.

לגבי כתובת ודברים מהסוג של האם היא קיבלה או לא את המכתב בדבר המשפט קצת קלוש

היא אמנם לא קיבלה את המכתב אבל בטלפון אמרו לה שיש אישור מסירה הכתובת שלה תמיד היתה הבית של ההורים

(עובדה שקיבלה את המכתב הנ"ל) וכנראה שאחד מבני המשפחה חתם ואיכשהו מחוסר אחריות אולי לא עדכן אבל זה לא רלוונטי

כי הבעיה במקרה כזה היא "שלה".

פורסם

תנסה להעלות (או תשלח בפרטי) את האזהרה שהיא קיבלה (מן הסתם אגב טשטוש פרטים, של שני הצדדים, ורצוי גם של מספר התיק חוץ משתי הספרות הראשונות) ואולי התמונה תתבהר. בכל מקרה תשלח אותה להוצל"פ לצלם את התיק.

גילוי נאות - אני עו"ד, ומתעסק גם בהוצל"פ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...