Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק שלא גילו בבדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מס חודשים קניתי הונדה סיוויק 5 דלדות . בידיעה שהרכב עבר תאונה

המוכר הוריד סכום נכבד מהמחיר.

הרכב נלקח לבדיקה במכון קומפיוטסט . לפני שבוע לקחתי את האוטו לטיפול בהונדה ,

כאשר המכונאי פתח את "הקופסא" של פילטר האוויר כדי להחליפו , הוא הבחין שכל "הקופסא" שבורה .

את הנזק הזה פיספסו בבדיקה , האם יש לי אפשרות לתבוע אותם ?

תודה

פורסם

ככל שאני מבין מדבריך לא ניתן לגלות את השבר בקופסא ללא פתיחת המכסה, כלומר המדובר בשבר נסתר.

על פני הדברים הם התרשלו, אבל במחשבה שניה, המדובר בנזק נדיר יחסית.

למרות זאת ברור כי אתה כלקוח זכאי שהם יגלו נזק כזה, גם כשהוא נדיר וגם כשהנוהג במכונים הוא לא להוציא פילטר אוויר ולהסתכל בקופסא.

הרי בדיוק בשביל גילוי תקלות כאלה פונים למכון בדיקה.

אגב, מה השווי של קופסא חלופית? משומשת לדוגמא?

פורסם

אני מניח ומקווה בשבילך שהשבר בצד החיצוני למסנן. במקרה הזה, במידה ויש אטימה טובה, אפשר לחיות עם הסדק הזה (צילום יעזור) או לאטום אותו עם דבק אפוקסי. כל זאת עד שתמצא קופסה חלופית מפרוקייה.

אני לא חושב שפתיחת הקופסה היא הליך שגרתי בבדיקה, כך שאני לא מוצא טעם לפנות למכון על דבר פעוט שכזה. אבל עשה כראות עיניך!

ושאלה יהיו הצרות שלנו בחיים!

פורסם

זה לא בדיוק משהו תקני שרואים בבדיקה. הם גם תמיד יכולים לטעון שזה משהו שקרה אצלך.

ממליץ לאטום עם סיליקון ולחפש בינתיים קופסא חלופית מפירוק בעלות נמוכה יחסית.

פורסם

סיבה מצוינת להשתדרג לפילטר פתוח :-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

קרא בבקשב את האותיות הקטנות בטופס הבדיקה.

האחריות היא על נזקים שלא נתגלו, במידה ואלה עולים על סכום מסויים (אני מניח שבסביבות ה 1000 שח) - כך הם מכסים את עצמם מנזקים קטנים שאין ביכולתם למצוא).

כלומר אם ניתן להחליף/לתקן את הקופסא בפחות מסכום מסויים - העלות היא עליך.

הכי פשוט זה להגיע/להתקשר למכון והוא כבר ידאג לעזור לך לפתור את התקלה בהכי פחות כסף.

האינטרס שלו זה למצוא לך פתרון שיעלה לך פחות מתחילת גבול האחריות שלו.

פורסם
ומה בדיוק זה ייתן לו?

תכלס רק רעש.

אבל אם הפילטר הפתוח זול יותר מהתיבת פלסטיק הזאת, אז למה לא..?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...