Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה עושים, מרימים ידיים?

כמו שרשמתי קודם צריך לתת הזדמנות אחת בלבד. ברגע שהנבחרים יבינו שאין יותר הזדמנויות הם ינהגו בהתאם אם הם רוצים להישאר בכסא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה סקר שנעשה לפני שיעקב פרי צורף לרשימה.

לאט לאט לפיד הורס את מה שהוא הצהיר עליו.

יעקב פרי זה נקיון כפיים? יעקב פרי זה פוליטיקה נקיה?

אל תהיו סנובים. מישהו מוכן בבקשה להסביר להדיוטות מה הבעיה עם פרי?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כמו שרשמתי קודם צריך לתת הזדמנות אחת בלבד. ברגע שהנבחרים יבינו שאין יותר הזדמנויות הם ינהגו בהתאם אם הם רוצים להישאר בכסא.

רוב הבוחרים בישראל פועלים לפי שיטת "הרע במיעוטו", שהיא בדיוק ההיפך ממה שאתה מציע.

ולכן פוליטיקאי גרוע לא צריך באמת לחשוש שלא יהיה לו עתיד, ולכן כולם מרשים לעצמם להבטיח הרבה ולעשות הפוך.

דני

פורסם

כתבות שסיקרו את פועלו של האיש תיארו מעין ערפד שנכנס לתפקידי דירקטוריון ומסב רק נזק, בעודו גורף עשרות מיליונים לכיסו הפרטי. מהיום.

מה שעוד יותר תמוה הוא שקראתי שלפיד שוקל להכניס את האלוף אלעזר שטרן (אותו אחד שכראש אכ"א אמר שהוא לא היה נותן לבת שלו לצאת עם עתודאים וכו' וכו'). פאשיסט טמבל.

בקיצור, לפיד מרכיב סביבו רשימה של מיליטריסטים ודגנרלים שלדעתו נמצאים בעומק הקונצנזוס. סדר יום אזרחי רציתם? עם מי, קפלינסקי מהצבא ובטר פלייס? פרי מהשב"כ, יו"ר מגל ובנק מזרחי? עדיף כבר להצביע לדרעי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למה סנובים? קרא על פועלו בסלקום, מגל, בנק מזרחי וכו׳. קרא קצת את התגובות בטוקבקים בגלובס ודה מרקר

בכתבות מהיום בדבר הצטרפותו ללפיד. התמונה שתקבל דומה למציאות, אולי אפילו מטיבה איתו...

פורסם
אז מה עושים, מרימים ידיים?

תשמע, הקמתי עכשיו בית השקעות ואף אחד לא השקיע אצלי עדיין. בוא תהיה הראשון אבל תמכור את הבית, משכן את הכליות ותחתום לי שהמשכורת שלך כולה עוברת אליי לארבע השנים הקרובות. נכון שעוד לא השקעתי אף פעם אבל אני מספר שאני יכול לתת תשואה של 30%.

בדיוק כמו שלא היית משקיע אצלי את עתידך אז גם לפיד שיתחיל עם 3-4 מנדטים ויוכיח את עצמו לפני שאני נותן לו את המושכות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא נסחפת בכלל עם המטאפורה.

אומנם מדובר בקול שלי בבחירות אך הוא אינו שווה ערך לבית כליה וכו'.

הרוב הגדול של נציגינו בכנסת הוכיח שהוא לא ראוי למשכורת ולתנאים שהוא מקבל כיוון שאם הוא לא חושב על איך לעשות לביתו הוא פשוט מושחת שגונב או מורשע בהטרדה מינית. הם בטח ובטח שלא חושבים על האזרח הקטן.

לא רוצה נציגים כאלה, רוצה אנשים ישרים!.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
האחריות האישית במודל האמריקאי היא הרבה יותר נרחבת מאשר אחריות על טעויות בלבד. זו אחריות שאתה נושא לאורך כל חייך ללמוד את המקצוע הנכון, לחסוך בצורה נכונה לצרה ולפנסיה, לדאוג לביטוח הבריאות שלך, להקים את המשפחה בה אתה יכול לתמוך ולחסוך לקולג' של הילדים שלך. תמיד יהיו אלו שלא יוכלו להתמודד עם זה ויגמרו את חייהם ברחוב, אבל עבור הרוב זו, במבחן התוצאה, השיטה הנכונה.

מהו מבחן התוצאה?

תגדיר פרמטרים אובייקטיביים למבחן ואז נוכל לראות אם אתה צודק או סתם חסיד של אין ראנד.

במבחן התוצאה הייתי מעדיף לגור בגרמניה (לו הייתי מבין גרמנית), באוסטריה או ברוב מדינות אירופה ולא בארה"ב. אז מבחינתי במבחן התוצאה הגישה שלך נכשלה.

עכשיו בוא ונגדיר פרמטרים אובייקטיביים. אם זה יהיה רק תל"ג לנפש כנראה שאתה צודק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ראיתי את הציטוט של רועי אצל ארילו. רועי, אני חושב שיעניין אותך לקרוא על האתיקה הפרוטסטנטית לפי מקס וובר.

זו הגירסה המורחבת והמלומדת של הדברים.[לא אומר כדי לנגח חלילה, באמת יעניין אותך]

אצל ראנד וקרוי זה משהו אחר.

פורסם

מסתבר שע"פ לפיד, יש צורך בהון עצמי לא קטן בכדי "להבין את מעמד הביניים".

גם פרי וגם שטרן. באמת שקשה לי להחליט מי מהם יותר גרוע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מהו מבחן התוצאה?

תגדיר פרמטרים אובייקטיביים למבחן ואז נוכל לראות אם אתה צודק או סתם חסיד של אין ראנד.

במבחן התוצאה הייתי מעדיף לגור בגרמניה (לו הייתי מבין גרמנית), באוסטריה או ברוב מדינות אירופה ולא בארה"ב. אז מבחינתי במבחן התוצאה הגישה שלך נכשלה.

עכשיו בוא ונגדיר פרמטרים אובייקטיביים. אם זה יהיה רק תל"ג לנפש כנראה שאתה צודק.

"במבחן התוצאה" הרבה יותר גרמנים היגרו לארה"ב מאשר שאמריקאים היגרו לגרמניה. זו עדיין המדינה המבוקשת ביותר להגירה, מכל קצוות תבל. זו עדיין המדינה עם התל"ג לנפש הגבוה בעולם וזו לדעתי עדיין המדינה המרחיבה ביותר מבחינת חופש הפרט (ברור לי שזה לא אחיד ותלוי במדינה הספציפית בארה"ב אבל בהסתכלות כוללת זה כך).

זו עדיין המדינה היחידה שיכולה להעמיד חברות כמו גוגל, אפל, מיקרוסופט, אינטל וכמעט כל האחרות ששולטות בחיים הגלובליים. זו המדינה היחידה שממציאה את עצמה מחדש כל עשור או שניים בזכות הרוח היזמית של תושביה, ובשל כך ההגמוניה העולמית שלה נשמרה כמעט לאורך 100 שנים רצופות. זו אחת המדינות הבודדות, בוודאי עם היסטוריה ארוכה כזו, בהן מעולם לא שלט רודן.

ארה"ב נבנתה על אנשים שחיפשו מריטוקרטיה, הזדמנויות וחופש מעריצות, ואת זה היא מספקת (במידה כזו או אחרת) עד היום.

לדעתי זו עסקה טובה מאוד.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

מעולם לא התפעלתי מכוכבים נוצצים ומפרופסורים מרובי תארים, רובם "נשרפו" עד מהרה במערכת הפוליטית, ודי מהר מצאו עצמם בחוץ.

תתפלאו, על מנת להיות שר או אפילו ראש ממשלה, אין שום צורך בהשכלה נרחבת או בדרגה צבאית גבוהה.

כל שנדרש הוא פיקחות והגיון בריא ותו לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני יוצא מפה בקריאה לדחות את הבחירות בכמה חודשים.

. תנו לנו זמן לעכל את הכל.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אני יוצא מפה בקריאה לדחות את הבחירות בכמה חודשים.

. תנו לנו זמן לעכל את הכל.

אלדד יניב, התחיל הקריירה בתור איש ביצוע של ההון-שלטון ואז הבין שהוא יעשה מכה גדולה יותר אם הוא יחתוך אותם החוצה מהתמונה ויתחיל למשוך בחוטים בעצמו, והכל בחזות של מהפכן. טיפוס מסוכן ומתוחכם מאין כמוהו.

(לא שאין הון שלטון, ולא שלא רצים דולרים ולא שאני לא מאמין לסיפור, אבל אני יותר מפחד מאלדד יניב מאשר ממה שיש לביבי בגרביים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...