Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רציתם לדעת למה לא להצביע לביבי ?

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3584956,00.html

חייבים לשנות את השיטה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חייבים לשנות את השיטה.

רוצה לדעת למה לא להצביע ליאיר לפיד?

כל הת'רד הזה הוא בלבולי ביצים.

בכל עיתון יפרגנו למועמד המקורב למו"ל ובכל עיתון ימציאו שקרים ונתונים מסולפים על מועמדים אחרים.

בכל עיתון יפרסמו סקר שמצביע על נצחון ברור או "מסתמן" של המועמד המקורב למו"ל.

כל שמאלני יגיד שהימני לא יודע כלום וכל ימני יגיד שהשמאלני לא יודע כלום.

כל מועמד חדש יעלה לדוכן התקשורת וינאם כמה המצב גרוע ויבטיח להוריד את המיסים ל0% ולהפסיק את המלחמות ולפנק את כולם בחומוס מתנה.

האמת נמאס כבר מהפוליטיקה המסריחה הזו ובמיוחד מהריבים הנוצרים פה בין חברים.

תפסיקו להיות תמימים, 99% מהתקשורת = תעמולה נטו, 99% מהפוליטיקאים = אינטרסנטים.

פורסם

א. בניגוד לתגובה שלך הכתבה שנתתי מתבססת על נתונים עובדתיים. המדיניות של ביבי טובה לעשירים ורעה לשאר.

ב. לא ענית לשאלה שכתבת בעצמך, למה לא יאיר לפיד?

אם יש לך נימוקים משכנעים אשמח לשמוע. עד שתעלה את אותם נימוקים אשמח אם תוכל לבוא עם ראש פתוח כדי לשמוע דברים אחרים ולא להינעל.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למה לא להצביע ביבי קל מאוד להסביר (בכלכלה הוא דומה לבעל משאית שמעביד אותה ב 150% מהיכולת שלה כי התיקונים הם לא בעייה שלו. הבעייה שלנו היא שאנחנו המשאיות. בביטחון העבירו את הפיגועים מפצצות שהמחבל נושא על גופו לפצצות מעופפות ע"י רקטות. בחינוך אין שום חדש ובבריאות אנחנו משלמים יותר ומקבלים פחות).

לגבי למה לא להצביע לפיד התשובה הרבה יותר פשוטה. למה כן להצביע לו?

עד היום הוא לא פרסם אפילו רשימה, אין לו מצע (להגיד שצריך לשנות כולם אומרים אבל הוא אפילו לא אומר איך לשנות) ואין לו שום רקורד של עשייה ציבורית כלשהי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שהרשימה עדיין לא סגורה ולכן טרם פרסם אותה. גם אני חושב שזה לא נראה הכי טוב.

מצע רחב יש לו ואם תיכנס לאתר שלו תוכל לראות.

למה אתה קורא עשייה ציבורית?

fiat x1/9

פורסם

אמיר, למה לא ביבי- זה ברור ונהג לילה הבהיר יפה, אם כי קצרה היריעה מלהכיל את "הישגי" ביבי.

מאחר ותהיתי מה מציע לפיד ותהיתי אם הוא עצמו יודע, שמחתי למצוא הקישור שצירפת. גם שמעתי מעט מדבריו. הוא רוצה שנוי, גם אני.

אין לו מושג מה טיב השנוי. אין לו מושג איך לעשות זאת.

הוא רוצה מדינה טובה יותר, חנוך וכדומה, מי לא? פלקט או פוסטר יפה- זו לא בעייה.

לבוא"מבחוץ" ולהאיר בעיות זה יפה וקל, אבל:

1 צריך להבהיר מה כן רצוי.

2צריך להתאמץ וליישם.

יש שיכשלו בשלב 2. הוא נכשל כבר בשלב 1.

אכן, הוא יקבל קולות רבים אך הוא לא יבלום אדם אחר שמקבל בסקר קולות רבים.

ישנם אנשים, עם רקורד של עשייה, עם דאגה הן לנושא הציוני, הן לנושא הדמוקרטי. הם פועלים שנים וימשיכו, למרות חולשתם האלקטוראלית.

לפיד, כמו ליברמן יזכה לקולות רבים, בעיקר של צעירים שכן הם מציגים פתרונות פשוטים כביכול, לבעיות סבוכות.

בפועל, מישנתם היא פשטנית ופופוליסטית. במקרה של הגרוע מבינהם היא מסוכנת. במקרה השני היא חסרת ערך.

מכיון שהיא חסרת ערך ואינה מהווה מישקל נגד אמיתי לסכנות למדינה ולדמוקרטיה, גם היא מסוכנת.

כך גם הצבעות מחאה איזוטריות- אלו הצבעות מפונקות וילדותיות.

אם כנוייך בפורום מעיד על גילך, עברת את הגיל שבו לגיטימי לאדם חושב להצביע כך ושזה יתקבל בהבנה. ברור לך שאיני כותב רק אלייך ספציפית.

להבהרה נוספת- ראה תגובה 150 בשרשור זה. יומטוב.

פורסם

חייבים לשנות את השיטה.

כלכליסט מתייחסים באופן מאוד פוליטי למאיון העליון, בזמן שהקלות המיסים של ביבי נוגעות לעשירונים 8-10 בכללם.

נטל המס על העשירונים הגבוהים עדיין גבוה - מעל 50% (ביטוח לאומי, מס בריאות, מס הכנסה).

אני לא חושב שהמדיניות צריכה לסוב סביב מה שטוב לשכבות החלשות בלבד. צריך גם להיות הוגנים כלפי האוכלוסיה היצרנית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פנדוב,

ראש ממשלה לא צריך להיות תותח בתחומים רבים הוא צריך להיות אדם חכם, בשביל זה יש יועצים.

אם היית טורח לראות את כל הסרטונים שהופצו בשנה האחרונה (אני חושב שהם מופיעים בעמוד שלו בפייסבוק) תוכל לראות שיש לו תוכנית לגבי כל נושא שעליו הוא מדבר כך שאת שלב 1 הוא עובר.

אני לא מצביע ליאיר לפיד כמחאה על האחרים. אני מצביע ליאיר לפיד כי אני מאמין באמת ובתמים שהתעללות הממשלה במעמד הביניים והעניים לא יכולה להימשך. המצב כל כך גרוע שאנשים שיוצאים לעבוד עדיין נמצאים מתחת לקו העוני.

אני מצביע ליאיר לפיד כי אני מאמין שחייבים לשנות את השיטה שבה מתנהלת המדינה.

fiat x1/9

פורסם
כלכליסט מתייחסים באופן מאוד פוליטי למאיון העליון, בזמן שהקלות המיסים של ביבי נוגעות לעשירונים 8-10 בכללם.

נטל המס על העשירונים הגבוהים עדיין גבוה - מעל 50% (ביטוח לאומי, מס בריאות, מס הכנסה).

אני לא חושב שהמדיניות צריכה לסוב סביב מה שטוב לשכבות החלשות בלבד. צריך גם להיות הוגנים כלפי האוכלוסיה היצרנית.

ברור שהמדיניות צריכה לסוב סביב מה שטוב לכולם עם פשרות לכאן ולשם. מה שמוכח בכתבה זה שהמדיניות שמוביל נתניהו כבר 15 שנה היא מתן הקלות לעשירים על חשבון העם.

אני לא חושב שאנשים שיוצאים לעבוד כל בוקר צריכים לחיות מתחת לקו העוני בעוד העשירים מקבלים הנחות במיסים. רוב האוכלוסיה היצרנית היא מעמד הביניים.

כולם צריכים לצאת לעבוד, כולם צריכים לשרת בצבא, הנטל בכול הנושאים חייב להתחלק בין כולם, לכולם צריכה להיות אפשרות לקנות דירה במאמץ סביר ולכולם צריכה להיות האפשרות ללכת למכולת ולא להשאיר שם משכורת שבועית.

fiat x1/9

פורסם

אין לי פייסבוק. אני מיושן, אינני לומד מסרטונים.

גם אני רוצה חנוך, לא רק שזה מועיל כלכלית בטווח הארוך ומשפר איכות חיים, זה גם מקשה על עליית עריצים[ לא מתכוון ללפיד]

לגבי הגדרתך למעשי ביבי למעמד הבינוני ונמוך כהתעללות- אתה צודק, אך זה לא נובע מרוע אלא מחוסר אכפתיות.

רצונך לשנוי מובן. לגבי לפיד- יש טובים ממנו.לפיד אכן יצליח, אך הקולות יתבדרו לרוח ויבוזבזו.

בלי קשר, אתה מביא כתבות מענינות מכלכליסט. לטעמי שני מתחריו טובים יותר.

הרעיונות של ביבי דומים במידה רבה למימשל בוש הבן.

מענין שאיש לא הזכיר את כחלון.

פורסם

הבאתי כתבה מכלכליסט כי נתקלתי בה. כתבה כזו שופכת אור על תקופה שלמה ולא על היום יום. כתבה כזו מראה עובדות שחור על גבי לבן ותהליכים שעוברים על המשק במשך תקופה.

מי הם המתחרים?

אני לא חושב שצריך להיות רשום לפייסבוק בשביל לראות פרופיל של מישהו אחר.

fiat x1/9

פורסם
ברור שהמדיניות צריכה לסוב סביב מה שטוב לכולם עם פשרות לכאן ולשם. מה שמוכח בכתבה זה שהמדיניות שמוביל נתניהו כבר 15 שנה היא מתן הקלות לעשירים על חשבון העם.

אני לא חושב שאנשים שיוצאים לעבוד כל בוקר צריכים לחיות מתחת לקו העוני בעוד העשירים מקבלים הנחות במיסים. רוב האוכלוסיה היצרנית היא מעמד הביניים.

הקלות זה דבר מאוד יחסי. גם ירידה מ90% מס ל80% מס היא הקלה. העובדה היא שהעשירון העליון כולו (ולא רק האלפיון או המאיון) משלם סכומי עתק במס (מעל 50%). אתה חושב שהמספר הזה צריך להיות גבוה יותר?

כולם צריכים לצאת לעבוד, כולם צריכים לשרת בצבא, הנטל בכול הנושאים חייב להתחלק בין כולם, לכולם צריכה להיות אפשרות לקנות דירה במאמץ סביר ולכולם צריכה להיות האפשרות ללכת למכולת ולא להשאיר שם משכורת שבועית.

עשירון 1-3 משלמים 0 במיסים ישירים וחלקם בהכנסה הכללית ממיסים זניח. הרי כולם מתלוננים על ההטבות לחרדים (והערבים, במידת מה) מבלי להבין שההטבות הישירות (תשלומי כוללים וכו') הן זניחות לעומת העול הסוציאלי שהם מטילים את המערכת. במילים אחרות, יש בישראל שכבות נרחבות של עניים מבחירה (וזה לא רק חרדים או ערבים, אלא אנשים שמעולם לא טרחו לבנות לעצמם עתיד מועיל) והם עולים לכולנו כסף מבלי לשאת בעול בכלל, וכל פעם שמישהו יוצא להגנת "החלשים" הוא רק מחמיר את המצב הזה. עוד קצבאות? עוד סבסוד? עוד הטבות? כמו שארגוני שמאל יצרו את המושג הדמגוגי "אוכלוסיה מוחלשת" (כאילו שהאנשים האלו איבדו לחלוטין שליטה על גורלם), אני מציע את המושג "אוכלוסיה מתחלשת" בשביל לבטא את הבחירות של האוכלוסיות האלו.

איך אתה מגדיר חלוקה הוגנת של הנטל, בכלל? זה מעורפל בערך כמו "צדק חברתי". חלוקה הוגנת זה שכל אחד משלם על מה שהוא צורך, בדיוק כמו שהסופר מחלק את מוצריו בצורה הוגנת לצרכנים. אתה לא היית רוצה לקנות בסופר שמוכר בשיטת "איש לפי יכולתו, איש לפי צרכיו", נכון? תחשוב שהיית מגיע לקופה, הפקיד היה מסתכל כמה כסף יש לך בארנק ואז לוקח מזה חצי. לא היית חוזר לשם.

לכן אני חושד שלא מדובר "בחלוקה הוגנת של הנטל" אלא בבן דודו המרושע "צדק חלוקתי", כלומר חלוקה מחדש של העושר באמצעות מיסוי. כלומר המיסוי שבמקור נועד לממן את פעילות המדינה שנוגעת לכלל האזרחים, הפך להיות לכלי להעברת כספים מחלק אחד של האוכלוסיה לחלק האחר.

אז נכון שאין פה שחור ולבן ואני לא חושב שאתה קומוניסט אבל אני עדיין תמה איך אתה יכול לטעון לאי הוגנות כלפי החלשים כשהעשירונים העליונים (8-10) נושאים בקרוב ל80% מנטל המס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גלובס ודה מרקר, אמיר.

אגב, סטייה קטנה מן הנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4292818,00.html

מעניין, המוקד עובר מן הצבורי לפרטי.

מן העממי[יחסית כמובן] ליקר, זו מגמה.

הגם שהתוצאות מעידות רק על היבט צר עדיין בעייתי.

גם החנוך הממלכתי כנראה מקופח.

יותר ויותר חינוך אפור ויקר.

כך גם בתחומים אחרים- פחות ופחות נגיש לכל אחד.

רוצה בטחון אישי- חברת שמירה ולא משטרה.

חינוך? פרטי

בריאות? חיזוק הפרטי.

מן מגמה שכזו.

יכול היה להיות סביר לו רמת השרותים הכללית לא הייתה במגמת ירידה כללית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...