Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, קיצוניות אינה טובה בשום מקרה, וזה כלל לא משנה לאיזה כיוון היא הולכת. המצב ששרר במדינה בשנות החמישים-שים שאותו תיארת כבר לא יחזור על עצמו, וכנראה טוב שכך.

מצד שני, האם היית מתאר את המצב הנוכחי כאידאלי? למה שר האוצר המוכשר שלנו לא בא אלי בהצעה לשלם לו את מס ההכנסה של העשור הקרוב מראש תמורת הנחה נאותה? אה, כמובן: זה מפני שאינני טייקון, או סתם בגלל שלא קוראים לי "טבע" או "אינטל". עדיף להשית עוד מסים על הציבור, גם ככה מדובר בחבורת אידיוטים שמספיק רק להזכיר מולם את צמד המילים "הגרעין האיראני" כדי לגרום להם לפחד ולבחור פעם נוספת בזה שטוען שהוא ישגל את הערבים, רק שבינתיים הוא מעדיף לשגל את הציבור עצמו...

תחי מחיקת החובות הכלואים!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי יאיר לפיד יהיה הפתעה גדולה מבחינת המנדטים שהוא יגרוף.

השאלה אם הוא יידע לעשות עם זה משהו, או שכמו מקרים רבים זו תהיה

אפיזודה חולפת, איזה גימיק שהצביעו עבורו מחוסר ברירה וכדי למחות,

ובסופו של דבר לא קרה עם זה כלום.

פורסם

מצד שני, האם היית מתאר את המצב הנוכחי כאידאלי? למה שר האוצר המוכשר שלנו לא בא אלי בהצעה לשלם לו את מס ההכנסה של העשור הקרוב מראש תמורת הנחה נאותה? אה, כמובן: זה מפני שאינני טייקון, או סתם בגלל שלא קוראים לי "טבע" או "אינטל".

עניין הרווחים הכלואים צריך להפתר בצורה מקצועית ולא בצורה פוליטית. האוצר צריך לערוך חשבון של אובדן ההכנסות וההשקעות והנזק התדמיתי הפוטנציאלי לישראל בקרב חברות זרות אל מול הכסף שאפשר, אולי, לגבות מהן כרגע. אני לא מכיר את החשבון הזה בשביל שתהיה לי עמדה בסוגיה הזו.

מאיפה אתה יודע שהאוצר מוותר הכסף הזה משיקולים פוליטיים ולא משיקולים מקצועיים? אני חושב שזה פשוט לא הוגן לומר דבר כזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא לא לא, אין מצב. הוא בטח היה שתול של חזבאללה או משהו. אין סיכוי שבנה של מנהיגת מרצ ישרת בצה"ל, ממש כפי שאין סיכוי שאמא של שמעון פרס אינה ערביה.

אביעד, לדעתי כל מי שנתפס להתלהמות ולהטחת רפש הוא בבון, ומכיון שבחלק לא קטן מהמקרים התופעה הזאת מייצגת מצביעי ימין (מספיק רק לראות מה קורה בשרשור הזה), יוצא ש-1+1=...

נ.ב.: אם זכרוני אינו מטעני, שרי החינוך הטובים ביותר שאי פעם היו במדינה הזאת היו ממרצ: שולמית אלוני, יוסי שריד ואמנון רובינשטיין. יוסי שריד, למיטב ידיעתי, היה הח"כ היחיד שעל חשבון זמנו הפרטי החליט ללמד אזרחות בבתי ספר תיכוניים מבלי שקיבל בתמורה דבר.

אבל עזבו, ערכים ואידאולוגיה זה לכוסיות. או לשמאלנים יפי נפש. עדיף להמשיך להיות בורים וחלכאים.

חשבתי לא להגיב ולספר את הסיפור שלי אבל בדיוק נגעת בנקודה בה מתרחש הסיפור שלי.

יש לי בן דוד קטן ממני במספר שנים. הוא גדל עם משפחתו ביפו ד', ואין מה לעשות לא משנה מה יגידו ויטענו - הסביבה משפיעה עלייך. לא צריך להיות גאון הדור אלא רק להשתמש בקונוטציה פשוטה על מנת להבין שהסביבה לא השפיעה עליו לטובה.

לפני מספר שנים הוא היה בכיתה י"א, ילד מאוד מבולבל מהחיים שסבל משלל בעיות משמעת ועבר בעייתי ומצא את עצמו בתיכון נעמ"ת ביפו. "תיכון ההזדמנות האחרונה" עבור מי שלא מכיר. בכיתה י"א הוחלט להכניס מורה חדש לכיתה, המורה הזה פשוט ריתק את בן דוד שלי וחברי כיתתו. הם היו המומים לנאומים שיצאו לו מהפה וזה היה השיעור היחידי בכל השבוע עם נוכחות מלאה.

לקראת סוף כיתה י"א הגיע הטיול לפולין גם אליהם, אבל מה ? יפו ד' חביבי, 5/6 אלף להורים משם זה מדובר במשהו שיכול להרוס את משק הבית לחודש/חודשיים. בן דוד שלי היה מצוברח מאוד, אמרתי לו שאני מוכן לעזור לו אבל לצערי גם לי לא היה דאז 6K והצעתי לו מה שהיה לי - 3.5K~.

אחרי שבועיים בן דוד שלי מתקשר אליי ונשמע אופטימי במיוחד כששואל אותי לגבי הכסף וזמינותו, אמרתי לו כמובן אבל מאיפה השגת את שאר הסכום ? (יש לו עבר בעייתי לכן חששתי שיש משהו מסריח) הוא אומר לי שאותו מורה פנה לחברים שלו ולשלל מכרים שלהם והם הצליחו לסבסד להם את הטיול לסכום של אלפיים שקל ! חסר תקדים !!

בן דוד שלי נסע ונורא העשיר אותו. הוא תמיד הסתקרן מהשואה והיה לו את ההזדמנות סוף סוף לראות על מה מדובר. אין ספק שזה היה ענק. הסרט סיום שהפיקו להם היה נורא מרגש ורואים את כולם מתחברים להיסטוריה שלנו, אני לא בחור רגיש אבל זה הפעם גם נגע בי.

שנה לאחר מכן, בתור שמיניסט, עם מספר מאוד דל של בגרויות כמו שיש לרוב חבריו לכיתה בן דודי התחיל להיכנס "לפחדים" לגבי עתידו. יום אחד בסיום השיעור הלך למורה ושאל אותו מה הוא חושב שהוא יכול לעשות. המורה הציע שיקח את הצבא בתור "כלי מינוף". לנוכח העבר הבעייתי של בן דוד שלי הוא חשב שלא יסתכלו עליו בכלל בצבא וישלחו אותו לעבודות ללא קורסים/מקצוע/כו' כגון עובד רס"ר או משגיח כשרות. המורה ישב ושאל אותו אם יש משהו שהוא טוב בו, אם יש משהו שמעניין אותו באמת והוא מוכן להקדיש לו מזמנו הפנוי והוא ענה שהוא אוהב את תחום המוזיקה. עכשיו כמוהו יש עוד 100000, אני בטוח אבל ההמלצה של המורה הייתה לנסות להתקבל לגל"צ ומשם לראות איזה תפקידים פנויים והוא חושב שיתאימו לו. הוא אמר שהוא גם יעזור לו להשיג ראיון ובמידה והראיון ימומש הוא ינסה למשוך שם קצת בחוטים.

בן דודי באמת עשה זאת, חפר בצו ראשון על גל"צ ועם קצת הטרדה בפקסים הוא התקבל לראיון למשרת טכנאי שידור. אחרי מספר ראיונות קיבלו אותו. כששאל את המורה אם עזר, ענה שרק בקבלת הזימון לראיון הראשוני אך משם כבר ידיו היו כבולות.

כיום בן דוד שלי עומד לסיים את שירותו הצבאי וכבר "נחטף" על ידי אחת תחנות הרדיו הגדולות במדינה.

אין ספק שהאדם הזה יקבל את הקול שלי ושל כל משפחתי. מה שהוא עשה זה הרבה מעבר לטיסה לפולין וראיון בגל"צ, הוא נתן לבן אדם קארמה חיובית ו'וייב' חיובי לגבי החיים אשר ממשיכים ותורמים רבות לו ולסובבים אותו.

נ.ב

המורה זה יאיר לפיד.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
גם ככה מדובר בחבורת אידיוטים שמספיק רק להזכיר מולם את צמד המילים "הגרעין האיראני" כדי לגרום להם לפחד ולבחור פעם נוספת בזה שטוען שהוא ישגל את הערבים

אמן!!!!

שכחו שיש כאן עוד כמה בעיות חוץ מהבעיה הבטחונית והעיפו את כולן הצידה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כי לאנשים נשבר מהשיטה הנוכחית ויאיר לפיד מדבר בדיוק על הדברים שכואבים למעמד הביניים.

גם אני חושב שיאיר לפיד יקבל יותר מנדטים ממה שהוא בעצמו מדמיין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשוב זה לא לצפות לגדולות מאף אחד מהם כדי שהאכזבה לא תהייה קשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רוב מוחץ ליאיר לפיד - למה?!

מאז המהפך של 77' בכל מערכת בחירות יש הפתעות אלקטורליות.

ב 77' זו היתה ד"ש של יגאל ידין שהסתמנה כהפתעה הגדולה, ושלחה את המערך לעשות לביתו אחרי 29 שנה, ב 81' אלו היו תמ"י והתחיה, שטמנם לא גרפו מספר מנדטים גדול, אולם אפשרו לבגין ז"ל להקים ממשלה, ב 84' זו היתה ש"ס וכן הלאה.

תמיד הלא מוכר והלא ידוע מעניין ומסקרן.

"ה"שאלה שנשאלת היא האם יצליח יאיר לפיד להעביר מנדטים מגוש הימין אליו, או שמא זהו משחק בסכום 0.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חשוב זה לא לצפות לגדולות מאף אחד מהם כדי שהאכזבה לא תהייה קשה.

נהפוך הוא, חשוב להגיע עם ציפיות גבוהות כדי שידע המנהיג שנבחר שמצפים ממנו. כשמגיעים בלי ציפיות לבחירות מקבלים מצב שמדברים על חזרתם למפה הפוליטית של ראש ממשלה ושר לשעבר שהורשעו.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כי לאנשים נשבר מהשיטה הנוכחית ויאיר לפיד מדבר בדיוק על הדברים שכואבים למעמד הביניים.

גם אני חושב שיאיר לפיד יקבל יותר מנדטים ממה שהוא בעצמו מדמיין.

בחייאת זומזום, נראה לך שללפיד - יותר מכולם - אכפת ממעמד הביניים? אותו אחד שמכר במוו, ו"השתנמך" לרכב עממי מסוג ניסאן מוראנו?.. או אותו לפיד שאמר שהוא מבין את מעמד הביניים כי יש לו ילד אוטיסט?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפי מה שהוא אומר, כן, אכפת לו יותר מכולם. הוא חדש במערכת ואני מעוניין לתת לו הזדמנות שכל השאר כבר קיבלו. כל השאר איכזבו אותנו והביאו אותנו למצב שבו אנשים שמשתכרים משכורות לא נמוכות בקושי מתחילים את החודש.

אחזור ואומר שוב. אם לאחר הבחירות לא יקדם את המצע שלו בבחירות שלאחר מכן לא אצביע לו.

fiat x1/9

פורסם

כן, אני בהחלט רואה איך בנאדם כזה דואג לאזרח הקטן, במקום - נגיד - לטייקון שדואג להעסיק אותו בשכר גבוה מאוד, למרות יכולות מועטות.

חסרות דוגמאות לצביעות שלו, או סתם לרמה אישית נמוכה? זוכר את הטור שהוא כתב על חייל שלא רצה ללחוץ יד לרמטכ"ל? איש כזה קטן אתה רוצה להכניס לכנסת?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא קורא עיתונים, אשמח לקבל קישור.

fiat x1/9

פורסם
לפי מה שהוא אומר, כן, אכפת לו יותר מכולם. הוא חדש במערכת ואני מעוניין לתת לו הזדמנות שכל השאר כבר קיבלו. כל השאר איכזבו אותנו והביאו אותנו למצב שבו אנשים שמשתכרים משכורות לא נמוכות בקושי מתחילים את החודש.

אחזור ואומר שוב. אם לאחר הבחירות לא יקדם את המצע שלו בבחירות שלאחר מכן לא אצביע לו.

אני מאוד מסכים איתך, שאר האנשים שמתמודדים כבר נבחרו או שהיו בכנסת בתפקידים שבהם היה להם הכוח להשפיע ואני אישית לא מרגיש שהם ייצגו את העמדות שלי על הצד הטוב ביותר.

מנגד מגיע אדם "נקי" מבחינה פוליטית, שלא עמד באותן נקודות, ומצהיר כל מני דברים, חלק יגידו שזה סיסמאות, אבל שאני מסכים איתם וזה הכיוון שאליו הייתי רוצה שההחלטות במדינה ינותבו. זה נכון שכולם שקרנים, וכולם מפזרים הבטחות מכאן ועד הודעה חדשה, ואנשים שמתמודדים עכשיו בבחירות הקרובות עמדו בתפקידים הבכירים ביותר ושיקרו לנו בפנים אז איזו סיבה שבעולם יש לי לתת להם את המושכות שוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...