Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא שזה נכון, שלום עכשיו הם לא אלו שמתמודדים.

מי שמתמודד לא חולק את אותה אג'נדה כמוהם. למעשה הם מיעוט שלא מייצג יותר מדי.

השמאל השפוי הם הרבה יותר לכיוון המרכז ורק רואים את האינטרסים של העמ(ים) ולא של תאגידים.

לי נראה שהבחירות האלו לא יעסקו כל כך בפלסטינים אלא יותר בכלכלה ובאיראן, כמו שקראתי בכמה מקומות.

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני זוכר נכון כל ימי הבחירות האחרונות בוצעו בחורף. יש סיבה ?

(אולי על מנת לגרום לחילונים העצלנים לא לצאת להצביע בגשם שלא ירטבו חלילה).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
העפתי את האפשרות לשאול מופז והחלפתי אותה בשלי יחימוביץ׳. אני לא מאמין שאדם נורמלי במדינה, שהוא לא קרוב משפחה של מופז, יצביע לאיש הזה.

אני באופן אישי הולך על שלי יחימוביץ׳. היחידה שמדברת בדיוק על מה שאני חושב, שהבחירות הקרובות צריכות לטפל יותר בפן הכלכלי ופחות בפן המדיני.

:mm_yeah:

פורסם

מה אצביע הפעם ?

מה שהצבעתי כל ימי חיי - ליכוד.

פעם שעברה סתמתי את האף בעדינות, הפעם אסתום אותו חזק יותר..

אין אלטרנטיבה אחרת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

והנה בדיוק הבורות שהתכוונתי אליה.

השמאל לא מלקק לערבים אלא רואה את כולם בשווים מול החוק.

מה בורות מה ?!

תחבורה ציבורית יש מוניות שירות ומוניות רגילות פעם בשבוע , בינינו - זה לא כזה יעיל גם אם הכל פועל .

אם תהיה קואליציה שמאלנית ואופוזיציה ימנית,

בקואליציה יהיה את חל"ד בל"ד ואחמד, ואחמד וחבריו

יקבלו תקציבים עם פריווילגיות שלא מגיעות למגזר אחר .

simple as that.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
אני לא חושב שיש מישהו שהוא ראוי להיבחר להיות ראש ממשלה, אני מאד מקווה שאולמרט יחליט להתמודד בבחירות, במידה וכן אני חושב שאצביע אליו

אתה שמת לב למשפט שהיה לו ולכל הסיפור מסביב, כן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה בורות מה ?!

תחבורה ציבורית יש מוניות שירות ומוניות רגילות פעם בשבוע , בינינו - זה לא כזה יעיל גם אם הכל פועל .

אם תהיה קואליציה שמאלנית ואופוזיציה ימנית,

בקואליציה יהיה את חל"ד בל"ד ואחמד, ואחמד וחבריו

יקבלו תקציבים עם פריווילגיות שלא מגיעות למגזר אחר .

simple as that.

הם לא יקבלו תקציבים עם פריווילגיות.

אף אחד בשמאל לא יעשה שוב את הטעות שנעשתה עד היום עם החרדים, הערבים והקצבאות.

זה בדיוק מה שמפגינים נגדו כיום, שימוש בכספי ציבור ומיסים בשביל לממן קבוצות ספציפיות.

לא אכפת לי אם יהיו ערבים בקואליציה. הם לא מנסים לכפות שום דבר על אף אחד כי לא אכפת להם מה אנחנו עושים, אלא מה קורה איתם עצמם.

החרדים כן כופים את עצמם ומעבירים חוקים ותקציבים שדופקים את כולם.

יחי ההבדל הקטן!

פורסם
הם לא יקבלו תקציבים עם פריווילגיות.

אף אחד בשמאל לא יעשה שוב את הטעות שנעשתה עד היום עם החרדים, הערבים והקצבאות.

זה בדיוק מה שמפגינים נגדו כיום, שימוש בכספי ציבור ומיסים בשביל לממן קבוצות ספציפיות.

לא אכפת לי אם יהיו ערבים בקואליציה. הם לא מנסים לכפות שום דבר על אף אחד כי לא אכפת להם מה אנחנו עושים, אלא מה קורה איתם עצמם.

החרדים כן כופים את עצמם ומעבירים חוקים ותקציבים שדופקים את כולם.

יחי ההבדל הקטן!

בחייך יוסי, אתה מאמין שבמצב האלקטורלי של השמאל, הם מסוגלים להקים קואליציה בלי הדתיים? בלי הערבים?

אז מי נשאר להם? ליברמן? הבית היהודי?

תן לי לחדש לך משהו: כל מי שמצביע למען הטבות סוציאליות, תשלומי העברה ושירותים ממשלתיים למעשה מממן את החרדים והערבים, כי הם קבוצות שמשלמות שיעור מס נמוך וצורכות שירותים ותמיכה באופן חריג (גם בגלל השלמות הכנסה והטבות לעניים, וגם בגלל שיעור הילודה הגבוה שלהם).

כלומר, גם אם תשלול מהם כל טיפול מועדף וכל תשלום ישיר (כמו תשלום על אברכים לכולל), עדיין התוצאה של מדיניות הרווחה השמאלנית תהיה סבסוד ניכר וחונק של האוכלוסיות האלו, על חשבון האוכלוסיה היצרנית.

האם זה המקום בו אנחנו רוצים להיות כמדינה? מקום בו אנחנו נושאים על גבינו את החלשים מבחירה, ולא רק את החלשים מכורח?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
חלק בי מסכים עם זה גם. אני בטוח שאני אתחרט בראיון הראשון עם ח"כ גלאון.

:mm_yeah:

http://www.100fm.co.il/include/youtubeWindow.aspx?id=960

http://www.100fm.co.il/include/youtubeWindow.aspx?id=977

ממתין לתגובת שניכם לאחר הצפיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אז בעצם אין שום הבדל בין שמאל וימין כי זה בדיוק המצב שבו אנחנו נמצאים כרגע.

בגדול זה נכון. את המדיניות הכללית אף אחד לא יעז לשנות בגלל שאין ימין כלכלי אמיתי (ליברטריאני) בפוליטיקה המקומית. מה שאפשר להלחם בו אלו קבוצות לחץ ספציפיות, כמו עובדי הועדים הגדולים שמיוצגים על ידי יחימוביץ'. אפשר לנצח בקרבות, אבל אין אף אחד שינצח את המלחמה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...