Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבעת מחאה נטו.

הקול שלי יילך לא למי שאני תומך בו, אלא לרע במיעוטו. הרע במיעוטו היה ליכוד בבחירות הקודמות, הפעם אני אפילו לא שוקל להצביע בעבורם.

הכל יכול עוד להיות - יחימוביץ (כהצבעת מחאה כלכלית), לפיד (בשל המיאוס שיש לי למי שמאייש כיום את המערכת הפוליטית) או דא ליברמן כי עמדותי המדיניות - בטחוניות נמצאות לא רחוק ממנו.

בקיצור - קול צף.

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
העפתי את האפשרות לשאול מופז והחלפתי אותה בשלי יחימוביץ׳. אני לא מאמין שאדם נורמלי במדינה, שהוא לא קרוב משפחה של מופז, יצביע לאיש הזה.

אני באופן אישי הולך על שלי יחימוביץ׳. היחידה שמדברת בדיוק על מה שאני חושב, שהבחירות הקרובות צריכות לטפל יותר בפן הכלכלי ופחות בפן המדיני.

זה לא מספיק שיודעים שצריך לטפל ואפילו באמת לטפל אלא גם איך מטפלים ומה רוצים להשיג.

עם כל הכבוד לסוציאליזם אני ממש לא חושב שעובד נמל צריך הגנה על תנאי העבודה שלו ושצריך לשמר את המונופול שלו. הוא צריך הגנה מפני התעמרות וניצול אבל לא על הסטייקים במסעדות.

המונופול ותנאי העבודה האלה פוגעים ישירות באדם המסכן שלא שפר עליו גורלו והוא עובד כפועל בתעשייה או אפילו כשכיר בכיר יותר בתעשייה. עובד הנמל מייקר משמעותית את חומרי הגלם (על מכולה של 20 טון חומרי גלם שעולה כ 45,000$ כולל הובלה ימית ויבשתית אני משלם לנמל כ 1500$ לא כולל הובלה יבשתית בארץ ומחכה כשבוע עד שישחררו לי אותה). לפעמים אני מביא מוצרים באויר וזה יוצא בסך הכל יותר זול מאשר להביא בים בגלל עלויות הנמל המטורפות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי נהג לילה, מסכים לגבי דבריך על עובדי הנמל ומוסיף חברת חשמל. אכן פוגם במשהו בדרך הכללית שהיא ראויה.

באשר למה שכתבת בפוסט קודם על ברק-לא "מישהו" אמר , אלא יצור שחור לבן, ממש מכאן[אוף, עד שמישהו קורא ומבין מה אני אומר, הוא לא זוכר מי אמר.:wink:]

מוזמן לבדוק מה כתבתי על מופז, מזמן בשרשור שננעל לצערי.

בעניין: אפרופו יום כיפור- מלחמת יום כיפור

חולק עליך, אך חבל לטחון מיים. אתייחס דווקא לשורה האחרונה שלך לגבי המשטרים המתחלפים אצל שכננו, ובנפרד- אזכורך לאהוד ברק. אתה הזכרת אותו בהקשר הפלסטיני, אני אתייחס אליו בהקשר הסורי.

יצא לי לקרוא את ספרו של דני יתום" שותף סוד" ובו הוא מספר מקרוב על המו"מ ועד כמה הסכם היה קרוב. ברק הציע הרבה.

התרשמותי האישית[ מדגיש- אישית, להבדיל מקודם כשנצמדתי לעובדות] מברק היא שמדובר בבעל כישורים א סוציאליים ייחודיים:

אם תנסה למכור לו רכב בחמישיים אלף שקלים והוא יציע לך יותר, עדיין העיסקה לא תצא לפועל, איכשהו.

יש שיגידו שטוב שלא נחתם לאור התהפוכות בסורייה.

המשטרים המתחלפים, אכן סוגייה לא פשוטה מבחינתנו.

נ.ב בדרום אין שקט.[אם כי הכל יחסי]

user_online.gifreport.gif

ביסט מוד, אתה מחפש ימין מדיני בטחוני עם שמאל כלכלי חברתי. אהוד ברק הוא כזה. וגם להיפך. וגם באמצע.

בעבר היתה מפלגה שהתאימה באמת לדרישותיך-אחדות העבודה[בתקופות מסוימות שלה]

רוני, ביקשת להימנע מפוליטיקה בשרשור פוליטי, קצת קשה לעמוד בזה.

באשר לנתניהו-יש שיסכימו עם דרכו, יש שלא. הגיוני.

יש שיגידו שעמדתו נקבעת לפי סקרים של רצון הציבור-פופוליזם.

יש שיצביעו לו בכל מקרה, לבריאות.

הקדנציה שלו כשר אוצר משפיעה כיום על הפנסיות שלנו .ראו ועדת בכר.

אך יש עוד ענין קטן, לא אידאולוגי אלא אישיותי:עד היום אני זוכר את דבריו לרב עובדיה כשלא ידע שמצלמים"השמאלנים הללו שכחו מה זה להיות יהודים". יש שיפטרו זאת כשטיק קטן ושולי.לטעמי מנהיג שעוסק בפירוד במקום באיחוד, בהסתה במקום הבנה , בשיסוי הדדי

במקום הנהגת העם כולו. לא יראוי להיות מנהיג. הוא כמובן יהיה.

פורסם

עוד הודעה בנפרד, כדי שניתן יהיה למחוק אם היא חורגת, בלי למחוק את הקודמת:

אמנם מר נתניהו מתהדר בהבאת סופרטנקר, כלומר כיבוי שריפות.אבל, ממינהרות הכותל,מכיכר ציון, מדברים ומעשים אחרים איני בטוח כלל שדווקא כיבוי שריפות הוא התמחותו. כמובן, ניתן לטעון כך גם על אחרים.

בכל אופן, נדמה לי שיש כאן הסכמה מסוימת בין הימנים והשמאלנים בפורום שאנו הולכים לקראת סכנה לפרויקט הציוני. לטעמי גם לדמוקרטיה. מנהיגים בימין ובשמאל מסתכלים על לשון המאזניים ועל הטווח הקצר.

אני מתקשה לראות מנהיגים המשלבים ראייה רחבה של מטרות ציוניות, יחד עם יכולת להיבחר ולהשיגן.

חבל, שכן יש כאן הישגים שהושגו במחיר כבד.

פורסם

5. לפיד ולו מהסיבה שנכון להרגע הוא בעל הכפיים הכי נקיות. אם לא הוא אז לבני. אני מאמין שהיא למדה מהטעויות.

גם ככה הצהרתי שאלו הבחירות האחרונות שאשאר בארץ ממניעים אישיים ולאו דווקא פוליטיים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני מצביע רק לפרלמנט!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אצביע לכל מפלגה שתקח חלק מהנטל של מעמד הביניים ותחלק אותו גם בין החרדים הפרזיטים וערבי ישראל אוכלי החינם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

+1

לבחור שמעלי.

רציתי לבחור משהו שהוא מרכז ימין בביטחון ושמאל בכלכלה , שקלתי לבחור בלפיד אבל כבר פעמיים ראיתי

אותו בטלוויזיה מנסה להסביר את הדרך שלו ושל מפלגתו

והוא נראה מבולבל, לא אמין ומוזר מדי, אפילו עמיר פרץ הצליח להשתיק אותו ולהוציא אותו משלוותו .

עמיר פרץ !!! מר משקפת סגורה והעווווובדים !

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

יאיר לפיד מהסיבות הבאות:

א. הוא חדש במערכת.

ב. הוא מדבר על כל הנושאים הכואבים לציבור היצרני.

ג. הוא מייצג נקודת איזון כלכלית (הסבר בהמשך).

ד. הוא מגיע עם תיאבון לשנות.

ה. הוא לפחות מנסה לפתוח דו שיח מול החרדים.

ו. הוא לא מגיע מהצבא (מה עזרו לנו כל הגנרלים ?).

אלה שנמצאים למעלה (אלה עם הקבלות) הביאו אותנו למצב כלכלי שטוב למדינה ורע לאדם מהרחוב.

אלה שנמצאים למעלה ברובם מושחתים. אני לא מאמין שמדברים כבר על החזרה של אולמרט למערכת, אין בושה.

יחימוביץ' יותר מדי חברתית בשבילי, ביבי יותר מדי קפיטליסט לטעמי. הוכח שהשיטה הקומוניסטית לא עובדת והוכח שהשיטה הקפטיליסטית קיצונית מדי ואנשים חיים ברחוב, חייב איזון.

ימין מרכז ושמאל כולם אותו דבר מבחינה פוליטית אצלנו במדינה (כולם מחזירים שטחים או תומכים בזה).

על מנת להסיר ספקות, אם בדרך נס יאיר לפיד יהיה ראש הממשלה הבאה והוא לא יקדם את הנושאים עליהם דיבר במצעו, בבחירות שאחרי הוא לא יקבל את הקול שלי. אלה שמגיעים למעלה צריכים להבין שהם מקבלים הזדמנות אחת בלבד.

אין ספק בעיניי שהממשלה הבאה תהיה אחת הקריטיות בתולדות המדינה. ראש הממשלה הבא הולך לקבוע את איכות החיים של כולנו ב- 4 שנים שאחרי הבחירות, אנא חישבו היטב לפני שאתם מצביעים.

בכל מקרה לכו להצביע על מנת להקטין את כוחם של אלה שאינכם רוצים שיהיו חזקים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בעניין השורה האחרונה של הכותב שמעלי:

מי שלא מצביע - הוא האויב הגרוע ביותר שלכם. יותר גרוע מאחמדינג'אד. יותר גרוע מאלי ישי או מדב חנין.

על כל אחד מאיתנו מוטלת האחריות ליצור אווירה ציבורית שבה לא להצביע בבחירות זה לא לגיטימי. יותר גרוע מנאד במעלית. יותר גרוע מסטירה לילד בסופר, מצביטה בישבן של מזכירה.

מי שלא מצביע צריך להיות מוחרם ומנודה. והגרועים ביותר הם "הלא מצביעים אידיאולוגית" עליהם אתם פשוט יכולים לנחור בבוז.

לא להצביע, בשום פנים ואופן למפלגות שלא בטוח עוברות את אחוז החסימה. זה לזרוק כוח לפח.

Mazda 2 2013

פורסם

סליחה אבל אם אין מועמד שאני חושב שיכול לייצג אותי לפחות באופן מקורב ואין מועמד שראוי להיכנס לכנסת?

הרי פתק לבן הוא כמו אי הצבעה.

פורסם
בעניין השורה האחרונה של הכותב שמעלי:

מי שלא מצביע - הוא האויב הגרוע ביותר שלכם. יותר גרוע מאחמדינג'אד. יותר גרוע מאלי ישי או מדב חנין.

על כל אחד מאיתנו מוטלת האחריות ליצור אווירה ציבורית שבה לא להצביע בבחירות זה לא לגיטימי. יותר גרוע מנאד במעלית. יותר גרוע מסטירה לילד בסופר, מצביטה בישבן של מזכירה.

מי שלא מצביע צריך להיות מוחרם ומנודה. והגרועים ביותר הם "הלא מצביעים אידיאולוגית" עליהם אתם פשוט יכולים לנחור בבוז.

לא להצביע, בשום פנים ואופן למפלגות שלא בטוח עוברות את אחוז החסימה. זה לזרוק כוח לפח.

אני חושב שעדיף לרצוח אותם וזהו.

אם עד יום הבחירות אני לא אמצא מועמד שראוי לקול שלי אני לא אלך לבחור , נקודה .

אני אעדיף ללכת לעבוד ולעשות כסף מאשר לבזבז יום

על שטויות .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני גם לא סגור על הנושא ובכל מקרה זה יהיה להרע במיעוטו.

עם זאת - כל ישראלי חילוני חייב להצביע, לא משנה למי. העיקר להצביע למפלגה שהיא לא חרדית.

אני מאמין שתוך 20-30 שנה אנחנו יכולים להגיע למצב שבכנסת יושבים למעלה מ60 חברי כנסת חרדים והדרך היחידה (אולי) למנוע את זה היא ע"י זה שכל חילוני (גם מסורתיים, כל מי שנגד ש"ס וחבריו) יצביע.

פורסם
סליחה אבל אם אין מועמד שאני חושב שיכול לייצג אותי לפחות באופן מקורב ואין מועמד שראוי להיכנס לכנסת?

הרי פתק לבן הוא כמו אי הצבעה.

אז תצביע "נגד" מישהו.

כרגע אני מתלבט בין שס לליכוד. מאוד אהבתי את העבודה של אטיאס כשהיה שר תקשורת, וישי עושה עבודה מצויינת במשרד הפנים (וכולי דתל״ש). לליכוד יש את נתניהו, שאני מרוצה ממנו ומההתנהלות הכללית של המדינה. אני לא מרוצה מכל מה שהוא עשה וחושב שיש מקום לשיפור. בנוסף, אני רוצה למזער ככל שאפשר את ההשפעה של יאיר לפיד על הבחירות (וודאי יחבור לשמאל, כולנו נלך לעזאזל בשצף של פיגועים ומדיניות קומוניסטית לאזרח הקטן (לטייקונים יאיר ידאג) ככה שלהצבעה יש שני תפקידים גם לבלום את לפיד וגם להכניס ואת נתניהו. אם המצב היה אחר, ולא הייתי חושש לפירוק קואליציה ימנית, הייתי יכול להצביע בלי כל התכנונים האלו

זה הדבר שהכי מכעיס שמאלנים.

הרעיון הזה של הימין, שבו השמאל מביא פיגועים וקומוניזם.

זה לא נכון וזה לא מה שהשמאל מייצג, אלא בעיניים של הימין הבור (יכול להיות שיש גם ימין לא בור).

השמאל מייצג ראייה יותר הומאנית ויותר צודקת, שבה יכול להיות הפרש משמעותי בהכנסות אבל כל בן אדם במדינה חי ברמה סבירה פלוס.

להגיד שהשמאל אומר:

- יותר זכויות לאויבים

- להרוס את המדינה ולתת אותה לערבים

- קומוניזם

אלו בדיוק סוגי הדיבור הנגועים לגבי השמאל, שלא מאפשרים שום דיאלוג.

אף אחד לא רוצה להרוס שום דבר, אלא רוצים צדק כלפי כל האזרחים של המדינה ורוצים לחיות בשקט בלי חוקים דביליים שיפלו אוכלוסיות מסוימות.

נתניהו הרס כלכלית המון דברים גם בפעמים הקודמות שלו בשלטון וגם הפעם.

פערי ההכנסה גדולים מתמיד, המחירים בשמיים וגם אנשים עובדים לא גומרים את החודש.

טוב למדינה?

הוא מביא את המדינה לקריסה כלכלית תוך שנה-שנתיים, כשאנשים ישימו לב שאי אפשר יותר לקנות ויפסיקו לצרוך ולשלם משכנתאות כי אין כסף.

הקואליציה הימנית מביאה יותר תקציבים לקבוצות שונות שחיות על חשבון שאר משלמי המיסים ולא תורמות יותר מדי.

וש"ס?

אתה רציני שבן אדם נורמלי יצביע לש"ס?

הם רק רוצים לשלוט במדינה ולעשות מדינת הלכה.

הרוב הישראלי כבר עשה מספיק בשבילם ואין שום סיבה שהם ייצרו את התיאוקראטיה שהם רוצים במדינה עם רוב חילוני.

למה שכולם יסבלו בגלל מנהיגים כמו עובדיה יוסף שמחליט מה שהוא רוצה על בסיס אינטרסים אישיים?

למה שהוא יוכל להכתיב לכולנו מה שהוא רוצה, כשאנחנו לא בחרנו בו? (לא משנה שאין לו כוח רשמי, יש לו מספיק השפעה על ש"ס).

למה שבן אדם חילוני לא יוכל לעבוד בצורה נורמלית או לאכול מה שבא לו?

זה אחד הדברים שהכי הורסים את המדינה.

פורסם

יוסי, איך מצביעים "נגד" בלי להצביע בעד מישהו?

אם יהיה פתק שמוחק קול למפלגה מסויימת אני אלך בשימחה להצביע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...