Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שבן אדם חילוני לא יוכל לעבוד בצורה נורמלית או לאכול מה שבא לו?

אני משתדל שלא לכתוב את זה, בצורה גלוייה וישירה כל כך- אבל אתה מדבר שטויות.

מי מפריע לך לעבוד בשבת? (מי בכלל רוצה לעבוד בשבת? תפסיק לחשוב כמו סטודנט ותראה שמשרות נורמליות הן בימי חול, בשעות היום...)

מי מפריע לך לקנות אוכל לא כשר, גם לבית וגם במסעדה? מי מפריע לך ללכת לטיב טעם בשבת אחר הצהריים?

לזעוק כפייה דתית זה בסדר, אבל לפחות שיהיה קבלות מאחורי זה.

הוא פשוט פתוח כל יום מ9 בבוקר ועד 22:00, חוץ מחגים.

רק בארץ אי אפשר לקנות מתי שאתה רוצה.

אז גם בחו"ל יש ימים שהסופר סגור, ועוד, שומו שמיים- בגלל חגים שחלקם דתיים... :?

כמו שנכתב כאן- המוביל שלי כרגע הוא יאיר לפיד, בגלל היותו חדש בזירה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין שום דבר בפוליטיקה.

הסיבה שכנראה אבחר בלפיד היא שכשגם כשאוכלים ח*א, צריך לגוון בטעם :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שביט - מה שמפריע בכפיה הדתית הם אלו:

1. נישואין, ויותר מזה גירושין.

2. קבורה

3. תחבורה ציבורית בשבת

4. השחיתות במנהל הדתי - ממשלתי.

הכי מפריע לי כרגע זה התחבורה הציבורית. אנחנו גרים במרכז הארץ ומחזיקים (טוב נו, הפנדה נמכרה) שני רכבים רק בגלל שאין תח"צ בסופי שבוע ובלילה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם לשפוט לפי תוצאות הסקר כאן, בבחירות הבאות ליברמן לוקח את כל הקופה מבלי להתאמץ בכלל... בהליכת ידיים :lol::wink:

עריכה - לפי תוצאות המדגם המעודכן של עמוס השרת (שהוא העוזר האישי של מינה צמח) לפיד עוקף את איווט בסיבוב ;)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

http://www.themarker.com/news/politics/1.1839989

מסכים עם כל מילה, לחיוב ושלילה.

אחד הדברים הטובים שעשתה הממשלה, כמו שציין מגיב 13 בכתבה, הוא ניקוי הנושא הפלסטיני מהשולחן - תהליך השלום המדומה שגבה קורבנות רבים כלכך בשני הצדדים ובמשך 20 שנה שלט בשיח הציבורי הישראלי - לא עוד. הוא הוחלף ביציבות בטחונית שלא זכורה לי כמוה מאז ומעולם.

עכשיו יש את המקום בשיח הציבורי להתמודד עם בעיות פנימיות אמיתיות (ועל זה צריך להודות לו מכל צידי המפה הפוליטית; אף אחד לא היה שם לב להפגנה ברוטשילד בזמן של פיגועי התאבדות ודפני ליף לא הייתה מקבלת כותרות אם באותו שבוע הייתה עוד פסגה בקמפ דיוויד).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, גם לי לא זכורה יציבות ביטחנית כזו של יותר ממליון אזרחים תחת טיפטוף בלתי פוסק של טילים.

אני לא יודע איפה אתה גר אבל פה אצלנו המציאות הביטחונית שונה לםלוטין.

ברור לחלוטין שלא השיח הזה צריך לשלוט ולקבוע ממשלות אבל הוא בהחלט אחד הנושאים. אל תשכח ש"קורבנות השלום" הפסיקו להערם בקחובות בזכות זה שיש רשות פלסטינית שאולי לא טובה במיוחד אבל עדיין הרגיעה את הרחוב שם. בלי הניתוק מהם השקט לא היה מגיע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רועי, גם לי לא זכורה יציבות ביטחנית כזו של יותר ממליון אזרחים תחת טיפטוף בלתי פוסק של טילים.

אשליה אופטית; כל שקרה הוא שהטילים מגיעים עד הבית שלך. תושבי הצפון חיו תחת אימת הקטיושות משנות ה80 ועד מלחמת לבנון השניה, ושם לא הייתה כיפת ברזל (וקטיושה היא לא קסאם. והיו גם חדירות בנוסף). מהבחינה הזו, המצב כיום לא שונה ממה שהיה מאז ומעולם, רק שהוא מתקיים בחלק אחר של הארץ, מול טילים קטלניים פחות ועם מערכת הגנה אקטיבית.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יש הבדל בין מה שהיה בצפון והמדינה נלחמה בזה לבין מה שקורה בדרום שיש התעלמות מוחלטת של המדינה (אין לך מושג כמה טילי גראד שהם קטיושות לכל דבר נוחתות ואף אחד לא מדווח). גם מבחינת כמות התושבים והשטח המופגז יש הבדצ גדול. האם המדינה היתה מוכנה שעד קו טבריה חיפה כל הצפון יהיה תחת טפטוף טילים בלתי פוסק או שהיו יוצאים כבר למלחמה כוללת?

אני לא מדבר על מה שהיה כשרק שדרות והעוטף סבלו ואז זה היה כמו מה שהיה בצפון. פה מדובר על קו אשדוד באר שבע שסובל טפטופים. לא על יבנה וגדרה שמעורבות רק מידי פעם. זה גם לא נוגע לי אישית כי אני מקבל את הטפטופים האלה בעבודה כל הזמן עוד מלפני שהגיעו לעיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חן, איכשהו רק כעת ראיתי את תגובתך. הגם שדעותיי שונות משלך, אני מסכים עם מה שכתבת. נראה כאילו לא משנה אם ישלוט שמאל, ימין או מרכז, זה לא ישתנה. איכות האנשים- מסכים איתך גם כאן.

להבנתי יש בעיות אקוטיות אף יותר לעתיד. גם כאן, לא הימין ולא השמאל פועלים מספיק.

פורסם

זיפזפתי לעמוד הראשון, וראיתי כמה מתכוונים להצביע ליאיר לפיד, וזה די הפתיע אותי, למען האמת.

מעניין אם הוא יצליח להיות הפתעת מערכת הבחירות הזו, או שמדובר בעוד אפיזודה קצרת ימים, ע"ע דש של 77', שינוי של טומי לפיד וקדימה.

יאיר לפיד מצליח למשוך אליו רבים ממה שמכונים "מצביעי הפעם הראשונה", מה שהמפלגות הגדולות לא כל כך מצליחות.

בבחירות הקודמות עשו זאת קדימה וישראל ביתנו, ועל פניו נראה שהפעם יאיר לפיד יצליח לעשות זאת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש מפלגה שהיא ימין בביטחון ושמאל בכלכלה?

הבית היהודי.

אני באופן אישי אצביע לשלי, כי היא היחידה שתקדם סדר יום חברתי ולא מדיני.

מסכים לחלוטין:mm_yeah:.

פורסם

שאלה לבוחרי שלי - מה הייתם מצפים ממנה, באופן מעשי? נניח שהיא אפילו הייתה מקבלת את תיק האוצר. אילו צעדים היו הופכים את הקדנציה שלה להצלחה מבחינתכם?

פורסם

אם אולמרט יחזור (הלוואי!!) אצביע לו.

אם האופציות שמוצגות כאן הן יהיו האופציות בקלפי אז מתוך כבוד לטומי ז"ל ששנא אוכלי חינם אתן הזדמנות לבנו.

"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...