Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש מישהו שהוא ראוי להיבחר להיות ראש ממשלה, אני מאד מקווה שאולמרט יחליט להתמודד בבחירות, במידה וכן אני חושב שאצביע אליו

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש - אם תצביע במקום, נגיד, ליכוד למישהו אחר, זה ימחק את הקול שלך מליכוד.

בגלל זה כמו שאמרתי, צריך לבחור מפלגה כמה שיותר אזוטרית והזויה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יוסי, איך מצביעים "נגד" בלי להצביע בעד מישהו?

אם יהיה פתק שמוחק קול למפלגה מסויימת אני אלך בשימחה להצביע.

זה אולי לא "מוחק" אבל כן נותן קצת איזון כדי שמישהו "פחות גרוע" ייבחר.

תמיד יש מישהו פחות גרוע, גם אם אין אפילו אחד ראוי.

פורסם

להצביע למפלגה הזויה זה כמו לא להצביע מכיוון שלמפלגות הללו גם אם עברו את אחוז החסימה אין כח לשנות כלום. פועל יוצא הוא שישנה מפלגה שמשמשת כאבן על המאזניים ומי שמשחד אותה הכי הרבה מקבל את כוחה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם בחרתי מפלגה שלא עברה את אחוז החסימה אז ממילא הקול הלך לאיבוד כאילו לא הצבעתי (פרט להשפעה על כמות הקולות לחישוב אחוז החסימה) ואם בחרתי במפלגה שכן נכנסה לכנסת אבל גרועה ולא מתאימה בעיניי אז מה עשיתי בזה פרט להגדלת הסחטנות הקואליציונית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באמריקה הגדולה יש 300 מיליון איש ושני מפלגות עם יציבות שלטונית וכלם מסתדרים עם זה. מדוע אתה חייב מפלגה שתפורה למידותיך?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יוסי-

"לעבוד כמה שאני רוצה" - תעבוד!!!, יש מספיק מקומות שעובדים סביב השעון שבהם תוכל לעבוד שבת וגם יום כיפור.

בארץ לא עובדים חצי מיום שישי ושבת , ברוב המדינות המפותחות לא עובדים שישי,שבת,ראשון .

ואם כבר הבעיה היא הפוכה , אני כבן אדם שלא רוצה לעבוד בשבת נאלצתי לעבור עשרות עבודות עד שמצאתי עבודה (סטודנט) שאוכל לא לעבוד בשבת.

"לאכול מה שבא לך" - יש מספיק מקומות שמוכרים לא כשר,חזיר,פירות ים למיניהם וביניהם אפילו רשת מוכרת גדולה, מה גם שרוב המסעדות לא כשרות .

אני מגדיר את הממשלה שלנו כממשלת ימין שמלקקת לחרדים , ממשלת שמאל שתבחר תלקק לערבים .

הרי הכל עניין של רוב אז מלקקים למי שצריך , הבעיה במדינה שאין מפלגה שמייצגת את האזרח הפשוט שראש מעייניו סובב סביב המשפחה ופשוט רוצה לחיות כמו בן אדם ולא לרדוף אחרי הכסף כל היום(אותו כסף שהולך לאוכלוסיות "חלשות")

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
יוסי-

"לעבוד כמה שאני רוצה" - תעבוד!!!, יש מספיק מקומות שעובדים סביב השעון שבהם תוכל לעבוד שבת וגם יום כיפור.

בארץ לא עובדים חצי מיום שישי ושבת , ברוב המדינות המפותחות לא עובדים שישי,שבת,ראשון .

ואם כבר הבעיה היא הפוכה , אני כבן אדם שלא רוצה לעבוד בשבת נאלצתי לעבור עשרות עבודות עד שמצאתי עבודה (סטודנט) שאוכל לא לעבוד בשבת.

"לאכול מה שבא לך" - יש מספיק מקומות שמוכרים לא כשר,חזיר,פירות ים למיניהן וביניהם אפילו רשת מוכרת גדולה, מה גם שרוב המסעדות לא כשרות .

אני מגדיר את הממשלה שלנו כממשלת ימין שמלקקת לחרדים , ממשלת שמאל שתבחר תלקק לערבים .

הרי הכל עניין של רוב אז מלקקים למי שצריך , הבעיה במדינה שאין מפלגה שמייצגת את האזרח הפשוט שראש מעייניו סובב סביב המשפחה ופשוט רוצה לחיות כמו בן אדם ולא לרדוף אחרי הכסף כל היום(אותו כסף שהולך לאוכלוסיות "חלשות")

העניין הוא שמשתקים כל שבוע את כל המדינה ליומיים, בלי תחבורה ציבורית ובלי סופרים "נורמליים" פתוחים.

גרת אי פעם בחו"ל ויכולת להשוות את זה?

אני עושה את הקניות שלי בסופ"ש ולא צריך לדאוג כל הזמן שהסופר סגור או פתוח.

הוא פשוט פתוח כל יום מ9 בבוקר ועד 22:00, חוץ מחגים.

רק בארץ אי אפשר לקנות מתי שאתה רוצה.

והנה בדיוק הבורות שהתכוונתי אליה.

השמאל לא מלקק לערבים אלא רואה את כולם בשווים מול החוק.

פורסם

והנה בדיוק הבורות שהתכוונתי אליה.

השמאל לא מלקק לערבים אלא רואה את כולם בשווים מול החוק.

אל תיתמם... מעניין ששלום עכשיו וחבריהם יוצאים השכם לבקרים נגד "בנייה לא חוקית נפשעת" כהגדרתם ביהודה ושומרון, בעוד שנגד הבנייה הלא חוקית של הבדואים בנגב והערבים בצפון הם לא פוצים פה. זה לא משנה אם ההעדפה המתקנת נובעת מרצון "ללקק" או מרצון לעזור לקרבן כלשהו כתפישתם.לגורמים בימין וגם בשמאל יש נטיות והעדפות, להגיד שמישהו מהם הוא פוליטיקאי נקי כפיים שרואה את כולם כשווים מתחת לחוק זו נאיביות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
העניין הוא שמשתקים כל שבוע את כל המדינה ליומיים, בלי תחבורה ציבורית ובלי סופרים "נורמליים" פתוחים.

גרת אי פעם בחו"ל ויכולת להשוות את זה?

אני עושה את הקניות שלי בסופ"ש ולא צריך לדאוג כל הזמן שהסופר סגור או פתוח.

הוא פשוט פתוח כל יום מ9 בבוקר ועד 22:00, חוץ מחגים.

רק בארץ אי אפשר לקנות מתי שאתה רוצה.

בנוגע לתחבורה ציבורית אתה צודק, אני בעד תחבורה ציבורית 24/7.

בנוגע לסופרים- מדובר בעסקים פרטיים ומי שעומד בראש כל עסק מחליט אם זה משתלם לו לפתוח את העסק בשבת או לא.

אתה לא יכול להגיד בהכללה גורפת שבישראל אין סופרים פתוחים בשבת, כי אם זה מה שאתה אומר אז אתה טועה והוכחה לכך נמצאת במרחק הליכה של 5 דקות מהבית שלי.

אל תיתמם... מעניין ששלום עכשיו וחבריהם יוצאים השכם לבקרים נגד "בנייה לא חוקית נפשעת" כהגדרתם ביהודה ושומרון, בעוד שנגד הבנייה הלא חוקית של הבדואים בנגב והערבים בצפון הם לא פוצים פה. זה לא משנה אם ההעדפה המתקנת נובעת מרצון "ללקק" או מרצון לעזור לקרבן כלשהו כתפישתם.לגורמים בימין וגם בשמאל יש נטיות והעדפות, להגיד שמישהו מהם הוא פוליטיקאי נקי כפיים שרואה את כולם כשווים מתחת לחוק זו נאיביות.

+1

מדויק.

פורסם

לא דיברתי על הפוליטיקאים.

השמאל כפי שרוב השמאלנים תופסים אותו הוא ככה.

הפוליטיקאים הם זבל ולא משנה אם הם משמאל או מהימין.

פורסם

ברור שהם לא נקיי כפיים ויש להם אג'נדה אבל אתה עדיין לא יכול להשוות בין שתי האוכלוסיות ובין בנייה על אדמת מדינה מול בנייה על בית של מישהו אחר.

חוץ מזה שלום עכשיו לא מתמודדת בבחירות אלא מפלגות שמאל. אם תיקח את השמאל השפוי (מרץ וימינה) תגלה שגם הם נלחמים בבניה הלא חוקית במגזר הבדואי והערבי אבל בדרך קצת שונה ממה שאתה רוצה. הם פשוט רוצים להסדיר את מעמד היישובים עם גבולות ברורים ותכניות מתאר שלא נעשו אף פעם. נראה לך סביר שקמים כל כך הרבה ישובים יהודיים על מנת לענות לצרכי גידול האוכלוסייה אבל האוכלוסייה הערבית לדעת מתכנני ההתישבות לא גדלה ולו במשפחה אחת. אותו הכלל חל גם על ישובים ביהודה ושומרון. גם בהתנחלויות יש גידול טבעי והגירה וגם להם מגיע להתרחב אבל לא על אדמות פרטיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השמאל כפי שרוב השמאלנים תופסים אותו הוא ככה.

כנראה שהשמאלנים לא כאלו אובייקטיביים :wink: בכל מקרה, זו לא דרך לבחון דברים - שהרי שני הצדדים יהיו בטוחים בצדקת דרכם. בגלל זה אנשים בסופו של יום אמורים להימדד לפי מעשיהם ולא לפי מה שיוצא להם מהפה, ונכון לעכשיו כל הגורמים אשר מתיימרים לייצג את השמאל מתנהלים באופן הזה. (וגם בימין כפי שכתבתי קודם, הרי זו טבעה של פוליטיקה). ואם לא על פי מעשיהם של נבחרי הציבור, שכאמור מייצגים את אותו ציבור שמאלני אז על פי מה תשפוט? הרי דעתך כלפי החרדים למשל, בוודאי מושפעת בצורה ניכרת מהתנהגותם (הקלוקלת אם תשאל אותי) של 90% מנציגי הציבור שלהם. כשזה מגיע לדיון בנוגע לשמאל, לא ניתן להסיק מסקנות כלפי הציבור ע"פ התנהלות הנציגים שבחר לייצגו?

ברור שהם לא נקיי כפיים ויש להם אג'נדה אבל אתה עדיין לא יכול להשוות בין שתי האוכלוסיות ובין בנייה על אדמת מדינה מול בנייה על בית של מישהו אחר.

אתה צודק, אבל אתה עדיין לא יכול לטעון שמגמת ההליהום לא קיימת. אני מבטיח לך שאף מתנחל לא הרס בית של ערבי ובנה במקומו. יש אנשים שטוענים לבעלות על אדמות שלכאורה נקנו לפני עשרות שנים או ניתנו להם במתנה ע"י המדינה וכן הלאה. זה סכסוך משפטי, בו צריך לבחון מקרה מקרה לגופו. אמנם, תקנו אותי אם אני טועה, כיום יש מדיניות אי בנייה באופן רשמי ועדיין הורסים ישובים פיראטיים כאלו ואחרים באופן גורף, ללא קשר למעמדה המשפטי של הקרקע. רק כי יש מדיניות אי-בנייה פיראטית (יהודית כמובן).

אז אפשר לומר שיש מתנחל שבנה על קרקע השייכת למדינה בלי היתר, וגזל את הקרקע מהמדינה.

יש מתנחל שבנה על קרקע שערבי חכר מהמדינה, וכך גזל את הקרקע לכאורה גם מהמדינה וגם מהערבי.

אך המתיישבים הלא חוקיים בנגב ובצפון עושים בדיוק אותו דבר כמו מתנחל א', גוזלים אדמות מדינה.

כמו כן, בנוגע לאוכלוסיות, אני מסכים איתך. ביהודה ושומרון חלק מסויים מהאוכלוסיה מתאפיין בקיצוניות ובהתנהגות אנטי ממסדית. אם שוטרים ופקחי המנהל האזרחי יבואו להרוס הם יתקלו בסצנה. בנגב ובצפון? אני רוצה לראות שוטרים ופקחים של המנהל מנסים להיכנס לישוב בדואי לא חוקי בשביל להרוס אותו. נראה אותם.

אי אפשר להתעלם מהפיל שבחדר, הרבה מאותם גורמים שמדברים בגנות הבנייה ה"בלתי חוקית" ביהודה ושומרון עושים זאת ממניעים פוליטיים ולא מדאגה טהורה לשלטון החוק.

חוץ מזה שלום עכשיו לא מתמודדת בבחירות אלא מפלגות שמאל. אני יודע, הבאתי אותם כדוגמה שמייצגת השקפה מסויימת, לפחות לדעתי. אם תיקח את השמאל השפוי (מרץ וימינה) תגלה שגם הם נלחמים בבניה הלא חוקית במגזר הבדואי והערבי אבל בדרך קצת שונה ממה שאתה רוצה. הם פשוט רוצים להסדיר את מעמד היישובים עם גבולות ברורים ותכניות מתאר שלא נעשו אף פעם. נראה לך סביר שקמים כל כך הרבה ישובים יהודיים על מנת לענות לצרכי גידול האוכלוסייה אבל האוכלוסייה הערבית לדעת מתכנני ההתישבות לא גדלה ולו במשפחה אחת. אותו הכלל חל גם על ישובים ביהודה ושומרון. גם בהתנחלויות יש גידול טבעי והגירה וגם להם מגיע להתרחב אבל לא על אדמות פרטיות.

הלוואי ובאמת יצליחו לעשות זאת. הבעייה היא שכפי שמסתמן כיום, אין דרך לשלב ב100% את הישובים הפיראטיים הן מהצד הבדואי והערבי והן מהצד המתנחל. הרבה מהם בוחרים לעשות זאת מסיבות אידיאולוגיות של "גאולת קרקע" ועוד טיעונים אחרים ולא בדיוק בשל מצוקת הנדלן. הרי שאם היו מגשרים על הפערים האידיאולוגיים, לא הייתה שום בעייה כי יכולנו, תיאורטית כמובן, "לפוצץ" את הנגב והגליל יחדיו בישובים מעורבים.

חמש-שה תווים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...