Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההיגיון מאחורי הצבעה לאולמרט?

הוא עבריין מורשע והוכיחו שהוא לא אדם הגון שהאינטרסים של המדינה הם לא מה שמניע אותו בשום צורה.

ברור שככה גם כל השאר אבל הוא באמת הורשע.

ומי כן הגון בפוליטיקה שלנו?

יחימוביץ' שתוקפת את בעלי השכר הגבוה אבל לא ויתר על שכר יותר גבוה שקיבלה בתקשורת?

מופז (צריך לפרט?)?

ביבי שחי כמו שייך סעודי ומחרבן על כולנו?

יאיר לפיד עדיין נקי כי לא עשה כלום אבל מי הנבחרת שלו ומה הוא מתכוון לעשות? להגיד שישב עם מי שישנה את השיטה זה יפה אבל ישנה למה?

לבני אולי לא רעה אבל עד שלא תעשה משהו לא נדע אם היא טובה.

ישי וחבריו דואגם לסקטור שלהם ומבחינתם כל האמצעים כשרים כולל לשבת בכלא.

פוליטיקה היא עסק מלוכלך ואי אפשר לשחות בביוב בלי להתלכלך. דור המנהיגים האידיאולוגיים כבר עבר מזמן ומנהיג ישר, הגון ומאמין בגרכו שטובת המדינה לנגד עניו נוכל לקבל רק בסיאנס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אצביע לאולמרט ,אבל יש להסתכל על ההיסטוריה,לסתום את האף ולהפריד בין כישורים ליושר. (או שלא - יש שיגידו שחכם מנצל לתועלתו).

גדולי המנהיגים היו או מושחתים , או שלא היו צריכים לגנוב כי באו עשירים מהבית .(= סבו/אביו גנבו וניצלו.) גנדים היו מעט. אטאטורק היו יותר, עם אוסף המכוניות שנבנו להזמנתו, והוא דחף את המדינה מאות שנים קדימה בשיטות זוועה.

לא אצביע אולמרט - לא בגלל שהוא מושחת. מדינת ישראל עמדה במלחמת השיחרור וקלטה עליה על תרומות של מושחתים. מסיגרם הקנדית שהבריחו וויסקי בפרוהיבישן ועד תעשייני טקסטיל נוגשי עבדים בדרום אמריקה שהקימו את תעסוקת העליות הלא מיומנות כאן. אם ספיר ואשכול סתמו את האף ולקחו - מי אני.

פורסם
הבוגדים של מרצ

רצית לראות ראיון עם זהבה גלאון. קיבלת, ואפילו אחד טרי יחסית (מלפני כחודש בלבד). את רשמיך מאותו ראיון לא כתבת, ויחד עם זאת גם לא שכחת לציין שהם בוגדים.

אם לפחות היית מפרט כיצד הראיון ההוא הביא אותך למסקנה שמדובר בחבורת בוגדים - ניחא. אבל זה בסדר, מצביעי ימין מאז ומעולם היו ידועים ביכולתם המופלאה להתלהם (ראה דבריו של אייל שכלל אינם שווים תגובה) לצד כשרונם לא לתת לעובדות לבלבל אותם.

יחימוביץ' שתוקפת את בעלי השכר הגבוה אבל לא ויתר על שכר יותר גבוה שקיבלה בתקשורת?

אני אומנם לא אצביע לה, אבל ערוץ 2 מופעל ע"י חברות פרטיות (רשת וקשת). אם המעסיק שלה הציע לה לקבל שכר גבוה יותר, מדוע היה עליה לסרב? אתה מכיר מישהו שהיה מסרב להצעה כזאת?

לא אצביע לאולמרט ,אבל יש להסתכל על ההיסטוריה,לסתום את האף ולהפריד בין כישורים ליושר. (או שלא - יש שיגידו שחכם מנצל לתועלתו).

מסכים לגמרי. אולמרט היה אחד מראשי הממשלה היותר טובים שהיו כאן בעשור האחרון, זולת קודמו אריק שרון. הבעיה שלו היתה נבחרת האידיוטים שאיתה הוא נאלץ לעבוד בתוך המפלגה, ולרוע המזל גם אם הוא יחליט לחזור היום לפוליטיקה, את הקול שלי הוא לא יקבל בדיוק בגלל אותה נבחרת שרובה עדיין מאיישת את המפלגה הזאת (ובעיקר שאול מופז, שיצטרכו לקטוע לי את ידי לפני שאסכים להצביע עבור חדל האישים הזה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, זה בסדר גמור להרויח שכר גבוה מאוד אבל זה לא בסדר לבוא למנכלים בשוק הפרטי בטענות למה הם לוטקחים שכר גבוה כשיש אנשים שעובדים בשכר מינימום.

היא בטח יודעת שחלק גדול מאוד מעובדי ערוץ 2 ורשות השידור עובדים על שכר מינימום בלי שום הגנה או ביטחון תעסוקתי אז לפני שרצים לעשות כותרות על הגב של אחרים שתסתכל בראי.

פורסם
מסכים לגמרי. אולמרט היה אחד מראשי הממשלה.

היותר טובים שהיו כאן בעשור האחרון,

הייתי חייב להפריד, זה לא ייתכן שהמילים הללו באותו המשפט.

זולת קודמו אריק שרון. הבעיה שלו היתה נבחרת האידיוטים שאיתה הוא נאלץ לעבוד בתוך המפלגה, ולרוע המזל גם אם הוא יחליט לחזור היום לפוליטיקה, את הקול שלי הוא לא יקבל בדיוק בגלל אותה נבחרת שרובה עדיין מאיישת את המפלגה הזאת (ובעיקר שאול מופז, שיצטרכו לקטוע לי את ידי לפני שאסכים להצביע עבור חדל האישים הזה).

אולמרט? ברצינות? אולמרט??! אותו דפקט שכשירו עלינו טילים הלך להפסקת אש? אולמרט? באמת?!?! אולמרט היה הטריגר שלי להתחיל לחשוב על לעזוב את הארץ, ואתה רוצה שהוא יחזור?!

ולכל מי שחושב על יאיר לפיד כאופצייה, תחשבו שוב. הבחור יודע להתנסח (רוב הזמן), אבל כמו שאומרים, האור דולק אבל אף אחד לא בבית. אם אני זוכר נכון, הכתבה הזו עוד מצונזרת קצת. היו לו הרבה "פליטות פה" של טימטום מוחלט לאורך השנה-שנתיים האחרונות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלעד, אני בד"כ לא נוטה להכנס לדיונים פוליטיים, ולכן בכלל לא ראיתי את תגובתך.

צפיתי עכשיו בראיון, ועם הרבה מדבריה של הגברת גלאון אני מסכים.

בעבר הרחוק הזדהיתי מאוד עם המצע של מפלגת מרץ, כי בעבר היא נלחמה יותר עבור

האג'נדה החברתית שלהם, ולא הפוליטית מדינית. מאז סוף שנות השמונים, תחילת התשעים,

הם רק הפכו קיצוניים יותר ויותר מבחינה מדינית, ויחד עם זאת זנחו את האג'נדה החברתית

שלהם.

כמו תמיד, ברגע שהיא התחילה לדבר על הפלסטינים ועל עזה ומצרים ואירן, הבנתי שוב למה אני

לא מוכן לשמוע על מפלגת מרץ, ולמה שמחתי כ"כ שהיא(גלאון) לא היתה בקדנציה הקודמת בכנסת,

לפחות בתחילתה, ולצערי קיבלנו אותה שוב.

אני ממש לא מהצד הימני של המפה, דווקא יותק מרכז שנוטה שמאלה. אבל השמאל שכח את העם,

בדיוק כמו הימין. כל אחד מסיבותיו שלו, אלה בגלל חרדים/מתנחלים, ואלה בגלל פלסטינים/ערבים.

נכון להיום, לדעתי כמובן, איו מישהו שראוי להיות מנהיג במדינה, ואין מפלגה שראויה בכלל להיות

רשומה כמפלגה. אבל בגלל שאין ברירה, וחייבים לבחור, אז כמו רבים שהגיבו כאן, אני אנסה

למצוא את הרע במיעוטו.

פורסם

יאיר לפיד? באמת? שלי יחימוביץ'? אני מדמיין סיטואציה בה הם חולקים ביניהם מספר גבוה של מנדטים ועל כן אחד מהם ראש ממשלה והשני דורש את תיק הביטחון ומתחלחל. במציאות הביטחונית שלנו אין תחליף לניסיון צבאי. מלחמת לבנון השנייה עם אולמרט ופרץ היא דוגמה מצוינת.

מפלגת המרכז אותה חיים רמון מנסה להקים עם לבני, אולמרט וחבריהם לא מהווה אפשרות אפילו. יותר מדי שחיתות מעורבת שם מצד אולמרט ורמון. וציפי לבני. מי זאת?

מרצ? לא תודה. גיס חמישי.

בבחירות הקודמות תיכננתי להצביע ליברמן אלא שהתשדירים עם הסלוגן "אם לא תבחר ביבי תקבל ציפי" גרמו לי לתת את קולי לביבי. האמת? בגדול אני מרוצה מהקדנציה שלו.

כנראה שהוא יקבל את קולי גם בבחירות הבאות והסיבות רבות, אין אלטרנטיבות, להצביע לשני אנשי תקשורת בעלי דעות שמאל-מרכז וניסיון מועט בפוליטיקה זה מזוכיזם. "אין חכם כבעל ניסיון", אפשר לחכות לתקופה יציבה יותר בשביל להפוך אותנו לשפני ניסיון. בהנחה ובתקווה שנשיא ארה"ב הנוכחי יוחלף על ידי מיט רומני היחסים הקרובים בינו ובין ביבי יכולים לחזק באופן משמעותי את יחסי ארה"ב-ישראל. בקיצור, היידה ביבי.

פורסם

לכל אלה שאמרו שליאיר לפיד אין תוכנית/מצע.

יאיר לפיד הוא היחיד שמציע לשנות את השיטה שהביאה אותנו למצב שאנחנו נמצאים בו. את המצע שלו הוא מפרסם לא מעט זמן, תכנסו ותקראו.

http://yeshatid.org.il/?programmes=%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%92%D7%99%D7%94

יש עוד מפלגה שמדברת על הנושאים הבוערים שעל סדר היום של רובנו?

אדגיש שוב את מה שרשמתי קודם בשרשור. אם הוא לא יקדם את הנושאים שעליהם דיבר במצעו בבחירות שלאחר מכן הוא לא יקבל את הקול שלי מכיוון שאני חושב שלאלה שהגיעו למעלה יש לתת הזדמנות אחת בלבד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר, מה יש שם חוץ מסיסמאות בחירות?

כולם אומרים שישפרו את החינוך, יצמצמו פערים וישפרו את הכלכלה אבל לא מצליחים לעשות כלום. כל זמן שהוא לא מדבר על משהו אופרטיבי אז הוא לא אומר כלום.

פורסם

בדיוק בגלל שכולם אמרו שיעשו ולא הצליחו לעשות כלום אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותם ולתת הזדמנות למישהו אחר.

אם לא נחליף את אלה שנכשלו מה הם יבינו מזה שהצבענו להם שוב? הם יבינו שזה בסדר להיכשל וזה בסדר להעלות מיסים וזה בסדר לא לשחרר קרקעות לבנייה וזה בסדר להתעלל בעם כי הוא גם ככה מצביע למפלגה ששולטת כבר כמעט 35 שנה. תתעוררו, הביאו אתכם למצב שאתם לא מסיימים את החודש תעיפו את שר האוצר. יורים עליכם טילים תעיפו את שר הביטחון. פעם בארבע שנים יש לכם יכולת להשפיע ואתם יושבים בבית? פעם בארבע שנים יש לכם הזדמנות להשפיע ואתם בוחרים במי שהתעלל בכם?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם היינו בוחרים כל אחד מהשרים בנפרד אז אתה צודק אבל כשבוחרים עיסקת חבילה חייבים לבחור את העיסקה הטובה ביותר.

נכון שיש כשלונות וששום דבר כמעט לא מתקרב להצלחה מסחררת אבל בסך הכל עוד מתפקדים. אצל לפיד גם את הביטחון הזה איון לך.

אם היית צריך לעבור ניתוח מסובך והיית צריך לבחור בין 30 רופאים ש 29 מהם עושים את הניתוח הזה 35 שנים וכל המנותחים שלהם יוצאים או צולעים או פוזלים והאחרון הוא סטאז'ר. אצל מי תבחר לעשות את הניתוח?

פורסם
וכל המנותחים שלהם יוצאים או צולעים או פוזלים

ענית בעצמך, ברור שאצל הסטז'ר. אם אני יודע שאני אכנס לניתוח ואצא עם תופעת לוואי מדוע שלא אבחר מישהו צעיר שאולי מעודכן בטכנולוגיות שהרופאים הישנים לא טרחו ללמוד ?.

fiat x1/9

פורסם

אבל מילא זה, להצביע למפלגת הטרור מרצ זה כבר גובל בבגידה.

כשהבחירה זה בין הפרמיטיבים של ש"ס, הקומוניסטים, החוליגנים והוועדים המושחתים של העבודה, הבוגדים של מרצ, המטורפים המשיחיים של הבית היהודי, הבריונים של ליברמן ומרכז המפלגה של הליכוד, לפיד באמת לא נראה כזה רע.

1. זה שלמישהו יש דיעות שונות משלכם לא הופך אותו לבוגד. אני מבקש מכם להפסיק להתבטא ככה, זה מעליב וסתם פוגע.

2. מפלגת העבודה לא קרובה לקומוניזם - אתה מוזמן לבדוק.

3. יש מישהו שאין לך עליו דיעות קדומות וחשוכות? בשפה יפה זה נקרא "אד-הומינם". במקום לתקוף את הדיעות והרעיונות אתם תוקפים את האנשים.

לא מסכים איתך. להצביע ללפיד זה מעשה מטופש. המוח של הבנאדם רץ על ניוטרל כבר שנים. הוא לא יודע על מה הוא מדבר, טועה כל הזמן והכי גרוע - מחובר דרך הטבור לאנשים נהדרים כמו נוני מוזס. Rest assure שאם הוא יכנס לכנסת, הוא ידאג שלחבריו הטייקונים זה יהיה מאוד משתלם.

אגב, אני חושב שלקרוא לבית היהודי ׳מטורפים משיחיים׳ זה הגזמה חסרת פרופורציות

יאיר לפיד הבטיח לתורמיו 4% תשואה בהנחה שהוא ייכנס לכנסת, התורמים שלו הם מטייקוני הארץ.

לי זה נשמע תמוה, ולא רק תמוה אלא גם מצביע על הדברים שהוא יעשה בעתיד למען תורמיו.

אני מקווה שבבחירות הקרובות אחוז ההצבעה מקרב הציבור החרדי לא יעברו את ה-100% מצד אחד, ומצד שני שאחוז ההצבעה הכללי במדינה יעלה מעל ל-63% העלובים שהיו בבחירות הקודמות. עם 80% הצבעה אני אשמח.

לכל אלו שלא מצביעים / שמים פתק לבן - אין בעיה שתחליטו לא להשתתף במשחק הדמוקרטי אבל לדעתי זה אומר שאתם מוותרים גם על זכות הקיטור עד הבחירות הבאות ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
1. זה שלמישהו יש דיעות שונות משלכם לא הופך אותו לבוגד. אני מבקש מכם להפסיק להתבטא ככה, זה מעליב וסתם פוגע.

רצית לראות ראיון עם זהבה גלאון. קיבלת, ואפילו אחד טרי יחסית (מלפני כחודש בלבד). את רשמיך מאותו ראיון לא כתבת, ויחד עם זאת גם לא שכחת לציין שהם בוגדים.

ב"בוגדים" בסך הכל המשכתי את הקו הפופולרי שהביא אותם לשיא שלילי של שלושה מנדטים בסקרים (או שכבר הם ירדו לשניים פעם?). הפעילות הפרלמנטרית המתמשכת שלהם לרווחת אוייבנו תרמה לכך, אין לי ספק.

את הראיונות עם זהבה גלאון עוד לא ראיתי אבל אני לחלוטין מתכוון לעשות כן.

2. מפלגת העבודה לא קרובה לקומוניזם - אתה מוזמן לבדוק.

סיפורי המעשיות של "סוציאל-דמוקרטים" עוברים לי מעל הראש. המודל הוא פרנסואה הולנד ומלחמתו בעשירים, פלוס חלוקת השליטה במדינה לוועדים שחפצים ביקרם. העבודה בהרכבה הנוכחי היא מבחינתי המפלגה המסוכנת ביותר כיום, זו שיש לה את הפוטנציאל האלקטורלי והרעיוני להחזיר אותנו 30 שנה אחורה.

3. יש מישהו שאין לך עליו דיעות קדומות וחשוכות? בשפה יפה זה נקרא "אד-הומינם". במקום לתקוף את הדיעות והרעיונות אתם תוקפים את האנשים.

בוא אני אספר לך משהו - בבחירות אתה בוחר את האנשים, לא את הרעיונות. הרעיונות משתנים בהתאם לנסיבות (וטוב שכך, אני מאמין בפרגמטיזם), האנשים לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מתנדנד בין יחימוביץ' ללפיד, בסקר בחרתי לפיד.

את יחימוביץ' אני מעריך אבל את המפלגה שלה פחות.

בנוסף יש את כל העניין של ועדי העובדים והתמיכה בהם ללא תנאי שהיא לא לרוחי.

לפיד עדיין לא הציג את הרשימה שלו, אבל אני אוהב את הקו שהוא בונה שבו הוא לא מעוניין להכניס פוליטיקאים ישנים כהגדרתו, כי מי שקיבל מנדט ולא עשה שינוי שילך הביתה, הוא יביא הרבה פרצופים חדשים נצטרך לראות איזה נסיון הם מביאים איתם.

אני גם בעד הקו החילוני שהוא מנחיל, אם כי קצת חורה לי הגישה הפייסנית כלפי החרדים, אבל אולי במבט כללי מלמעלה זו גישה עדיפה על להכנס עם הראש בקיר.

אגב, זה רק אני או שאף מפלגה לא כללה במצע שלה את שינוי שבוע העבודה ל4 ימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...