Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב גלאון.

בנה היה סמ"פ בגולני בסדיר ומ"פ במלחמת לבנון השנייה, כך שבוגדת היא לא.

בינתיים אף אחד מהפוליטקאים לא סיפק את הסחורה.

המיסים עולים, יוקר המחייה עולה, החרדים עושים חיים משוגעים ועדיין מפגיזים אותנו מעזה.

כמו שזה נראה, אני בספק אם מישהו מהפוליטיקאים יוכל לעזור למדינה.

• תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי - הטיעון שלך מחזיק מים בדיוק כמו שאני אקרא למצביעי הליכוד "בבונים חסרי בינה שימכרו את אמא שלהם בשביל ביבי".

ולפוליטיקאים של מפלגת הליכוד "חבורת אופורטוניסטים גזעניים שכל מה שמעניין אותה זה שידפקו את הערבים".

זה לא יאה, וגם לקרוא למצביעי מרצ בוגדים זה לא יאה.

ואם לא הבנת כנראה שהפער בינינו גדול ממה שחשבתי.

ולעניין השני - ההכללות שאתה מבצע גם הן רדודות ומעליבות, לא משנה איך תנסה לעטוף את זה. תגיד שאתה מתנגד לדעות של X בנוגע ל-Y וזהו. למה לקרוא להוא בוגד, לזה חשוך, להיא בריונה, וכו'?

קצת תרבות דיון לא תזיק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ב"בוגדים" בסך הכל המשכתי את הקו הפופולרי שהביא אותם לשיא שלילי של שלושה מנדטים בסקרים (או שכבר הם ירדו לשניים פעם?). הפעילות הפרלמנטרית המתמשכת שלהם לרווחת אוייבנו תרמה לכך, אין לי ספק.

אם להיות תומך שוויון זכויות לכל אזרחי המדינה זה להיות בוגד אז אני גאה להיות בוגד.

אתה מדבר על המפלגה ששריה השקיעו באוכלוסיות שלעולם לא יצביעו לה ומנוגדות להשקפת עולמה לא פחות מאשר באוכלוסיות שנתנו לה את המנדט אז אם לתת למיעוטי ישראל את מה שמגיע להם זה בגידה אז צריך לתת פרס לבוגדים ולא עונש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אגב גלאון.

בנה היה סמ"פ בגולני בסדיר ומ"פ במלחמת לבנון השנייה, כך שבוגדת היא לא.

לא לא לא, אין מצב. הוא בטח היה שתול של חזבאללה או משהו. אין סיכוי שבנה של מנהיגת מרצ ישרת בצה"ל, ממש כפי שאין סיכוי שאמא של שמעון פרס אינה ערביה.

אביעד, לדעתי כל מי שנתפס להתלהמות ולהטחת רפש הוא בבון, ומכיון שבחלק לא קטן מהמקרים התופעה הזאת מייצגת מצביעי ימין (מספיק רק לראות מה קורה בשרשור הזה), יוצא ש-1+1=...

נ.ב.: אם זכרוני אינו מטעני, שרי החינוך הטובים ביותר שאי פעם היו במדינה הזאת היו ממרצ: שולמית אלוני, יוסי שריד ואמנון רובינשטיין. יוסי שריד, למיטב ידיעתי, היה הח"כ היחיד שעל חשבון זמנו הפרטי החליט ללמד אזרחות בבתי ספר תיכוניים מבלי שקיבל בתמורה דבר.

אבל עזבו, ערכים ואידאולוגיה זה לכוסיות. או לשמאלנים יפי נפש. עדיף להמשיך להיות בורים וחלכאים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם להיות תומך שוויון זכויות לכל אזרחי המדינה זה להיות בוגד אז אני גאה להיות בוגד.

אתה מדבר על המפלגה ששריה השקיעו באוכלוסיות שלעולם לא יצביעו לה ומנוגדות להשקפת עולמה לא פחות מאשר באוכלוסיות שנתנו לה את המנדט אז אם לתת למיעוטי ישראל את מה שמגיע להם זה בגידה אז צריך לתת פרס לבוגדים ולא עונש.

לא יודע מי נחשבים אצלך לאוייבים - כשאני דיברתי על אוייבים, התכוונתי לאלו שיורים עליך טילים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה לא יאה, וגם לקרוא למצביעי מרצ בוגדים זה לא יאה.

איך תהיה תרבות דיון כשאתה רומז שקראתי למצביעי מרצ בוגדים? אולי טיפשים, אבל בוגדים? ב"בוגדים" התכוונתי לסיעה עצמה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
לא לא לא, אין מצב. הוא בטח היה שתול של חזבאללה או משהו. אין סיכוי שבנה של מנהיגת מרצ ישרת בצה"ל, ממש כפי שאין סיכוי שאמא של שמעון פרס אינה ערביה.

אני מופתע מהמיליטריזם בקרב מצביעי מרצ. לא ידעתי שמה שהופך נבחר ציבור לראוי זה השירות הצבאי של ילדיו. ציפיתי ליותר מפרוגרסיבים כמוכם. אתה מייצג כאן צרות אופקים שבה רק המחנה שלך הוא ערכי ואידיאולוגי וכל היתר הם בבונים וזבל. מציע לך בדק בית.

פורסם
לא יודע מי נחשבים אצלך לאוייבים - כשאני דיברתי על אוייבים, התכוונתי לאלו שיורים עליך טילים.

במה הם תמכו בהם?

תבדיל בין דאגה לאזרחים שם לבין שבירת העצמות של פעילי הטרור. אני גם מאוד בעד חיסולים ממוקדים ופגיעה בכל פעיל טרור אבל תוך השתדחות לא לפגוע באזרחים אחרים (השתדלות אומר שאם הוא על הכוונת אז מורידים אותו גם אם הוא הולך יד ביד עם ילד קטן אבל עושים את זה עם פצצה שתוריד אותו ועוד כמה ברדיוס סביר ולא ברדיוס של 3 קילומטר). אם רמטכל שהורג ילדים בשכונת פחונים שהוטלה עליה פצצה של טון אומר שזו פעןלה מוצלחת ולא מביע שום צער על חפים מפשע שנפגעו אז תסלח לי אבל הוא לא שונה ממשעל וחבריו.

תבין שאין סתירה בין לדאוג לביטחון גם בכוח לבין לאפשר לאוכלוסייה לנהל חיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אדרבא, ספר מה היא האידאולוגיה של המחנה שבו אתה תומך. תן לי לנחש: לزיין את הערבים, לزיין את מעמד הביניים, להמשיך לדאוג למקורבים ולחברי מרכז ולהמשיך להשאיר את מערכת החינוך כושלת, שהרי ידוע שכאשר אנשים מפתחים יכולים חשיבה עצמאית וביקורתית, הם עלולים להבין עד כמה נבחרי הציבור שלהם אינם ראויים למעמדם ולמשרתם, וכך הם עוד יעברו להצביע למחנה האחר, שמע ישראל.

שכחתי משהו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
איך תהיה תרבות דיון כשאתה רומז שקראתי למצביעי מרצ בוגדים? אולי טיפשים, אבל בוגדים? ב"בוגדים" התכוונתי לסיעה עצמה.

אה, אם התכוונת רק לסיעה אז לגמרי הופך את הקערה על פיה. צודק, סליחה שהעברתי עליך ביקורת.

גם על מפלגת העבודה לא אמרו שהיא בוגדת, רק על רבין. למה תמיד טופלים האשמות על אנשי הימין, למה? הרי הם ציבור שכל מה שמאפיין אותו הוא אהבת אדם, סובלנות לשונה ולאחר ויכולת להתמודד עם ביקורת עצמית.

אה, לא? :roll:

פורסם
במה הם תמכו בהם?

אני גם מאוד בעד חיסולים ממוקדים ופגיעה בכל פעיל טרור

אז זהו, שזהבה לא. יש ענייני מדיניות ארוכי טווח כמו ההתנחלויות, הגולן, ושם הדיון הוא לגיטימי. אבל זה לא במגרש של זהבה - שם זה התערבות טקטית בפעולות צה"ל וקשירת ידי המדינה אל מול כנופיות הטרור הערביות (קריאות לועדת חקירה ישראלית על גולדסטון וכו').

אני רחוק מלהיות פטריוט גדול (הייתי מעדיף לבחור בין הדמוקרטים לרפובליקנים ולא בין העבודה לליכוד), אבל מה לעשות - אני לא מתחבר לטיפוס.

פורסם

נ.ב.: אם זכרוני אינו מטעני, שרי החינוך הטובים ביותר שאי פעם היו במדינה הזאת היו ממרצ: שולמית אלוני, יוסי שריד ואמנון רובינשטיין.

למרות שאני ממש לא נמנה על תומכי המחנה, אם אפשר לקרוא לו כך, כאן אני מסכים אתך.

שולמית אלוני העלתה את שכר המורים מרמה מבישה שהרחיקה טובים מהמערכת, וללא ספק יוסי שריד ואמנון רובינשטיין היו מטובי שרי החינוך.

אני עדיין זוכר כיצד חיים אורון (ג'ומס) נלחם בצורה מעוררת הערכה בוועדת הכלכלה של הכנסת עבור מפוני ההתנתקות, בצורה שהדהימה אפילו את חברי הכנסת של האיחוד הלאומי.

אמנון רובינשטיין לפחות הודה שטעה בשעתו בכל מה שנוגע להסכמים עם הפלסטינים, ועל זה הוא ראוי להערכה.

גם הימין רחוק ממה שהיה בעבר; את מקום חברי הכנסת הלאומיים תפסו לאומנים, מה שהפך את השיח במחנה הימין לרדוד, וחבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אדרבא, ספר מה היא האידאולוגיה של המחנה שבו אתה תומך. תן לי לנחש: לZיין את הערבים, לZיין את מעמד הביניים, להמשיך לדאוג למקורבים ולחברי מרכז ולהמשיך להשאיר את מערכת החינוך כושלת, שהרי ידוע שכאשר אנשים מפתחים יכולים חשיבה עצמאית וביקורתית, הם עלולים להבין עד כמה נבחרי הציבור שלהם אינם ראויים למעמדם ולמשרתם, וכך הם עוד יעברו להצביע למחנה האחר, שמע ישראל.

שכחתי משהו?

אני בעד שלום בכל מחיר תוך ויתור יזום עד גבולות 48', זכות שיבה מלאה, הלאמה של רכוש העשירים וחינוך ציבורי לכולם בחינם מגן טרום-חובה ועד דוקטורט, ביחד עם הנחלת חובת ועד עובדים בכל ארגון (שלא הולאם) והעלאת מס הכנסה על יחידים ל90% עבור כל מי שמרוויח מעל (כמה_שאלעד_מרוויח * 2).

נראה לי שהעובדה שהשמאל הקיצוני שנוא ונרדף על ידי הציבור הרחב גרמה לך להתבלבל ולשייך אותו עם חשיבה ביקורתית ויצירתית.

אין שום דבר חדש בעמדה שלך, היא פשוט פחות פופולרית. פעם היא הייתה הנורמה. פעם לכולם היו פנקסי חבר בהסתדרות, הערכים היו חברתיים יותר, השלום היה חלום ממשי ופערי השכר כמעט ולא היו קיימים.

פורסם
אנשים לא מצביעים בשביל לפיד... הם פשוט כן לא-מצביעים למועמדים האחרים...

להצביע ללפיד זו מחאה כנגד השלטון הקיים

:mm_yeah::mm_yeah:

לא נגד השלטון, כמו שנגד השיטה= העובדה שכולם מפחדים מהחרדים אז קופצים כשהם אומרים "הופ", העובדה שציבור שעושה סדיר ומילואים ועובד ותורם למשק וחי על חשבונו מקבל סטירה/ יריקה לפנים+ צינור למקום אחר, בעוד שציבורים טפילים שמשריצים ילדים by the dozen מקבלים קצבאות ומסבסדים להם בתים, וזה רק קצה הקרחון...

מה יעשה לפיד? אלוהים יודע. אפילו לפיד בעצמו עוד לא יודע. בלון שאוטוטו יתפוצץ? אפיזודה חולפת? נחיה ונראה. אבל זה יותר טוב מלא להצביע או מפתק לבן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
להצביע ללפיד זו מחאה כנגד השלטון הקיים. אין לזה שום קשר למעלותיו של הבנאדם, או העדרן. מישהו בכלל מכיר אותו? מישהו יודע מה הוא בכלל יעשה?

מספיק לקרוא את מה שהוא כותב כדי להבין שהאוטו נוסע אבל אין אף אחד מאחורי ההגה...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...