Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות 2013 *** ננעל, יש נושא חדש ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו (ביבי + ליברמן)
      0
    • העבודה (שלי יחימוביץ')
      0
    • קדימה (שאול מופז)
      0
    • יש עתיד (יאיר לפיד)
      0
    • מרצ (זהבה גלאון)
      0
    • ארץ חדשה (אלדד יניב)
      0
    • האיחוד הלאומי \ הבית היהודי (נפתלי בנט\זבולון אורלב)
      0
    • מפלגות חרדיות (ש"ס, יהדות התורה)
      0
    • מפלגות ערביות (בל"ד, רע"מ, תע"ל)
      0

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא קורא עיתונים, אשמח לקבל קישור.

אני לא מוצא לינק לטור עצמו, אבל לינק לידיעה בה הוא הפסיד בתביעה מולו שהוגשה ע"י החייל: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/185907

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 351
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה היא אפילו אם אתם מאמינים לו ולמטרות שהוא הצהיר, האם אתם רוצים מפלגת אדם יחיד שמריץ עוד שמונה אנשי-קש חסרי מושג?

Mazda 2 2013

פורסם
אני לא מוצא לינק לטור עצמו, אבל לינק לידיעה בה הוא הפסיד בתביעה מולו שהוגשה ע"י החייל: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/185907

לא קראתי את הטור

אבל אם אני מבין מהדברים שהוא השתלח בחייל שסירב ללחוץ את ידו של הרמטכ"ל בגלל שהרמטכ"ל ההוא היה מעורב ב"גירוש יהודים"

אז אני מצדיע ללפיד.

כל פיון במדינה הזאת חושב שהוא מעל החוק ובגלל זה החברה שלנו נראית ככה.

מסרבים ללחוץ יד, מסרבים להקשיב לשירת נשים חס וחלילה. לאן עוד נגיע?

פורסם

הבעיה היא בשפה שהוא השתמש. אני עדיין מחפש סריקה של הטור, אבל נאמר בעדינות שזה לא משהו שהיית מצפה לקרוא בעיתון.

בכ"א, החובה בצבא היא להצדיע. הבחור הצדיע, אבל לא רצה ללחוץ יד. לגיטימי. גם אני לא הייתי לוחץ יד לחלוץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יעל גרמן, ראש עיריית הרצליה הצהירה כבר בעבר שהיא תצטרף כנראה ללפיד אם ירוץ לבחירות.. אני ממש לא חושב שהיא אשת קש והיא עשתה דברים מדהימים בשביל העיר הרצליה.

בין השאר המלחמה בדתיים ופתיחת הקניונים בשבת, הפעלת תחבורה ציבורית בהרצליה בשבת ועוד הרבה קוים למחשבה שאני מסכים איתם.

פורסם

אנחנו סוטים ממטרת השרשור אבל בכל זאת.

לפי הקישור שהבאת השופט החליט לחייב את יאיר לפיד וידיעות אחרונות בתשלום של 12,000 ש"ח בשל פרסום עובדות שלא נבדקו.

זה הכול.

על זה אתה פוסל אדם מלרוץ לכנסת?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

צודק.

אני גם זוקף את זה לזכותו, אם הוא השתמש במילים כל כך בוטות כנראה שהנושא מאוד הרגיז אותו כמו שהוא צריך

להרגיז את רב האנשים הנורמטיבים במדינה הזאת.

פורסם
אנחנו סוטים ממטרת השרשור אבל בכל זאת.

לפי הקישור שהבאת השופט החליט לחייב את יאיר לפיד וידיעות אחרונות בתשלום של 12,000 ש"ח בשל פרסום עובדות שלא נבדקו.

זה הכול.

על זה אתה פוסל אדם מלרוץ לכנסת?

לא, אני פוסל אותו על ההתבטאויות שלו בטור עצמו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
גם לביבי יש שני ילדים אוטיסטים.

קוראים להם אלי ישי, ליברמן ושטייניץ.

בוגר. הצלחת לחשוב על זה למרות ההתלבטות שלך אם לקנות 911 או SLS?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בוגר. הצלחת לחשוב על זה למרות ההתלבטות שלך אם לקנות 911 או SLS?

אל תתנהג כמו ימני, טוב?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רוב מוחץ ליאיר לפיד - למה?!

זוכר את מפלגת הגמלאים? אתה זוכר למה כולם נהרו להצביע למפלגה הזו?

כי נמאס. כי אין על מי לסמוך. זו היתה הצבעת מחאה.

למה?

כי מפלגה אחת מחזיקה את המדינה בביצים ודואגת לציבור נבחריה.

כי סכומים חסרי פרופורציה נשפכים מעבר לקו הירוק.

כי המיסים הישירים והעקיפים שוחטים לי את הכיס.

כי לאף אחד אין ביצים להיכנס באמ-אמא של המונופולים שיגרמו להם להפסיק להעלות מחירים, ובחו"ל למכור את אותם המוצרים במחירי זנות.

כי אחוז הולך וגדל מהחיילים ומהקצינים שלי (המבריקים!) בפלוגה עזב ועוזב את הארץ.

כי מגזרים שלמים מעלימים מיסים, לא עובדים וחוגגים עם כספי הביטוח הלאומי ואף אחד לא פוצה פה.

כי מפגיזים את דרום המדינה כל שני וחמישי ורוה"מ לא מסוגל לקבל החלטה לשבור להם את העצמות.

חסר למה?!

וכן, אני אצביע ליאיר לפיד, רק מתוך מחאה.

פורסם

שלום לחובבי המכוניות והפוליטיקה. נחזור למכוניות, אנו אמורים להבין בהן.

בשנה הבאה, בשנה הבאה, אפנק עצמי במכונית חדשה- לא יפנית אמינה ומשעממת, לא אירופאית חביבה עם גיר מתפרק. אני רוצה משהו חדש ונוצץ אך לא מבין כלום ברכב. כנראה ארכוש מכונית סינית, למה לא? הטוב מכל העולמות.

אני לא מבין כלום, גם לא הסינים אבל הפרסומות מגניבות.

בשנה הבאה, בשנה הבאה, אפנק עצמי בממשלה חדשה- לא ימין לוחמני, לא שמאל בוגדני. משהו חדש ונוצץ. אני לא מבין כלום בפוליטיקה, גם הוא לא מבין. הטוב מכל העולמות. פרסומות מגניבות.

לגמרי בלי קשר, כמה שאלות:

מה הוא רוצה? מי זה בכלל? במה הוא מאמין?

ניסיתי להבין מה אדם רוצה. מה הוא חושב על שלל סוגיות:כלכלה רווחה חנוך בטחון שקשוקה חריף או לייט. לא מצאתי.

שמעתי נאום" אני רוצה שנוי.." הזדהיתי. גם אני רוצה שנוי, אין לי מושג איזה ולכן כנראה אבחר באדם שגם לו אין מושג איזה.

שיהיה לנו בהצלחה.

עריכה: כרגע ראיתי מה כתב ניר דקותיים לפני. דבריי אינם תגובה לדבריו , אלא תגובה כללית. אני מסכים עם טיעוניו ומסתייג ממסקנותיו.

..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...