Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לך מותר להביע דעתך ולהיות חריף אז מותר גם לאחרים.

אבל ברגע שמישהו מעביר עליך ביקורת אתה נהיה תוקפני ורץ להנהלה.

זה הבעיה שלך.

אתה עושה צחוק נכון דיוויד - להיות חריף? ביקשתי ממנו לא להתעסק בענייני הפרטיים ושום דבר מעבר, מילה, לא רשמתי.

ותסלח לי דיוויד אבל חבר פורום שרושם דברים כמו "לקקן, פלצן, אשבור אותך..." ועוד דברים נוספים שנאמרו מאחורי הקלעים כולל הערות גזעניות

מקומו לא כאן!!!

ובגלל זה פניתי להנהלה.

אין לי מה לדבר בפרטי או לפתור או ליישב עם בן אדם שמקלל אותי ומאיים.

תפסיקו לצודד בחבר פורום שמתנהג בצורה כזו - זו תת רמה ואין כאן מקום לדברים כאלו.

להעמיד מישהו במקום דיוויד? איזה מקום בדיוק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מקום?

א. אתה לא השריף פה - תפסיק להתנהג כמו אחד.

ב. אתה לא כל יודע - אם למישהו יש דעה שונה משלך תקבל את זה, בדיוק כמו העניין עם הסט 3 חלקים המדובר.

אל תתיימר להיות מבין בהכל, כי יש דברים שגם אתה לא יודע, אבל הרבה פעמים אין לך את האומץ לבוא ולהגיד שטעית. אתה דוחף את זה בתוך משפט אחר או נושא אחר בתגובות שלך.

ושוב פעם, יש לך בעיה איתו - תתמודד עם זה בפרטי. במקום להרוס לאוכלוסיה שלמה את המפגשים.

אתה פחדן, אתה קולט מה עשית? מקס "איים" עליך, אז ביקשת מההנהלה להפסיק לתת יד במפגשים. את נורמלי?! שפוי בדעתך?! איפה הפאקינג הגיון הפשוט שלך?!

אתה באמת מתנהג כמו ילדה קטנה.

ובדיוק פה עברת את הגבול.

ואגב שוב פעם אתה נהיה תוקפני, כי הבעתי את דעתי וזה לא נראה לך טוב בעין.

חלאס.

פורסם

REZO, גם התגובות שלך לא תורמות לנושא.

כבר לא ברור אם אתה דואג למפגשים נטו, שחס וחלילה לא יאבדו את חסות הפורום, או להגנה על חברך שאתה מפרש את "ההבטחות" שלו כפי שנוח לך לפרש.

אף אחד לא מנסה להיות השריף, אלא להציף לתודעה יחס וצורת התבטאות של חבר פורום ותיק.

אם ההנהלה קיבלה את ההצעה להפסיק את המפגשים בגלל המקרה הזה, אז כנראה שיש דברים שקדמו לו.

מתחדשת*

פורסם

דיוויד

א. שריף זה בדיוק מה שחסר פה לצערי.

אנשים רושמים שטויות על ימן ועל שמאל וכאשר מתקנים אותם הם תוקפים בתגובות ילדותיות וחסרות רמה.

זו הסיבה שכל הוותיקים שיש להם המון מה לתרום כאן עזבו את הפורום.

נכון - לא תמיד אני מתנצל אבל לפחות אני מתקן את עצמי תוך כדי ומתאים את התוכן בכדי שיהיה נכון כאשר אני מבין שטעיתי.

ב. אני לא כל יודע - אבל כשרושמים שטויות - אז רושמים שטויות ואתה יודע טוב מאוד שזה בולשיט מוחלט לאמר שאין מפלט מאשר להתקין סט שלושה חלקים בכדי לשמוע מוזיקת רוק ומטאל?

ג. יש לי בעיה עם בן אדם שפונה אליי הן בפומבי והן בפרטי באיומים דיוויד! באיומים!

בשביל זה יש הנהלה לפורום הזה.

בן אדם שרושם לך שהוא "יחרבן" לך בשרשיר - מקומו לא כאן, זה לא גן חיות!

תפסיק להגן עליו כי הוא חבר שלך - הוא עבר כל גבול.

אני לא פחדן - הודעתי בצורה פומבית כלפי כל הפורום שמה שאני רואה זה מצב מסוכן שאין לתת לו יד ואני מתכוון למפגשים.

יום אחד דיוויד - אותה חמימות מוח גם עלולה להתפרץ בין שני אנשים אחרים שם ומשהו רע יקרה.

המפגשים האלה לא מתנהלים כמו שצריך ואם הנהלת הפורום נותנת לזה יד אבל לא מוכנה להתערב באופן אקטיבי במפגשים - הם לא יוכלו להתנער מאחריות אם משהו יקרה שם - עדיף פשוט לא לתת לזה יד.

וזה לא שאתם באמת זקוקים לפורום בכדי להפגש - הוכחתם כבר את חוסר הנאמנות שלכם לפורום שגידל אתכם ופתחתם אחד משלכם לא? שבסוף גם כן הצטרפתי לשם בכדי לראות אולי יש משהו שפספסתי? ודווקא אני חייב לציין שהפורום ההוא מקום מאוד נחמד שהיה יכול לתפוס תאוצה אבל הוא שומם ומת, כי עובדה שאתם כולכם כאן.

אני שפוי בדעתי דיוויד ואני לא פחדן אבל אני גם לא מטומטם ולא רואה מה הטעם להגיע למקום שמישהו עלול להתפרץ עליי בו - ובסוף זה גם יקרה למישהו אחר.

כל מה שאתה עושה דיוויד זה להגן על בן אדם שאין שום מקום לצורת ההתבטאות שלו בפלטפורמה פומבית.

וזה נכון גם לגבי חבר פורום כמו אוהד שחלק מהדברים שהוא כתב כאן - פשוט בושה וחרפה באמת שאין כאן שריף אמיתי שהיה מעיף אותו מכל המדרגות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם התגובות שלך לא תורמות כאן לנושא.

כרגיל אדי לוקח את הבעיות האישיות שלו ואת הסכסוכים האישיים שלו פה עם משתמשים אחרים ופורס אותם על גבי הפורום והופך את המקום הזה לנגב - יבש מידע, עניין ותוכן.

אני לא יודע אם אתה מגיע למפגשים, גם לא איכפת לי האמת.

אבל כמישהו שאוהב את התחום הזה, זה המקום היחידי שאפשר לקדם אותו, לקבל אנשים למשפחת הפורום. ברגע שתפסיק את המפגשים הרמה פה תרד כפי שקרה בעבר.

בלי מפגשים אתם תמשיכו לענות פה על נושאים כמו "מה יותר טוב? 6*9 של פיוניר או JVC?"

ואני לא מגן על מקס, הוא ילד גדול והוא יכול לדבר בשם עצמו.

תקרא את התגובות שלי, אני אמרתי שמקס היה בסדר? שכל מה שהוא אמר היה במקום?

לא. אמרתי שיקחו את זה בפרטי ושזה ישאר שם.

וכן פירשתי את האיומים שלו למה שהם באמת. כי אני מכיר אותו טוב מאוד.

אז בבקשה, אם אין לך משהו יותר טוב להגיד לי חוץ מ" התגובות שלך לא תורמות" - אל תפנה אליי.

פורסם

אני לא מכיר אף אחד מכם אישית, אבל אדי סתם לקחת את התגובה של מקס בכובד ראש וזה היה ממש מיותר.(הוא צחק ולא התכוון לפגוע בך)

אני נמצא המון בפורום ואני רואה את התגובות של שניכם, ומשניכם יש מה ללמוד.

דפדפו את הריב הזה ובמפגש הבא תנגבו חומוס ביחד :)

נ.ב התגובה הפרטית של מקס הייתה לא במקום, אבל לדעתי זה שמלכתחילה החלטת להיעלב עליו בגלל שהוא כתב לך "משעמם לך בבית" גרוע באותה צורה.

זה שאתה מבין בתחום האודיו לא עושה אותך לקדוש.

פורסם

ואדי, פתחו עוד פורום כי הרמה פה שאפה לאפס, וכל חבריך הוותיקים הם חבורה של מתנשאים.

הם דאגו לחסום כל משתמש שלא בא להם בטוב. בדיוק כמו שאתה מנסה עכשיו.

את עניין המשכיות המפגשים אני וישראל המשכנו לקדם, וזה לא היה על גבי שום פורום אלא בדבר שקוראים לו טלפון סלולרי.

והאינטרס היחידי היה כדי להיפגש, להשמיע ולהינות.

ומשום מה יש לך משהו נגד זה.

פורסם
גם התגובות שלך לא תורמות כאן לנושא.

כרגיל אדי לוקח את הבעיות האישיות שלו ואת הסכסוכים האישיים שלו פה עם משתמשים אחרים ופורס אותם על גבי הפורום והופך את המקום הזה לנגב - יבש מידע, עניין ותוכן.

אני לא יודע אם אתה מגיע למפגשים, גם לא איכפת לי האמת.

אבל כמישהו שאוהב את התחום הזה, זה המקום היחידי שאפשר לקדם אותו, לקבל אנשים למשפחת הפורום. ברגע שתפסיק את המפגשים הרמה פה תרד כפי שקרה בעבר.

בלי מפגשים אתם תמשיכו לענות פה על נושאים כמו "מה יותר טוב? 6*9 של פיוניר או JVC?"

ואני לא מגן על מקס, הוא ילד גדול והוא יכול לדבר בשם עצמו.

תקרא את התגובות שלי, אני אמרתי שמקס היה בסדר? שכל מה שהוא אמר היה במקום?

לא. אמרתי שיקחו את זה בפרטי ושזה ישאר שם.

וכן פירשתי את האיומים שלו למה שהם באמת. כי אני מכיר אותו טוב מאוד.

אז בבקשה, אם אין לך משהו יותר טוב להגיד לי חוץ מ" התגובות שלך לא תורמות" - אל תפנה אליי.

דיוויד!

איזה בעיות אישיות בדיוק?!?

אני כתבתי למקס משפט אחד - שלא יתעסק בעניינים שהם לא שלו.

ריבונו של עולם!

ותסלח לי אבל למעט הפוסטים שאני מעלה כאן בזמן האחרון לגבי נושאי SQ - היה יבש כאן כמו מדבר, נגב.

אז אולי כדאי שאני אוריד את הרמה של הפורום עוד יותר ואפסיק להעלות כאן טופיקים שיעזרו לאנשים רבים לבודד את הרכב שלהם מבלי לפשוט רגל וגם לעשות את זה נכון על הדרך למטרות SQ.

או איך לכוון מערכת עם RTA כמו שצריך

או איך לבנות CARPC מאפס

ועוד אין ספור נושאים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני ממזמן איבדתי את האמון שלי בפורום הזה גם מבחינת מקור מידע ומקור ניהול נורמלי יש הרגשה בפורום שמי שקרוב לצלחת

עושה מה שהוא רוצה כשהשאר צריכים לשמור על התחת שלהם ולהיזהר מה הם רושמים וכו.

בכל מקרה אדי אתה מגזים בתגובות שלך דוויד צודק במה שהוא אומר אני לא יודע למה אתה עושה את מה שאתה עושה מה המניעים שלך.

בכל מקרה כמו שאמרו לפני מה הקשר לביטול מפגשי מרכז לבין זה שבן אדם שיש לך בעיות איתו..

יש לך בעיות איתו תפתור את זה איתו אתה לא מסוגל לפתור את זה איתו תפנה להנהלה בין זה לביטול מפגשי מרכז

מה מה הקשר עושה לך טוב להעניש קולקטיבית אנשים ? אתה לא מבין שפעולות כאלו רק מגבירות את הארס שיש לאנשים

כליפך אפילו מי שלא הכיר אותך ולא היה לו שום דבר נגדך ושמפגשי מרכז קרובים לליבו יתחיל לפסול אותך גם והוספת עוד

בן אדם שיבוא עם מטען שלילי בהודעות הבאות שתפרסם.

אתה לדעתי מתנהג כמו ילד כל דבר הכי קטן רץ לאבא להגיד שעשו לי הרביצו לי וכו.

אני לא אומר אל תלך להנהלה וכו אבל יש דברים בחיים שלא שווים התייחסות ושצריך ללמוד להעביר אותם מעל הראש

שלך ולא כל פעם לקפוץ.

שוב אתה מקצין:

" לא, מה שאני עושה במקום זה פשוט להסיר את מפגשי הפורום מהחיים שלי, כי זה מסוכן.

אנשים מאבדים היום את החיים שלהם על שטויות וזה קורה על ימין ועל שמאל ובסופו של דבר שטות כזו עוד עלולה לקרות במפגשים ואם כבר זה יקרה, זה כנראה יקרה איתי."

אם לא שמת לב כל הודעה שאתה פותח בפורום איך שהוא רוב הזמן נגגרת למריבה ובלאגן אולי הבעיה אצלך ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

התגובות שלי באות בנסיון לאזן את התמונה, ולהרגיע את הרוחות.

הרמה של הפורום לא ירדה בגלל היעדר מפגשים, אלא בגלל חברי פורום שיש להם מטען אישי ומחפשים מקום להפיץ אותו.

נ.ב.

כמו שאדי לא שריף, גם אתה לא. אל תגיד לי לא לפנות אליך בהודעות בפורום. בשביל זה הוא קיים.

מתחדשת*

פורסם

ועם כל הכבוד אדי יכולת לשמור על תרבות דיון לרשום את מה שרשמת לו בפרטי (להתעסק בעינינים שלו ולא לרשום תגובות כאלה) ולהתעלם מההערה שלו באשכול הזאת

והאשכול הזה לא היה נגרר לדיון כזה.

יש דברים שיפה השתיקה להם.

לא הבנתי מה רע במפגשי מרכז ובהתנהלות שלהם ? באו תסביר.

JVC KW-AVX836

פורסם

סתם מעניין אותי איך אתם הייתם מגיבים במקום אדי...

ממש קל לדבר שתגובות האישיות הם לא כלפיכם, בכל אופן לא ענייני, ולא לעניין.

SCANSPEAK

פורסם

בידיוק כמו שרשמתי פונה לבן אדם בפרטי במקום לרשום את זה באשכול ולהרוס אותו.

אם לא עוזר אז פונה למנהלים בנושא בבקשה למחוק את ההודעה הלא קשורה שלו.

בכללי אם הייתי מנהל בפורום הייתי מוחק את התגובות של שניהם כי זה לא תורם לפורום או לנושא שנפתח לפני.

JVC KW-AVX836

פורסם
ועם כל הכבוד אדי יכולת לשמור על תרבות דיון לרשום את מה שרשמת לו בפרטי (להתעסק בעינינים שלו ולא לרשום תגובות כאלה) ולהתעלם מההערה שלו באשכול הזאת

והאשכול הזה לא היה נגרר לדיון כזה.

יש דברים שיפה השתיקה להם.

לא הבנתי מה רע במפגשי מרכז ובהתנהלות שלהם ? באו תסביר.

שוב, אתה רציני?

למה אני צריך לשמור על תרבות דיון??? לא הפרתי אותה.

תביט על מה שחברך - מקס כתב ואז תדבר איתי על תרבות דיון.

בדיוק על זה אני מדבר - לא משנה מה אני אעשה כאן - בן אדם יכול למרוח עליי את הצואה שלו אבל אני זה שיספוג את כל האש.

אין לי מילים.

פשוט אין.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...