Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי קצרה ,האם חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שאני יודע, לא בכל אוטו בגלל אי התאמה בדרך כלל מאחורה או משהו.

ככה לפחות קראתי וככה אמרו לי פעם במכון טסטים שעל הרכב (קורולה ישנה)אי אפשר בגלל אחורה וזה יהיה לא חוקי בכלל.

פורסם
לפי מה שאני יודע, לא בכל אוטו בגלל אי התאמה בדרך כלל מאחורה או משהו.

ככה לפחות קראתי וככה אמרו לי פעם במכון טסטים שעל הרכב (קורולה ישנה)אי אפשר בגלל אחורה וזה יהיה לא חוקי בכלל.

בדקתי ואצלי זה יכנס ללא בעיות

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
חוקי לגמרי.

אתה עושה את זה במכון טסטים, תחשוב בהגיון....

2 טסטים ו2 שוטרים לא אמרו כלום.

אוקי, כמה עלה לך ? , והחלפתה מ ארוך לקצר ?

פורסם

היה לי ארוכים בכל הרכב כי המודל אירופאי, החלפתי לאמריקאיות.

אחרי הטסט ביקשתי לוחיות אמריקאיות, עלה לי משהו כמו 40 שח לכל אחת, עשו לי והתקינו במקום. לקחו את הישנות.

Honda civic EJ6

פורסם

לפני 7 שנים קיבלתי הורדה מהכביש לרכב שהיה ברשותי (106XSI), בגלל לוחית רישוי אמריקאית.

את השוטר לא עניינה העובדה שהרכב עבר שבוע קודם לכן רישוי שנתי. מודה שעד אז לא היה לי מושג שאסור להרכיב לוחית כזו (כך קניתי את הרכב).

לא הייתי ממהר להחליף את הלוחית, לפני בדיקה של תקנות משרד התחבורה.

פורסם

בכל מקרה, החלפתי אותן ,יצא יפה .

מאחורה נשארו שני חורים שהיו ללוחית הישנה אז שמתי אליהם מחזיר אור אדום .

חוץ מזה רק שוטר קטן יתעסק בזה ,כל סובארו ו גם ניסאן אלמרה כולן עם לוחיות קצרות,חוץ מזה השוטר יודע באיזה רכב מותר ואיזה לא, נראה לך ?

פורסם

בזמנו החלפתי מלוחית רגילה לאמריקאית על איביזה קופרה גם מקדימה וגם מאחורה,

עברתי טסט ועברתי בדיקות של שוטרים בלי בעיה.

אגב, לא צריך מכון רישוי בשביל זה, את שלי קניתי בחנות אביזרי רכב שעושה גם לוחיות רישוי.

פורסם

הנה מידע שאני מביא מאתר של משרד התחבורה:

תקנה 301 (ב), "לוחיות הזיהוי יהיו תמיד נקיות ולא יוסתרו על ידי חלק מחלקי הרכב או המטען שעליו"

תקנה 302, "לוחית רישוי שניזוקה או שנשחתה תוחלף בחדשה"

לוחית הרישוי היא סימן זיהוי הרכב, כל פגם בסימן הזיהוי של הרכב מהווה סיכון תעבורתי ופוגע ביכולת זיהוי הרכב בעת הצורך.

בהתאם לתקנה 383 (ב) לתקנות, נקבע שהסרטים מחזירי האור יודבקו בצד האחורי של הרכב. מחזירי האור צריכים לעמוד בדרישות תקן ישראלי ת"י 4381 שאורכם 40 ס"מ לפחות ורוחבם 5 ס"מ לפחות, ומספרם ומיקומם הוא על פי הוראות התקן האמור לגבי לוחות סימון.

לא רשום כאן איזשהוא הזכר לכך , לדעתי הח'ברה שכתבו כאן ששוטרים הורידו אותם מהכביש אולי כי הם סתם ''חיפשו'' אותם או בגלל איזה חיתוך או שהלוחית היתה ממש דהויה .

פורסם

חוקי לגמרי.

החלפתי את שניהם לרמות שלא התאים למידות לדבריו של ה"מתקין" אז אמרתי תביא מברג, החלפתי לבד הראיתי לו שכן אפשר לפי החורים והכל היה בסדר. הקצרה עולה יותר יקר,עלה לי לפני 3 שנים 40 שקל .

3 פעמים האוטו עבר טסט במכונים קשוחים במיוחד והכל היה בסדר, ושום שוטר לא אמר על זה כלום.

שיהיה בהצלחה ואין ממה לחשוש.

• תוכן חדש...