Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג צעיר עד 35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוק,

הייתי מעדיף אלמרה 2005-2006 על אקסנט 2008 , גם אם נותנים לי אחריות לשנה למנוע וגיר של אקסנט.

אי אפשר להשוות חווית הנהיגה .

נכון, אבל 2005-2006 זה כבר רכב ממש, אבל ממש ישן.

מתחיל להיות קשה מאוד למצוא רכבים כאלה עם ק"מ נורמלי, כזה שאפשר להזדקן איתו בכיף. אתה הרי קונה את הרכב ל-3-4-5 שנים, ואתה תעשה בהם לפחות 50-60 אלף ק"צ. רכב משנת 2005 בד"כ מציג סביבות 150-170 אלף ק"מ, ככה שאתה כבר נושק בכיף ל-200K, ולשלם על התענוג 35 אלף ש"ח זה לא כיף גדול.

לעומת זאת, אפשר למצוא אקסנט\ריו בת 4 עם ק"מ של סביבות 100K (יש מבחר גדול) ואז אתה יכול להזדקן איתה בסבבה, אפילו שהיא רכב פחות "מפנק" מאלמרה או מאזדה 3.

פורסם

מה רע באוטו עם 150000ק"מ?הוא יאכל אותך?אם רכב מתוחזק טוב הוא יעבור את ה200 בקלות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה רע באוטו עם 150000ק"מ?הוא יאכל אותך?אם רכב מתוחזק טוב הוא יעבור את ה200 בקלות.

ברור שלא יאכל אותי, אבל אם אני מתחיל את חיי עם רכב, מעדיף שיהיו לו פחות ק"מ.

מבחינתי, שהבעלים הבא יתלהב כמה שהרכב מתוחזק ונהדר ולא עושה צרות כשיש על המונה 200K... אני מעדיף שזה לא יהיה במשמרת שלי.

אגב - אני כיום נוסע על מכונית משנת 2006 עם 161K, ואני מתכוון למכור אותה כשהיא מגיעה לסביבות 180K. לא בגלל שהיא מתפרקת או עושה בעיות - אלא בגלל שבסופו של דבר מגיעות הוצאות על אחזקה שוטפת.

נכון שזה יכול לקרות גם ב-200K וגם ב-220K ויש מצב שעד 250K הרכב יחזיק כמו נינג'ה ויהיה כמו עכשיו, רק טיפולים שוטפים וזהו - אבל בשביל מה לי להמר? ובשביל מה לבחור הזה לקנות רכב ישן כשהתקציב שלו מאפשר לו רכב חדש בהרבה?

פורסם

אני תומך בהצעה של אקסנט מודל 2008-2009 מנוע 1.6 ליטר. הרכב הזה תפור בשביל הדרישות שלך, אמין בצורה יוצאת דופן, בטיחותי (6 כריות אוויר, ABS, EBD), לא חסר אבזור (חלונות חשמל, כיוון מראות חשמלי וכד'). אם תוכל למצוא אחת כזאת מיד פרטית -נדיר אבל אפשרי- זה עדיף אך גם יוצאת ליסיניג שמורה ומטופלת תהיה בחירה טובה. לאבא שלי יש אקסנט כזו אבל מנוע 1.4 ועוד יוצאת ליסינג צבאי וכבר עומדת על 120 אלף קילומטר והרכב עדיין מרגיש צעיר ובועט.

פורסם

האקסנט ה"חדשות" יותר עם המנועים של 1400 ו- 1600 סמ"ק נמכרות במחירים גבוהים מהתקציב, גם אלו מליסינג.

אני מעדיף לראות את הבן אדם שהרכב היה אצלו, וכך גם אפשר אולי לשער במקצת את מה שהרכב עבר.

מעבר לזה, היה לי רכב ממקום עבודתי,נהג יחיד כל תקופת הליסינג. עבר קצת יותר קילומטרים מהממוצע.

על הנייר נשמע רכב סביר.

אבל לא הייתי קונה אותו בשום מצב!

הטיפולים והטסט היו דיי ביזיון, הדאגה לכל המסביב (מגבים צמיגים פח וכו') הייתה ברמה כמעט אפסית.

הנהיגה שלי על הרכב הייתה בידיעה שהרכב לא שלי, ולא כל כך עניין אותי לשמור עליו, בלשון המעטה.

172

פורסם

אבל מצד שני...זה אקסנט,איך כבר אפשר לנהוג עליה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סיריון מהדגם הנוכחי מ-2006 או 2007 נכנסת לתקציב ויש לה ABS ו-2 כריות אויר או 4 והיא דווקא כן מתאימה לדרישות, אני חושב שהיא אחת האפשרויות הכי טובות לדרישות שלכם ובתקציב הזה.

פורסם
אני תומך בהצעה של אקסנט מודל 2008-2009 מנוע 1.6 ליטר. הרכב הזה תפור בשביל הדרישות שלך, אמין בצורה יוצאת דופן, בטיחותי (6 כריות אוויר, ABS, EBD), לא חסר אבזור (חלונות חשמל, כיוון מראות חשמלי וכד'). אם תוכל למצוא אחת כזאת מיד פרטית -נדיר אבל אפשרי- זה עדיף אך גם יוצאת ליסיניג שמורה ומטופלת תהיה בחירה טובה. לאבא שלי יש אקסנט כזו אבל מנוע 1.4 ועוד יוצאת ליסינג צבאי וכבר עומדת על 120 אלף קילומטר והרכב עדיין מרגיש צעיר ובועט.

יוצאת צבא עם 120 אלף ק"מ זה כלום, יש לנו כמה כאלו בבסיס עם ק"מ אסטרונומי של 300 אלף ק"מ (יש פה אפילו קנגו 1900 65 כ"ס עם 660 אלף ק"מ!!!) והן נוסעות כמו גדולות בלי בעיות מיוחדות, בכלל כל הרכבים בצבא עוברים חיים לא קלים בכלל, אני לא צריך לפרט לכם יותר מדי שרכב סטנדרטי כמו אקסנט נהיה הזונה של הבסיס ומטייל בשטח, מסיע חיילים עם נשקים וג'יפה ומה לא.

ואחריי הכול אם הרכב נוסע 300 אלף ק"מ בצבא, זה כמו שייסע 500 אלף ק"מ אצל בנאדם נורמלי ששומר על הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי שאלה לגביי רכב ספציפי.

מאזדה 3 1.6, 100K ק"מ יד 2 (שתיהם פרטיות) שנת 2004.

הוא נראה במצב שמור, עוד לא בדקתי במכון בדיקה.

האם הרכב הזה, בכללי, שווה 40 אלף (שזה המחירון, ביד2 הוא 42 אלף)?

שמעתי שלרוב לא מוכרים במחירון אלא מתחת, במיוחד אוטו כזה נפוץ.

תוכלו לעזור לי בסוגיה?

172

פורסם
יש לי שאלה לגביי רכב ספציפי.

מאזדה 3 1.6, 100K ק"מ יד 2 (שתיהם פרטיות) שנת 2004.

הוא נראה במצב שמור, עוד לא בדקתי במכון בדיקה.

האם הרכב הזה, בכללי, שווה 40 אלף (שזה המחירון, ביד2 הוא 42 אלף)?

שמעתי שלרוב לא מוכרים במחירון אלא מתחת, במיוחד אוטו כזה נפוץ.

תוכלו לעזור לי בסוגיה?

לא שווה, לרכוש רכב בן 8, עוד מעט 9, ב40 אלף ש"ח זה מוגזם, כשאותו מחיר קונה לך רכב טיפה יותר קטן כמו אקסנט, אבל הרבה יותר חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום.

כפי שאתה רואה בחתימתי אני מכיר טוב ומקרוב את שתי הדייהטסו

גם את הYRVששרתה אותי 3 שנים וממשיכה לשרת בנאמנות את ביתי ,וגם את הסיריון

שמשרתת אותי/את אשתי.

קודם כל תיקון: לYRV החל מ2004 יש ABS ובכל השנים שווקה עם 2 כריות אויר.

כנ"ל לסיריון שהחליפה צורה בשנת 2006 והפכה לחביבת הקהל.

דרך אגב לשתיים מנוע זהה שדומה מאוד גם ליאריס של טויוטה(עם אותו גיר)

אז למה בעצם זו חייבת להיות הקניה שלך?

א. אמינות מושלמת-נכנסים למוסכים לשם טיפול בלבד-כאן אין בעיות חשמל או בעיות מכניות.

ב.חסכון בטיפולים עצמם-אין חגורת טיימינג אלא שרשרת ,מסנן דלק לכל החיים.

ג. נוחות בכניסה וביציאה בגלל גובה יחסי(155 ס"מ )לא צריך להתכופף כדי להכנס ומרחב ראש לגבוהים.

ד.נוחות בישיבה-אלו לא המושבים היפנים הקצרים-נח לנהוג במיוחד בסריון.

ה.חסכון משמעותי בדלק-14 ק"מ לליטר.

ו.אפשרות לקיפול המושבים האחוריים -מה שיוצר שטח הטענה נדיב בשניהם.

בקיצור ממליץ מאוד מנסיון.

http://חוותדעת.com/category/%D7%AA%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99/%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95-yrv

הסיריון מהדגם החדש מרווחת יותר מודרנית יותר עם אותו מנוע נמרץ מאוד(87 כ"ס) .

http://חוותדעת.com/category/%D7%AA%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99/%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...