Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

אני מנסה למצוא את הפיוז של הפנס הקדמי בקיה קרניבל שבבעלותי אבל לא מצליח,ניסיתי להוציא כמה פיוזים ולהדליק את הפנס אבל הוא עדיין נדלק.אין לי טסטר לבדוק מתח וגם באינטרנט אני לא מוצא מדריכים.

צירפתי תמונה של הקופסה...אולי יש מישהו שיוכל לרמוז על הפיוס המבוקש ? :)

2012-09-06_14-45-17_211.jpg

2012-09-06_14-45-01_758.jpg

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

1. תבדוק בספר הרכב.

2. תבדוק על המכסה של בית הפיוזים אם קיים תרשים עם מספרי הפיוזים+תיאור הפיוז.

שים לב שברוב הרכבים החדשים קיימים בדרך כלל 2 בתי פיוזים. אחד בתא המנוע והשני באיזור הדשבורד.

למה אתה מחפש את הפיוז ? המנורה לא דולקת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בדקתי במכסה של הקופסה ולא הצלחתי להבין על פיה,מצאתי מתוך האיור רק את אורות הברקס מתוך כלל האורות.יש עוד קופסה מעל המנוע אבל יש שם רק שני פיוזים בגודל שאמורים להיות הפיוזים של הפנסים אבל זה לא הם...אולי אני אנסה באמת בדשבורד :)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

כי אין נתיכים לתאורה ראשית או חנייה (למעשה יש אבל הם חלק מיחידת הבקרה ואין גישה אליהם).

מתח לתאורה ברכב מגיע מיחידת הבקרה בתא המנוע ונשלט על ידה (זו היחידה שצלמת).

למה אתה צריך לאתר את מקור המתח של הפנסים?

פורסם

להתקין פנסי לדים (כאלו כמו בתמונה) 1286332595806_hz-myalibaba-web10_21951.JPG

יש לי כמה שיטות שאני לא יודע באיזו לבחור :

1) + לחבר לפיוז של הפנס,-לשילדה.

2)לחבר ישירות לכבל של אורות החניה.

3)לחבר ישירות במצבר (ראיתי ביוטיוב ואז הם נדלקים ביחד עם המנוע).

אשמח באותה ההזדמנות המלצה באיזו שיטה הכי עדיף :)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

יש לפנסים האלו יחידת בקרה, נכון? ויש גם מדריך התקנה ועד כמה שאני מכיר, מחברים ישירות למצבר וזו גם ההתקנה הכי נכונה ובטוחה.

שם לב להתקין נתיך מתאים בחיבור למצבר.

פורסם

אז זהו שמה שבתמונה אולי חלק מערכה מוכנה אבל אני הזמנתי מאיבי רק את הפנסים האלו עצמם ללא יחדת בקרה ב6$...החיבור שלו הוא כמו של פס לד גמיש בעיקרון ללא שום בקרה

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אשמח להסבר בנושא :) אם אני ארצה לחבר ישירות למצבר,מה אני צריך לעשות ? או שעדיף לי כבר ישירות לחבר לאורות חניה בפנס הראשי וזהו?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אין שם שום הסבר התקנה...זה חיפוש פשוט של איבי,מה שהם כבר יסבירו זה לחבר לאורות חניה של הפנס,אבל אני פוחד שהלדים יעמיסו וידלקו חלש,בגלל זה חשבתי אולי לחבר ישירות למצבר כדי להשיג עוצמה מרבית.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

לא ביקשתי הסבר התקנה אלא את המפרט הבסיסי של הלדים שרכשת.

צריכת הזרם של תאורת לדים היא יחסית מאוד נמוכה לעומת מנורת ליבון לכן אל תדאג בקשר להעמסה של החיווט החשמלי או של המצבר.

הלדים ידלקו באותה עוצמה אם תחבר אותם ישירות למצבר או בנקודת פיצול (פס צבירה) של החיווט מהמצבר לשאר מערכות החשמל של הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההסבר! הלדים הם בעוצמת 12V כמו אורות החניה אז אני פשוט אחבר אליהם, אם תרצה אוסיף תמונות אחרי שאסיים :)

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...