Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ויכוח עם חברים בנושא ניקוי ג'אנטים סגסוגת קלה עם פלסטלינה,האם זה אפשרי ולא הורס את הג'אנט?

תודה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום

ויכוח עם חברים בנושא ניקוי ג'אנטים סגסוגת קלה עם פלסטלינה,האם זה אפשרי ולא הורס את הג'אנט?

תודה!

הורס זה בטוח לא..

מה שברטוח את השלב הראשוני של הניקוי תאלץ לעשות עם חומר יעדוי לג'אנטים ואת השלב הסופי תעשה בעזרת פלסטלינה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה על התשובה הזריזה, הניקוי הראשוני עם מים וסבון ורק אז עם פלסטלינה זאת הכוונה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עבדת בעבר עם פלסטלינה על רכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, הרכב עבר לפני חודש וחצי פלסטלינה ווקס.

פורסם

החומר של sonax לג'נטים לא פחות ממעולה. הבעיה היא שאוטו-דיפו לא ממלאים מלאי של sonax ואני כבר מזמן לא ראיתי את המוצר הזה בסניפים.

פורסם

יש אותו באוטוסטור, באמת חומר טוב. בשביל פיינשמעקרים יש את ה IRON X -

IMAG0171_zpsbd7e1ba8.jpg

גם הוא אמור להימכר באוטוסטור, אבל תתקשר לברר כי לא מצאתי אותו באתר.

הפעולה של IRON X דומה מאוד לפלסטלינה. קיימים בו מרכיבים מפרקי מתכות והוא טוב גם לשימוש על צבע הרכב להסרת כתמים עיקשים.

פורסם

ביררתי על הסונקס ויש באוטוסטור, אז לפי מה שאתם אומרים עדיף חומר ייעודי לג'אנטים מאשר פלסטלינה.

פורסם
כן, הרכב עבר לפני חודש וחצי פלסטלינה ווקס.

אני חושבת שחומר יעודי לג'אנטים יהיה יעיל יותר מאשר פלסטלינה.

העבודה עם הפלסטלינה על הג'אנטים תהיה "עבודת נמלים" קשה,

ולדעתי לא תספק תוצאה טובה יותר מחומר יעודי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי הפלסטלינה פשוט תנקה לך את כל המשקעים והנוזלים השחורים שנכנסו לנקוביות הצבע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

פלסטלינה לגאנטים תוריד את כל הסימנים השחורים הקטנים של אבק הרפידות שהסונקס לא הצליח להוריד.

כשאני עושה פלסטלינה לגאנטים אני לפעמים משתמש בסונקס בתור DEATLING SPRAY

פורסם

לי יש ג'אנטים לא מקוריים של הרכב ולאחרונה ניקיתי אותם כך:

1.חומר לניקוי חלונות + נייר טואלט - מנקה את כל הפיח של הבלמים.

2. הברקת הג'אנטים ע"י ספריי ייעודי לניקוי ג'אנטים.

הג'אנטים מבריקים !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...