Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי:

אני זקוק די בדחיפות לרביעיית מכשירי קשר איכותיים. המליצו לי למשל על אלו.

מכיוון שאני זקוק להם בדחיפות ולא במסגרת 7 ימי עסקים, אני רוצה לקפוץ לחנות ולקחת (עדיף באזור הרצליה או השרון כולו).

הבעיה: התקשרתי ל-5 חנויות מכשירי חשמל שונות ולאף אחת אין.

התקשרתי לאייבורי בהרצליה ויש להם זוג מכשירים אחד. אני זקוק לשני זוגות.

האם למישהו יש עצה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שתי חנויות אייבורי.

לחלופין בחנויות הצעצועים שלכפר השעשועים נהמכריםמכשירים של וקסל? במאתיים שקלים.

לעיתים גם בטויס אר אס במחירים מוגזמים ובאופיס דיפו כנל. ספר איך הם לאחר התנסותך. גם אני מעוניין לחו״ל. מכיון שלא דחוף,תמיד שוכח לרכוש.

פורסם

בכל מה שציינת או שאין או שהמחירים מופקעים (באופיס דיפו מוכרים סוג אחד ב-750 שקלים לזוג. אני מדבר על 250 שקלים לזוג...).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, כפי שאתה יודע אני חובב רדיו מורשה בעל רישיון של משרד התקשורת לכן בצער רב עליי להודיעך :-( שהמכשירים האלה הם פשוטים מאוד ומיועדים לילדים.

במידה והתקשורת היא בין שני מכשירים באיזור פתוח ללא הפרעות אז ייתכן שהמכשירים האלה מספיק טובים עבורך.

המכשירים האלה עובדים בתחום תדרי PMR (תדרים ללא צורך ברישיון) ובעלי הספק שידור מאוד נמוך וגם טווח השידור/קליטה מוגבל מאוד.

מכשירים טובים יותר לתחום התדרים שציינתי תנסה לברר אצל יבואנים המתמחים בציוד תקשורת.

http://www.icomisrael.com/showSingleProduct.asp?p_id=405

בכול מקרה ציוד מקצועי נמכר רק לבעלי רישיון של משרד התקשורת.

איזה כייף לי :)

פורסם

קשה לי לסמוך על משלוח של 1-2 ימים עם כל החגים, ולכן אני רוצה ללכת לקנות. מה גם שזה עולה כמעט כפול... תודה בכל מקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מתעלק. מרק, אנצל הבנתך בתחום.

ברצוני ללרכוש מכשירים דומים לשימושים הבאים בחו"ל:

שיחה בין שני אנשים שנכנסו נניח, לחנויות שונות במרחק 100 מטרים.

שיחה בין מי שנשאר ברכב למי שנכנס לברר על חדר במלון, מרחק סביר- מהו בפועל.

פחות חשוב- תקשורת בין שני כלי רכב.

מהם טווחים ראליים בתנאים שונים? עירוני ואחר?

מה למשל כדאי לרכוש?

כעת ראיתי שהוספת קישור. יש מושג על עלות מוערכת.

אני אחפש מן הסתם ברשת. לרוני זה דחוף יותר.

תודה.

אגב, רוני. באופיס דיפו יש קשת מחירים מגוונת. תלוי גם בסניף.

בנוסף יש מוכרים ישראלים ששולחים אך אפשר גם לרכוש אצלם. אחד מהם כמדומני בבני ברק.

לא מומלץ כמובן להשאיר לרגע האחרון, אך אם תיתקע, נסה בדיוטי פרי או בספרד ברשת הכלבו "איל קורט אינגלז"

פורסם

יש אצלי שני מכשירים ניידים. אם זה דחוף לך אתה מוזמן לקחת אותם ולהחזיר בתום השימוש.

נמצאים ברמת השרון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כדאי מאוד שתבדוק אם המכשירים מותרים לשימוש בארץ היעד. שימוש במכשירי קשר הוא עניין מבוקר בכל העולם. נכון שיש כמה רצועות תדרים שהבן מותר להפעיל מכשירים בהספק נמוך ללא רישוי, אבל אינך יודע מה תדרי והספק הפעולה של המכשירים האמורים.

יש לי עצה הרבה יותר זולה: זוג כרטיסי SIM של גולן יעלה 80 ש"ח. דקת שיחה בין שני מכשירים באירופה תעלה 70 אג'. תחשוב כמה דקות תוכל לדבר לפני שתגיע ל-250 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע מענין ספריאל. כמה תעלה שיחה לארץ? שיחה לטלפון בארץ בה התייר מצוי? גלישה? לגלישה זה סביר או רק סים מקומי?

יש נקודות מכירה או ברשת בלבד? האם "טוענים" או שכמו בשמוש רגיל.[חיוב אשראי כל חודש]עוד משהו שכדאי לדעת?

כידוע לך, אני בור בנושא.

פורסם
רוני, כפי שאתה יודע אני חובב רדיו מורשה בעל רישיון של משרד התקשורת לכן בצער רב עליי להודיעך :-( שהמכשירים האלה הם פשוטים מאוד ומיועדים לילדים.

במידה והתקשורת היא בין שני מכשירים באיזור פתוח ללא הפרעות אז ייתכן שהמכשירים האלה מספיק טובים עבורך.

היי מרק, יש לי הרבה ניסיון עבודה עם המכשירים האלו והם מספקים לדרישות. לא מעוניין להוציא סכומים גבוהים יותר...

יש אצלי שני מכשירים ניידים. אם זה דחוף לך אתה מוזמן לקחת אותם ולהחזיר בתום השימוש.

נמצאים ברמת השרון.

תודה, אם אצטרך, אדבר איתך!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה שמדהים הוא שהיום סים של גולן יותר זול מסים מקומי כאשר מדובר בשיחות נכנסות וב-callback לישראל (במרבית אירופה - 35 אג לדקה, כך ששיחה בין שני קוי גולן בחו"ל תעלה 70 אג' לדקה. יחידת המניה היא של דקה) הקאצ' הוא בשיחות מקומיות (7.5 ש"ח לדקה, במרבית אירופה). עם זאת מרבית התיירים לא נזקקים להרבה שיחות מקומיות כך שזה שיקול משני. אם זקוקים להרבה שיחות מקומיות אכך עדיף סים מקומי, אם כי בהרבה מדינות דקת שיחה בין שני כרטיסי קוים מקומיים תעלה יותר משיחה בין שני קוי גולן - בין 10-40 יורוסנט, כלומר בין 0.5-2 ש"ח לדקה. אפשר לבדוק כאן (האתר נותן מושגים טובים אם כי לא תמיד מעודכן לגמרי, כדאי לבדוק באתרי החברות המקומיות הרלוונטיות).

לגלישה מקומית עדיין דרוש סים מקומי, גלישה בנדידה, גם עם סים מארץ אירופית אחרת, תהיה יקרה. עם זאת - באותו אתר יש דיונים על הנושא וכדאי לקרוא אותם אם הדבר רלוונטי. אישית, עד כה, תמיד הסתדרתי עם רשתות חינמיות במלונות ובתי קפה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמצא את התשובות באתר החברה. כמוכן ציינתי קישורים בהודעה הקודמת שלי.

לגלישה ולשיחות למספרים מקומיים - עדיף סים מקומי. השאלה היא האם אתה זקוק לשירותים אלה. לשיחות לארץ ובין ובין שני מספרים שלכם הזול ביותר יהיה גולן. יתכן שכדאי לבדוק גם את הוט - בהתאם למדינת היעד.

צריך גם לבדוק פרטנית לפי מדינת היעד.

לגבי סים מקומי - באירופה יש מגבלות של האיחוד האירופי על מחירים בנדידה, כך שלא חייבים סים מקומי בכל מקום. עם זאת גלישה בנדידה עדיין יקרה, גם במדינות האיחוד.

עד לפני שנה נהגתי לרכוש סים מקומי בכל מדינה, יש לי ממש אוסף. בנסיעות האחרונות שלי (לאירופה) ושל בני (לארה"ב) הסתפקנו בכרטיסי סים של הוט, וכן בקשר עם הבית באמצעות skype ו-skype out.

• תוכן חדש...