Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי ארכוש ממך חלק מן האוסף.

אבל לא ארכוש דבר מהוט.

גלישה זה נחמד. לשמוש קל, לא מאסיבי.אולי גולן מספק גם לפונקציה זו. נניח למשל שעה ליום בטיול של שבוע.

פורסם

גלישה של שעה? השאלה היא מה הנפח. אני מניח שמדובר בנפחים שמצדיקים רכישת סים מקומי. ברוב מדינות אירופה יש לרכוש סים ייעודי לגלישה, יש מדינות בהן ניתן להתקין חבילת גלישה על סים סטנדרטי (כך גם בפריפייד בארץ).

אני חוזר ואומר - בנסיעות האחרונות שלי לא היתה לי שום בעיה להסתדר עם WiFi חינם - במרבית המלונות הוא קיים (פה ושם יש גם מלונות שמספקים אינטרנט קוי, זה לא מתאים לטלפונים סלולריים וטאבלטים אלא למחשבים בלבד). בהחלט יש מלונות שגובים סכומים נכבדים תמורת הגלישה, משום מה אלה דווקא מלונות יוקרה - אם כי לא מדובר בכללים מחייבים כל מלון ומדיניותו. היום זה כבר שיקול משמעותי בבחירת מלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא שעה, כשעה ליום.

אכן במלונות יקרים יותר לעיתים משלמים על אינטרנט, לעיתים גם על כספת , חנייה ועוד. כל עניין הוא בסיס לגבייה נוספת.

לא נתקלתי בהרבה אינטרנט בבתי קפה, אך לא תמיד ניסיתי. אני עם אייפד. לא סמארקפון נגיש.

בפנסיונים אנד ברקפסט שאני מתאחסן, לרוב אין.

אבל. הבעיה הכואבת באמת היא שלא מצאתי חו"ל במחיר סביר בחגים הקרובים.עוד איאלץ לחשוב על פתרונות מקומיים, וכאן אין לי רעיונות.

פורסם

נתקלתי בדי הרבה מלונות המספקים WiFi חינם, כולל מלונות צנועים (דרגות 2-3 כוכבים) וגם יותר מפוארים. היו גם שגבו סכומים חצופים. בני שהיה עכשיו בארה"ב דיבר אתי בסקייפ ממלונות, מבתי קפה וחנויות.

לגבי נסיעה בחגים הקרובים - כנראה שעוד קצת מוקדם לעסקאות הזולות. השנה אני נשאר בבית בסוכות, אבל התמחור בנסיעה שלי לסלובניה לפני חודשיים היה מדהים. מדובר בעסקה של טיסות + שכירת רכב. מי שהזמין כמה חודשים מראש שילם כ-550 אירו לאדם. אני הזמנתי 5 ימים לפני הטיסה - שילמתי 375 אירו לאדם. מי שהזמין יום אחרי שילם 100 אירו פחות והיו אנשים שהזמינו כרטיס 6 שעות לפני הטיסה והעסקה עלתה להם 200 אירו לאדם. לציין כי המטוסים היו חצי ריקים. יתכן שכדאי לך להמתין עוד כמה ימים לעסקה זולה - או להחליט להשאר בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי עצה הרבה יותר זולה: זוג כרטיסי SIM של גולן יעלה 80 ש"ח. דקת שיחה בין שני מכשירים באירופה תעלה 70 אג'. תחשוב כמה דקות תוכל לדבר לפני שתגיע ל-250 ש"ח.

לא עדיף לקנות סים Prepaid במדינה שהנך טס אליה? התעריפים יהיו נמוכים בהרבה.

1+

בחר אחת משתי האפשרויות הנ"ל בהתאם לפרופיל השיחות הצפוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...