Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אתה הגעתה לרמזור והחישן חש באוטו שלך הוא ישר מכניס את הפקודה למערכת שבודקת באיזה מצב נמצא הרמזור של הכביש המהיר בכדי שהמכוניות המגיעות לצומת שלך לא יצתרכו לעצור

ולגבי רמזור מהבהב הבנתי שהוא נמצא רק ביציאה מכביש מהיר

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טעות בידך.

כנראה שמי שתכנת את הרמזור שתארתי בהודעתי הקודמת קבע השהיה ארוכה מאד. וצומת זה הוא רק דוגמא - נתקלתי בתופעה בהרבה מקומות.

לגבי רמזורים מהבהבים - הם מותקנים בכל כביש שהמהירות המותרת בו היא 60 קמ"ש ומעלה. אם בשטח בנוי ואם בכביש בין-עירוני. חיפה משופעת בכבישים בהם המהירות המותרת היא 60-70 קמ"ש ובכולם הרמזורים מהבהבים אף כי מדובר בשטח בנוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זמן ההשהיה משתמנה מפעם לפעם

וגם ישנם מערכות רמזורים שמדלגים על רמזורים כאשר הם לא מרגישים רכב , אך כאשר מגיע רכב לאותה נקודה המערכת כבר יודע שהיא הפעם לא צריכב לדלג

פורסם

אם תהיה עירני יותר למראות ומודע יותר ליכולות הבלימה של הרכב אתה תוכל פשוט לבלום חזק כמעט בכל המקרים. אם המגרה גבולי מידי והכביש נראה מעט אוחז פחות מהרגיל מסיבה כזאת או אחרת אז כבר עדיף גז אם אתה יודע שתספיק בוודאות. מה גם שזה מרעיש ומושך תשומת לב של ה"מקדימים", אבל עדיין לא ממש להיט כי זה מסכן אותך בתאונה במהירות גבוהה...

פורסם

אני חייב להודות שהמיקרה שתיאר פותח השירשור היה אחד הדברים שהכי הטרידו אותי בתור נהג מתחיל, לא יודע תקן או לא, אבל ניתקלתי בהרבה רמזורים מעצבנים שהכניסו אותי ללחץ+ הנהגים הדבילים בארץ שניצמדים לך לתחת לא משנה מה המהירות רק מחריפה את הבעיה! ואני ממש לא נוהג לעבור את המהירות המותרת (הדלק יקר מידיי :-( )

אם הזמן והניסיון אתה תימצא דרכים להיתמודד ולהימנע, זה רק הזמן והניסיון יתנו לך.

צריך ממש לתכנן הגעה לרמזור, וגם אם אתה נהג זהיר שלא רוצה לעבור חלילה באדום- תמיד יהיה את נהג הליסינג המז**ין שיצמד לך סנטימטר מהתחת, יצפור ויהבהב כאילו הוא נהג אמבולנס שממהר להציל חיים ואם לא תיהיה מחושב מספיק אתה יכול ליגמור בתאונה-תיבלום חזק והליסינג יכנס מאחור או תיסתכן ותעבר בכתום~אדום ותיסתכן בתאונה מסוכנת יותר.

בעיקרון הניסיון מלמד אותך שבכביש לא מספיק ליהיות צודק אלא גם חכם!

בהצלחה ושנה טובה ונסיעה בטוחה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

צריך ממש לתכנן הגעה לרמזור, וגם אם אתה נהג זהיר שלא רוצה לעבור חלילה באדום- תמיד יהיה את נהג הליסינג המז**ין שיצמד לך סנטימטר מהתחת, יצפור ויהבהב כאילו הוא נהג אמבולנס שממהר להציל חיים ואם לא תיהיה מחושב מספיק אתה יכול ליגמור בתאונה-תיבלום חזק והליסינג יכנס מאחור או תיסתכן ותעבר בכתום~אדום ותיסתכן בתאונה מסוכנת יותר.

ואם תצליח לעצור כשתראה ירוק מהבהב, זה עשוי להיגמר בדקירה. :roll::evil::cry:

יש שיטה של בלימה שאני משתמש בה, לא מומלצת לבעלי לב חלש. היא מצריכה להביט במראה אמצעית תוך בלימת "חירום"- נעיצה חזקה של דוושת הברקס לכיוון הרצפה, מבט במראה לראות כמה הבהמה קרוב אליך, מבט קדימה לראות כמה אתה קרוב לרכב מלפניך, התאמת עוצמת הבלימה לרכב מלפניך, העפת מבט במראה, התאמת עצמת הבלימה לרכב מאחוריך וחוזר חלילה. ואחרי זה עוד צריך להתגונן מהעומו שבא אליך בטענות של למה עצרת בירוק, במרחק של 2 קילומטר מהרמזור המהבהב כשהוא צמוד לך לטוסיק תוך שהוא קורא עיתון, מתגלח ושם איפור.

אין כח לשטויות האלו, ופשוט נמאס לי להגן על הרכב שלי ועל הרכב של עומואים כאלה. פשוט נמאס. יום יבוא, ואני ארכיב וו גרירה + פגושים ממתכת קדמי ואחורי, ופשוט לא אביט יותר במראה בעת בלימת חירום כזו. ייכנס, ייכנס. לא ייכנס, לא ייכנס.

ואם רק יכלתי, הייתי מרכיב גם פא*ינג ספייקים על הגלגלים לכל החותכים המשוגעים ולעיוורים שלא רואים אותך בנתיב\לא משנה להם שהנתיב לא פנוי. יספיק לעבור, יספיק. לא, לא...

או שאני אעבור לנהוג על מונסטר טראק וזהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

"אין כח לשטויות האלו, ופשוט נמאס לי להגן על הרכב שלי ועל הרכב של עומואים כאלה. פשוט נמאס. יום יבוא, ואני ארכיב וו גרירה + פגושים ממתכת קדמי ואחורי, ופשוט לא אביט יותר במראה בעת בלימת חירום כזו. ייכנס, ייכנס. לא ייכנס, לא ייכנס.

ואם רק יכלתי, הייתי מרכיב גם פא*ינג ספייקים על הגלגלים לכל החותכים המשוגעים ולעיוורים שלא רואים אותך בנתיב\לא משנה להם שהנתיב לא פנוי. יספיק לעבור, יספיק. לא, לא...

או שאני אעבור לנהוג על מונסטר טראק וזהו."

גם אצלי עברה אותה המחשבה- יותר לכיוון גיפ' ענק עם מגן חזירים וכו' שכל דבל שירצה להיכנס בי או לחתוך אותי אז ממש לא יהיה אכפת לי שכל הרכב שלהם יתעקם! צריך ללמדם לקח!.

כל היום אני ב200% ריכוז שכל המפגרים סביבי לא יפגעו וישפשפו אותי עם רכבי הליסינג שלהם, לא סתם שבודקים רכב ליסינג מגלים שכל המרכב הוחלף! - דלת נהג,דלת צד נהג אחורית, כנפיים צד ימין/שמאל, דלת נוסע קידמי ואחורי, פגושים... והרשימה עוד ארוכה...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...