Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1, שנת 09- עלויות אחזקה צפויות

srool
שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מתעניין ברכב הנ"ל, יש לי אפשרות לרכוש רכב שמור מאוד מחבר, אשר עבר כ- 30-40 אלף ק"מ.

אני נוסע כ- 20K ק"מ בשנה. כיוון שעד היום החזקתי אימפרזה, הייתי מעוניין לדעת את השינויים הצפויים בעלויות האחזקה:

טיפולים

טסט

ביטוח

חלפים

אם יש עוד דברים, אשמח אם תאירו את עיניי.

תודה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו רכב כזה במשפחה הוא חדש אז לא ממש התנסינו בטיפולים. לגבי הביטוח הוא כמובן יהיה יקר יותר -כל נהג לגופו .

צריכת הדלק די טובה לרכב כזה כ 11 קמ ללליטר בנסיעה מעורבת.

טסט וחלפים יהיו יקרים יותר מאימפרזה אבל לא בהמון.

לפי דעתי אם אתה עובר מאימפרזה רגילה אז לך עלזה, אתה בפירוש הולך להנות הרבה יותר מכל נסיעה. הרכב נשמע שמור ועם קילומטראג' נמוך,אם יש לך את האפשרות קנה אותה- אתה לא תצטער.

...Our necessities are few but our wants are endless

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרול

תנסה את wobi.co.il זו חברת ביטוח שנותנת לך אפשרות לעשות השוואת מחירים מול חברות ביטוח אחרות - אתה יכול גם לרכוש מהם ביטוח תוך כדי הגלישה באתר דרך חברה שתבחר.

אני חסכתי ככה 1100 שקל השנה בביטוח על האוונסיס.

לגבי טסט - אם זה רכב של חבר, אתה יכול לראות כמה עלה לו הרישוי שנה אחרי שנה (המחיר יורד בארבעת השנים הראשונות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי בכל פרמטר במוו תהיה יקרה יותר מסובארו אימפרזה הרגילה, אבל לדעתי זה שווה את זה.

אם אתה יכול להרשות לעצמך ויש לך אקזמפלר שמור ביד, לך על זה.

Renault Captur 2018 1.5 dCi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדי- תודה רבה על העזרה !

אין לי ספק שה BMW יקרה יותר בכל פרמטר, השאלה אם היקר יותר הזה מסתכם ב- 2,000 שקל יותר בשנה או 20,000 יותר בשנה :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...