Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחותי היקרה נולדה ילדה, והיא נזקקת להחליף את ריכבה. ולצערי בנושא המשפחתיות הגדולות אני לא מבין ואין לי שום מושג באיך לייעץ לה מה לרכוש.

הצגתי בפניה שני רכבים את המאזדה 5 ואת הc4 picaso שאת הרכבים האלו אני די מכיר מהשטח.

אני מודה לעוזרים ואם יש לכם הצעה יותר טובה מהרכבים הללו שהן עד 90 אלף שקלים הן יתקבלו בברכה. תודה.

golani1gk1.jpg

"אל מול אויב כמצוות בוראנו, נתלה על עץ את כל אויבנו"

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו מרווחת יותר, חסכונית יותר בדלק וזולה יותר לרכישה כמשומשת. למאזדה 5 יש גיר אוטומטי רגיל (ולא גיר רובוטי כמו בסיטרואן) וגם שמירת ערך טובה יותר.

אם אחותך זקוקה ל-5 או 6 מקומות ישיבה אז כדאי שתבדוק גם את הונדה FRV. זה רכב עם 6 מקומות ישיבה (שתי שורות של שלוש מקומות), מאוד מרווח, חסכוני בדלק ואמין.

פורסם

תודה רבה אופיר עזרת לי מאוד.

golani1gk1.jpg

"אל מול אויב כמצוות בוראנו, נתלה על עץ את כל אויבנו"

פורסם

למשפחה גדולה – שתי המכוניות מצוינות.

תוכלו לבחון גם את המיצובישי גראנדיס ואת קיה קארניבל, אך שתיהן גדולות משמעותית ויקרות משתי האלטרנטיבות שציינת.

סיטרואן מרגישה "אוורירית" יותר ומרווחת יותר מהמאזדה, בשתיהן השורה השלישית של המושבים היא "לפרוטוקול" בלבד, ולא אמורות לאכלס יותר מ- 2 ילדים קטנים או, לחילופין, להתקפל ולאפשר נפח אחסון גדול. הגיר הרובוטי בסיטרואן סביר בהחלט ותפעולו חלק וזורם.

פורסם

ממליץ לך לחפש מאזדה 5, או הונדה FRV.

שתי המכוניות אולי אוכלות יותר דלק מהפיקאסו.

אבל הם יותר אמינות.

הפיקאסו מצויינת מרווחת יש לה אבזור טוב שנראה חדשני, יש האומרים שהאוטו הוא כמו חללית.

אבל, הפיקאסו היא יותר עדינה. מניסיון אצל חבר הוא יותר עם אוטו חלופיי מאשר הפייקאסו שלו. נכון יש לו רכב מלסניג והוא קורע אותה. אבל לםי דעתי הפיקאסו עדינה ותאבד תערך מהר יותר.

• תוכן חדש...