Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Drive-N-Save האם זה באמת חוסך דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חסכן הדלק ידידודי לסביבה ועשוי מפלדת אל חלד, פעילותו מבוססת על סיבוב האוויר החיצוני כך שיגיע למנוע בצורה מעגלית וממורכזת" . :hihi::drinking::loco:

חברים אתם חייבים לקרוא את הכתבה הזאת !

אבל לא מומלץ לאכול\לשתות תוך כדי קריאה עקב סכנת חנק. :lol:

לפותח השרשור: תגיד אתה באמת לא מריח את הקומבינה בכתבה הזאת ? הרי זה מגוחך לחלוטין !

יצרני הרכב משקיעים מאות מליונים בפיתוח מנועים חסכוניים, אבל עזוב, באמת עדיף להרכיב איזה סיר ניירוסטה שאלוהים יודע מה זה בטענה שהוא חוסך עד 20% מצריכת הדלק.

חברים ברצינות עכשיו, אין איזה חוק נגד השרלטנים האלה?

זמין 8)

פורסם

פאפיקיאן, עזוב את זה, יש את הדבר הזה שמחברים למצית של הרכב!

זה זול יותר וגם חוסך דלק :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הא, נחמד.

הם כותבים "צינור אוויר עם חסכן דלק" , ובמקביל באותו דף, גם "רכיב קבוע העשוי חלק אחד שאינו נע".

בקיצור, אתה משלם 540 שקל על צינור מאריך לפילטר אוויר. לא חוסך דלק ולא כלום. מי שקונה את זה, מגיע לו.

פורסם

הנה כרטיס הביקור של בעל הפטנט לכאורה.

אני מציע שמומחי הפורום יצרו קשר עם האדון המכובד ויבררו מה פשר ההמצאה החדשנית.

י

בהחלט יהיה מעניין לעקוב אחרי העניין .

389ab64228.jpg

זמין 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לסוכן של צינורות ביוב נשלל רישיון העסק והוא נתקע עם מלאי, אין לי הסבר אחר.

זה יחסוך 20% בדלק אולי כי הרכב יעמוד יותר בחנייה בגלל תקלות פוטנציאליות שהשטות הזאת תגרום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בגליון האחרון של "אוטו" מס' 319 במדור " שטח פקל" עמ' 118 יש חצי דף של מבחן מעשי בדיוק למוצר זה.

יש גם מסקנות ברורות .

מה כתוב שם ? לא אספר שמא יש בעייה בזכויות יוצרים או משהו כזה. אם רוני מ"אוטו" ירצה - שידווח. דווקא מעניין מה שיצא...

פורסם

ישראבלוף תוצרת כחול-לבן :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש מוצרים שבאמת עובדים כמו מוצר בשם רכב מיני ידני,יש גם גדולים יותר כמו דיזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בגליון האחרון של "אוטו" מס' 319 במדור " שטח פקל" עמ' 118 יש חצי דף של מבחן מעשי בדיוק למוצר זה.

יש גם מסקנות ברורות .

מה כתוב שם ? לא אספר שמא יש בעייה בזכויות יוצרים או משהו כזה. אם רוני מ"אוטו" ירצה - שידווח. דווקא מעניין מה שיצא...

תוכל לתת בגדול את התקציר של המסקנות? אני הסתקרנתי קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...