Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה.

ד"א על הקופסא של המוצר כתוב שהמגנט בטוח למכשירים. לפני כמה ימים כשקרבתי את המכשיר למגנט קפץ המסך הזה, ריחקתי והכל הסתדר. מקווה שלא משתבש שם משהו..

[ATTACH=CONFIG]463343[/ATTACH]

ראיתי את זה על נקסוס של קרוב משפחה, זה נקסוס?

מישהו יכול להמליץ לי על מעמד שיכנס במצת של הרכב?

משהו איכותי שיהיה אפשרי לכוונן אותו

ראיתי שלסקוץ' יש זרוע מגנטית שנכנסת למצת הרכב, בסיבות ה250 שקל ברשת סלקום ופלאפון. זו זרוע גמישה ויש שם USB גם כן.

אין לי עמלות מסקוץ' פשוט משגע אותי שאנשים קונים עדיין זרועות עם תופסנים. אולי תקנו גם פלאפון עם מקשים וזהו?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ראיתי שלסקוץ' יש זרוע מגנטית שנכנסת למצת הרכב, בסיבות ה250 שקל ברשת סלקום ופלאפון. זו זרוע גמישה ויש שם USB גם כן.

אין לי עמלות מסקוץ' פשוט משגע אותי שאנשים קונים עדיין זרועות עם תופסנים. אולי תקנו גם פלאפון עם מקשים וזהו?

אני נמנע מלקנות את המגנט הזה, למרות שאומרים שזה לא יפגע בטלפון אני עדיין סקפטי לגביי זה זה עדיין מעגלים חשמליים ולשים מגנט צמוד אל זה לא לוקח סיכון.

פורסם

S4 mini.

אני נמנע מלקנות את המגנט הזה, למרות שאומרים שזה לא יפגע בטלפון אני עדיין סקפטי לגביי זה זה עדיין מעגלים חשמליים ולשים מגנט צמוד אל זה לא לוקח סיכון.

כשהסמארטפון צמוד אליך בכיס אין שום מעגל חשמלי.

אם כבר, יותר צריך להטריד אותך הקרינה של המכשיר מאשר המעגל החשמלי של המגנט.

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

פורסם
S4 mini.

כשהסמארטפון צמוד אליך בכיס אין שום מעגל חשמלי.

אם כבר, יותר צריך להטריד אותך הקרינה של המכשיר מאשר המעגל החשמלי של המגנט.

אני מדבר על זה שהמכשיר דבוק עם מגנט לתושבת .

בכל אופן ניראה לי נסגרתי על מוצר iOttie Easy One Touch 3

הבעיה זה רק המחירים המוגזם שלו ...170 שקל באמזון\איבי כולל משלוח.

ובארץ 200

פורסם

אתה קצת עושה סלט.

שדה מגנטי סטטי לא עושה שום דבר למעגלים חשמליים. אני לא מדבר כרגע על אלקטרומגנט ענק המרים מכוניות לגריטה אלא על המגנטים הקטנים שיש בזרועות לפלאפון.

ה*שינוי* בעוצמת השדה המגנטי לאורך זמן (קרי נגזרת) יוצר זרם במעגלים סגורים. למשל כשמניחים את הטלפון לראשונה על הזרוע.

הזרם הזה רגעי ויחסית מאוד חלש ולא יעשה נזק לטלפון ובטח לא לא לזכרון (שכן אין זו מדיה מגנטית).

פורסם
אתה קצת עושה סלט.

שדה מגנטי סטטי לא עושה שום דבר למעגלים חשמליים. אני לא מדבר כרגע על אלקטרומגנט ענק המרים מכוניות לגריטה אלא על המגנטים הקטנים שיש בזרועות לפלאפון.

ה*שינוי* בעוצמת השדה המגנטי לאורך זמן (קרי נגזרת) יוצר זרם במעגלים סגורים. למשל כשמניחים את הטלפון לראשונה על הזרוע.

הזרם הזה רגעי ויחסית מאוד חלש ולא יעשה נזק לטלפון ובטח לא לא לזכרון (שכן אין זו מדיה מגנטית).

אוקיי טוב לדעת

מישהו התנסה עם גלקסי 6 על המעמד של סקאוצ' ? אמרו לי שאני לא יצטרך לשים מגנט על הטלפון שלי

פורסם

אני רוצה להבהיר משהו בנושא מתקני המגנט לרכב. מה שאתה מדביק לפלאפון זה לא מגנט, אלא סתם פלטת מתכת דקה. המתכת נצמדת באופן טבעי למגנט - שנמצא על המתקן עצמו בלבד.

ולגבי גלקסי 6. אכן גוף המכשיר עשוי ממתכת, אך היא דקה מדיי והמכשיר לא נצמד היטב למתקן, מניסיון.

פורסם (נערך)

מצטרף לשאלתו של splesh מעליי לגבי רכישה של הדגם הספציפי - iottie easy one toch 3, ומאחר וברשת הצלחתי למצוא אותו באזור ה-185 ש"ח לכל הפחות. תודה.

עריכה אחרונה על ידי כוח-סוס

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לי יש את המחזיק הזה כבר מעל שנה ומרוצה ממנו מאוד, שווה את הכסף הוא מתאים מגודל 4' עד 5.7'

לי יש אייפון 6 פלוס ועוד יש עליו מגן יחסית עבה וזה מתאים למחזיק.

גם בפניות חדות, המחזיק נשאר בשמשה והפלאפון לא נופל, קיצר זה הקישור באיביי

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Universal-Vehicle-Car-Dock-Holder-Stand-Mount-for-4-5-7-Phone-/162073671772?hash=item25bc57f85c:g:-ssAAOSw41xXOq2-

פורסם

לי יש את ה iottie

easyone toch 2 מעל שנה

לא הורדתי את זה מעולם מהרכב.בוקר ערב וצהריים בשמש הקופחת של מדינת ישראל

עדיין יציב וחזק כמו סלע.כמו ביום הרכישה.

הבעיה היחידה שלו זה המאבק בנסיון להוריד אותו מהדשבורד.אפשר לעקור את הדשבורד כולו לפני שמצליחים לפרק את הזרוע.

בהצלחה!

• תוכן חדש...