Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ לא צריך להיות מהנדס מוצר כדי לדעת שהתושבות בשקל וחצי שיש באיביי שוות בדיוק כמה שהן עולות.

היו לי 2 כאלה שפשוט נמסו, יש אנשים שהטלפון עף להם ביחד עם התושבת באמצע הנסיעה ובמקרה הטוב נשבר רק המסך, במקרה הרע זה גורם להסחת דעת ויכול להיגמר בגדר.

בעברי מכרתי זרועות של iOttie ו iGrip, זה ממש לא אותם חומרים כמו בכל המוצרים הג'נריים, מי שחושב אחרת פשוט לא ניסה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך הגעת למסקנה הזאת?

אתה מהנדס מוצר במקצועך?

אתה יודע מה איכות החומרים שהיצרן בחר להשתמש בהם?

אולי בהשוואה ל- IOTTIE המוצר נחות אבל לומר שהתושבת תנזל על השמשה או הדשבורד? זו דמגוגיה לשמה.

אני לא מבין מה הקשר להיותי או לא מהנדס מוצר, האם הוא יכול לקבוע על סמך תמונה האם מוצר איכותי או לא?

לעומת זאת, לא צריך להיות מהנדס כדי להיות בעל נסיון - מהנסיון שלי ושל רבים אחרים שאני מכיר - התושבות האלה נהרסות מהשמש, ואלה שראיתי אצל אנשים מהסוג הספציפי הזה פשוט נזלו על כל השמשה.

פורסם

גם אני בעל נסיון עם תושבות סיניות.

חלקן היו גרועות וחלקן היו טובות.

שתי התושבות ברכבים שלי מעולות ועלו 20 שקלים כל אחת ממוכרים סיניים ומחזיקות מעמד כבר 3 שנים.

מה זה אומר? כלום. אתה לא יכול לקבוע האם התושבת טובה או לא מבלי שניסית אותה.

ברור שעדיף לקנות מחברה מוכרת אבל לא כל אחד רוצה או יכול לרכוש תושבת ב200 או 300 שקל.

אני רכשתי את התושבת שבקישור שניתן. כשתגיע אעדכן ואזמין אותך להתרשמות.

יכול להיות שזה מוצר זבל ויכול להיות שלא. ימים יגידו.

פורסם

ברכב אחד יש תושבת של ברודיט.

ברכב השני מותקנות שני תושבות סיניות. אחת לטלפון של אשתי והשניה לטלפון שלי.

מדובר בתושבות שמתאימות לטלפון ספציפי ולא תושבת אוניברסלית.

כעת אשתי רכשה טלפון חדש ולכן צריך תושבת חדשה.

פורסם

כנראה ששוב הדעות שלנו שונות.

היתרון הגדול בתושבת יעודית לכל טלפון הוא שהטלפון פשוט לא נופל ויושב מעולה בעריסה בניגוד לתושבות אוניברסליות שלא תמיד מחזיקות יפה את הטלפון ולעיתים הוא מחליק מהתושבת.

לצערי, אני כבר לא מצליח למצוא תושבות יעודיות במחיר טוב ולכן אנסה את התושבת שבקישור.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים כאן לא מבינים שIOTTIE היא המובילה בתחום.

אמנם המעמד שלי קצת התנתק מהמקום אבל רואים שהוא לא משאיר שום סימנים!

נדבק לכל מקום בצורה חזקה מאוד והחזיק לי שנה שלמה על הדאשבורד שזה שיא החום!

ממליץ בחום. אני רק מקווה שאפשר לשחזר את הדבק, כמו שהציעו לי כאן אלכוג'ל, יעזור?

פורסם

מעמד של iOttie אצלי לא עמד בחום, הגומיות הצדדים נפלו ונאלצתי לבנות לו זרועות אפוקסי שיחזיקו את הפאלפון.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
eyals05

תוכל להמליץ לי על תושבות לפאלפון שמחזיקות מעמד הרבה זמן במחיר זול?

תודה

יש לי כזה:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Auto-CD-Slot-Dash-Mount-Holder-Cradle-Dock-for-Cell-Phone-GPS-PDA-/121768806312?var=&hash=item1c59fc87a8:m:mzUvdGqyvFzFw6rPnI2oXaQ

מאד נוח, ומשום שהטלפון לא נמצא באזור מואר על השמשה, נתוני המסך הרבה יותר קריאים. מוציא את העריסה מחריץ הנגן בסוף הנסיעה.

פורסם

חיפשתי תושבת שנכנס בחור של הדיסק ושהיא בלי זרועות ועניינים, לא רוצה לסובב את המכשיר, לא מאסיבית מגעילה אלא משהו סופר בסיסי שלא בולט החוצה חוץ מהעובי של הטלפון

מצאתי רק את זה במחיר דיי מופקע: http://m.ebay.com/itm/universal-car-cd-Slot-Dash-Mount-Holder-Dock-for-mobile-cell-phone-/152162625947?nav=SEARCH

זה תוצרת ישראל מכל המקומות.

למישהו יצא לראות חתיכת פלסטיק דומה שנמכרת במחיר שחתיכות פלסטיק צריכים להמכר?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לאבא שלי יש כזה מתקן לדיסק, המחיר נראה לי סביר ואפשר לקנות את זה בארץ ישר מהיצרן נדמה לי ב 50 שקלים.

זה כזה יקר? 50 שקלים?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שאלה, הזמנתי iottie east one touch v2.0 ועלתה בי המחשבה הם הוא יוכל להידבק ע"י וואקום לדשבורד של הרכב שלי (הונדה סיוויק) שכן הדשבורד הוא לא חלק אלא מחוספס. האחיזה לא תיפגע?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...