Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנקה כמו שצריך את הדשבורד, יידבק גם יידבק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש זרועות שנצמדות לדאשבורד מחוספס, אבל - שים לב! - הן יכולות לגרום נזק לדאשבורד "רך" (כלומר, אם הוא לא מפלסטיק קשיח).

פורסם

מנסיון של כ-5 שנים עם מכשירים שתמיד צמודים למזגן בצרורות שונות - זה רק עושה להם טוב.

המכשיר לא מתחמם, הסוללה שורדת יותר ובסוף נסיעה עם Waze אפשר לגעת במכשיר בלי לקבל כוויה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

איזה מגנט הכי מומלץ? אני מדבר על המגנטים בצורת מטבע שאפשר לתפוס על הקונסולה המרכזית, לא מגנט שיושב על הדשבורד או שתופס את אחד מפתחי המזגן וכדו'..

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום , אני מבקש המלצה לזרוע איכותית לרכב , כזו שתחזיק מעמד , המטרה שלי לקנות באייבי ע"מ לחסוך , אך מצד שני לקנות משהו טוב מאחר ואיני מכיר מוצר כזה פונה לעזרתכם בנושא .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

טוב חברים. נכון שאמרתי שאחרי שנה המעמד של IOTTIE XL התחיל לצאת והיה חצי באוויר.

בסך הכל הורדתי את המעמד לגמרי וחיברתי שוב אבל מה שהדהים אותי זה שפשוט לא היה שום, אבל שום סימן של דבק על הדאשבורד!

שימו לב כמה אתם או אחרים מתלוננים על שהמעמדים משאירים דבק מגעיל וקשה להורדה, במעמד הזה לא!

לכן אני מאוד ממליץ על המעמדים שלהם. הפלסטיקה עושה רושם של פלסטיק זול זה החסרון.

פורסם

מחפש המלצה למעמד שיתפס טוב על דשבורד מחוספס קשיח, ניסיתי מספר מעמדים שנדבקים לדשבורד אבל השמש הכניעה אותם.

אין לי בעיה גם כזה שנדבק אבל שיהיה חזק ולא יפול, או לחילופין מעמד שנאחז טוב גם במשטח קשיח ומחוספס.

תודה רבה

פורסם

חפש מתקנים של iOttie, הם לא זולים, ותשים לב שיש דגמים שלא יוכלו לתפוס את המכשיר שלך.

יש לי מתקן כזה קרוב לשנתיים, הגומיה שלו עדיין מחזיקה טובה (שטפתי אותה לפי הוראות היצרן לפני חודשיים שלושה, כי הוואקום נחלש מעט, ומאז יש לי שקט). לא עף לי אף פעם מהחלון או משהו כזה והוואקום מספיק חזק כדי להיתפס על משטחי פלסטיק מסוימים ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחפש פתרון יצירתי למעמד לנייד כך שישב בין הרדיו לבין פיקוד המזגן לרוחב (הדמיה מאולתרת צורפה) בפיג'ו 307. גובה התא הוא 4.5 ס"מ כך שאני מניח כי מעמד שיכנס לתוכו צריך להיות מאוד קומפקטי

uploadfromtaptalk1470912703929.jpguploadfromtaptalk1470912923034.jpg

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...