Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים , תפסיקו להיות תקועים בשנת 2015.

רכשו לעצמכם כבר את הזרועות המגנטיות של Scosche ותפסיקו להתעסק בשטויות.

+1

אחרי ניסיון עם כל מיני סוגים של תושבות/מחזיקים לסלולרי, הפתרונות המגנטיים הוכיחו את עצמם כנוחים ביותר. ואם כבר בחרתם להשתדרג למגנטי, אז אני ממליץ בחום על מוצרי MagicMount של חברת Scosche. יש להם זרועות לשמשה, מתקנים ששמים על הדש-בורד או על פתח המזגן... הסלולרי יושב ביצבות על המתקן ולא זז! רק להצמיד אותו ולצאת לדרך.

http://www.scosche.com/magic-mount-cell-phone-holder-tablet-mount

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי חודשיים עם טלפון חלופי, ואיכשהו נעלם לי המעמד של הטלפון.

מישהו מכיר מעמד עם מטען אלחוטי נורמלי? עדיף אוניברסלי. ראיתי כמה בעליאקספרס, אבל הם נראים כאילו יתפרקו עוד לפני שאחבר את הטלפון...

פורסם

אני אישית לא אוהב להדביק זרועות שמגיעות עם דבק של 3M, על השמשה אולי כן אבל בטח ובטח לא על הדשבורד. לאורך השנים ניסיתי כל מיני מוצרים, חלקם סינים זולים וחלקם יותר יקרים. זרועות עם ואקום בסופו של דבר יפלו ואני לא מוכן לקחת סיכון שיקרה משהו לסלולרי שעולה 1500+ ש"ח.

בכל מקרה, ממליץ מכל הלב על המוצרים של Exogear, הראשון זהו מתקן שמתחבר לפתח קורא הדיסקים, מתאים יותר למי שלא מחליף דיסקים לעיתים קרובות. מתקן יציב מאוד והוא לעולם לא יפול. המתקן השני של אותה חברה זהו מתקן שמתיישב על פתחי המזגן, גם כן יציב מאוד ולא גורם נזק לפתחי המזגן למי שחושש. אני אישית משתמש במתקן שמתחבר לפתח המזגן ומאוד מרוצה ממנו.

מתקן לפתח קורא הדיסקים

מתקן לפתח המזגן

ניתן למצוא גם חיקויים של המוצרים האלו, לא התנסיתי בהם אז אני לא יכול לתת עליהם חוות דעת.

פורסם
הבעיה היא שזה מודבק, וכידוע דבר לא מחזיק הרבה זמן בקיץ הישראלי

הדבק אצלי ברכב כבר כמה חודשים בשימוש רב, לא נפל אפילו פעם אחת. לא אצלי ולא אצל אחי.

אני אישית לא אוהב להדביק זרועות שמגיעות עם דבק של 3M, על השמשה אולי כן אבל בטח ובטח לא על הדשבורד. לאורך השנים ניסיתי כל מיני מוצרים, חלקם סינים זולים וחלקם יותר יקרים. זרועות עם ואקום בסופו של דבר יפלו ואני לא מוכן לקחת סיכון שיקרה משהו לסלולרי שעולה 1500+ ש"ח.

להורים שלי יש בכל רכב את הזרוע סקוץ' לשמשה.

לא נפל אפילו פעם אחת בחודשים האחרונים. כלום נאדה ברזל.

איכותי ביותר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מישהו התנסה עם זרוע של Scosche שיושב בפתח המזגן?

רציתי לדעת אם יש אפשרות הטייה לכיוון הנהג.

1418232946000_1104954.jpg

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

יש לי את המתקן הנ"ל. ניתן להטות אותו ימינה / שמאלה. קח בחשבון שהמגנט די חזק, ובכל פעם שתשלוף את הפלאפון, המתקן ישאר דבוק אליו :lol:

פורסם

האם מישהו קנה את ה IOTTIE מהמוכר הישראלי באיביי? (לינק).

התמונה של האריזה נראית שונה קצת מהאריזות המעודכנות שעליהן מובטח שהוא מתחבר גם למשטח מחוספס.

המטרה היא לחבר אותו לדאש ולא לשמשה.

פורסם

תודה.

אם זה מחזיק חזק זה טוב לי.

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם
האם מישהו קנה את ה IOTTIE מהמוכר הישראלי באיביי? (לינק).

התמונה של האריזה נראית שונה קצת מהאריזות המעודכנות שעליהן מובטח שהוא מתחבר גם למשטח מחוספס.

המטרה היא לחבר אותו לדאש ולא לשמשה.

תוספת של 10 ש'ח ואתה מזמין ממוכר אמריקאי עם דירוג גבוה:

http://www.ebay.com/itm/iOttie-Easy-One-Touch-XL-Car-Mount-Holder-for-Samsung-Galaxy-S4-S5-Galaxy-Note-2-/181160927285?hash=item2a2e086035:g:MOsAAMXQTT9Rz-Kl

• תוכן חדש...