Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנכלות לרכב (מה אתם אומרים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
*לא לקחת את הנאמר ברצינות* (אבל בכל זאת, קצת חומר למחשבה)

שלב ראשון - איתור:

הזז את הרכב לחניה אחרת ותראה מי יתפוס במקומך. במידה והרכב שלך מפסיק לחטוף נזקים, וגם הרכב שחונה שם במקומך לא ניזוק, כנראה שמצאת את הפושע.

כדי לודא שזה הוא חכה תקופה מסויימת ותראה שבאמת הוא חונה שם קבוע אבל הרכב שלו לא ניזוק.

שלב שני - הוצאה לפועל:

1. קח חתיכת פלסטלינה לבנה (7 ש"ח בחנות הכי יקרה) ותצמיד אליה כמה חוטי חשמל שמצאת ברחוב.

2. את ה"פצצה" שלך תצמיד מתחת לרכב באזור האחורי שיהיה בולט לעין רק במבט בוחן.

3. תתקשר למשטרה ותדווח על רכב שנראה חשוד עם משהו לבן וחוטי חשמל ליד מיכל הדלק.

4. מצא לך מקום ישיבה מרוחק אבל עם נוף לחנייה, וצפה בהתרחשות.

200px-Trollface.svg.png

תמיד כשאתה חושב ששמעת כבר הכל, יש משהו שעוד מצליח להפתיע, כבוד !!!

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחבר שלי קרה דבר דומה בשכונת נווה דקלים בראשון, שכונת "יוקרה", שכן עבריין החליט שהחניות הציבוריות הם שלו אחרי שאת החניה הפרטית שלו סגר למחסן.

הוא הזהיר את חבר שלי לא לחנות שם, הוא התעלם, למחרת צמיג מפונצ'ר מהצד.

אני אישית הייתי מוצא דרכים לנקום בו, רעות וקשות ביותר.

הנה דרך מעניינת, פשוטה אך יעילה, לוקחים 4 ביצים, מקשקשים היטב, שופכים על פתח האיוורור בתחתית המראה.

אחרי יומיים בשמש הרכב יסריח מבפנים בצורה שתדרוש מכירתו לחלקים.

החבר ד"א חונה ברחוב ליד.

המלצתי אלייך, תקנה מצלמת אינטרנט אלחוטית, תתקין בחוץ במקום מוחבא , אני הייתי אפילו שוקל חוקר פרטי .

פורסם

המלצתי אלייך, תקנה מצלמת אינטרנט אלחוטית, תתקין בחוץ במקום מוחבא , אני הייתי אפילו שוקל חוקר פרטי .

מצלמת אינטרנט שרואה באור יום? יש דבר כזה? מצלמות שאני פגשתי באור יום מסונוורות לגמרי ולא ניתן לצלם. יש מצלמות אבטחה יעודיות שיעשו את העבודה טוב יותר או מצלמה HD טקנה עם ספק באיכות נמוכה אפשר לצלם הרבה שעות. איכות נמוכה תיהיה מספיק טובה כדי לזהות בן אדם. ממליץ על CONTOUR.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...