Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנכלות לרכב (מה אתם אומרים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באחרונה אני חונה במקום מסויים (חנייה של רחוב ללא מוצא עם אי חנייה כזה באמצע שיכולה להכיל בערך 12 חניות) והתחלתי לראות תופעות מוזרות ברכב עד שאתמול נשברו הכלים וזה הגיע לשיא חדש!

בהתחלה היו שריטות קטנות על המכסה מנוע לאחר מכן היתה מכה מתחת למנעול של הבגאז מכה עם מפתח כזו למי שמכיר מהמעצבנות שאי אפשר לסדר לעולם, ולאחר מכן המצב החמיר לדפיקה בטמבון האחורי לכל אורכו כולל קילוף של הצבע! תאמת עד עתה חשבתי שזה אולי צירוף מקרים רע והכל נגרם בתום לב על ידי אנשים שלא ממש יודעים לחנות ולצאת מחנייה עד אתמול בלילה בו החנתי את הרכב בשעה 11 וחצי לערך וכאשר קמתי בבוקר ראיתי שמראה אחת תלושה לגמרי ממקומה והמראה השנייה מקופלת כנדג "התנועה" הטבעית שלה ועוד קצת והיא היתה נשברת גם, לאחר מקרה זה אין לי ספק שמשהו שם מנסה לגרום נזק לרכב (איזה אנשים חיות!!!!) כי אין שום סיכוי שתי המראות נדפקו בזמן קצר ועוד בחנייה.

מה אתם אומרים שכדאי לעשות? אני חשבתי על פנייה למשטרה אבל אני לא באמת חושב שהם יכולים לעזור (לצערי) כמו כן אני דיי בטוח שזה משהו מהשכנים אשר גרים מסביב לחניון הזה (אף חנייה היא אינה פרטית כמובן).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד מבאס להתחיל ככה את הבוקר אך אף אחד אינו חסין נגד וונדליזם.

אני הייתי קונה שתי מצלמות DVR שם אחת מקדימה ואחת מאחורה. לא יודע אם יעזור מאוד אבל אולי כדי לנסות.

פורסם

ייתכן שמישהו רומז לך בדרכו העדינה והמנומסת שהוא נוהג לחנות שם.

ייתכן גם שמדובר בבני נוער איכותיים שזו דרכם לתרום לקהילה.

אגב, התנכלות ולא התנקלות. למרות שהמבצע הוא ודאי אדם נקלה.

פורסם
שלום לכולם,

באחרונה אני חונה במקום מסויים (חנייה של רחוב ללא מוצא עם אי חנייה כזה באמצע שיכולה להכיל בערך 12 חניות) והתחלתי לראות תופעות מוזרות ברכב עד שאתמול נשברו הכלים וזה הגיע לשיא חדש!

בהתחלה היו שריטות קטנות על המכסה מנוע לאחר מכן היתה מכה מתחת למנעול של הבגאז מכה עם מפתח כזו למי שמכיר מהמעצבנות שאי אפשר לסדר לעולם, ולאחר מכן המצב החמיר לדפיקה בטמבון האחורי לכל אורכו כולל קילוף של הצבע! תאמת עד עתה חשבתי שזה אולי צירוף מקרים רע והכל נגרם בתום לב על ידי אנשים שלא ממש יודעים לחנות ולצאת מחנייה עד אתמול בלילה בו החנתי את הרכב בשעה 11 וחצי לערך וכאשר קמתי בבוקר ראיתי שמראה אחת תלושה לגמרי ממקומה והמראה השנייה מקופלת כנדג "התנועה" הטבעית שלה ועוד קצת והיא היתה נשברת גם, לאחר מקרה זה אין לי ספק שמשהו שם מנסה לגרום נזק לרכב (איזה אנשים חיות!!!!) כי אין שום סיכוי שתי המראות נדפקו בזמן קצר ועוד בחנייה.

מה אתם אומרים שכדאי לעשות? אני חשבתי על פנייה למשטרה אבל אני לא באמת חושב שהם יכולים לעזור (לצערי) כמו כן אני דיי בטוח שזה משהו מהשכנים אשר גרים מסביב לחניון הזה (אף חנייה היא אינה פרטית כמובן).

אני יוסיף שמדובר בשכונה רגועה מאוד ובעיר שלא מכירה דברים כאלה אני במקור מקרית אתא שם זה קורה מידי פעם :) כנראה שזה איזה שכן ונדליסט שחושב שיש לו שם חניה פרטית. ואני גם חושב שמשהו בדרכו שלו מנסה להזהיר אותי לא לחנות שם.. אתם חושבים שיש טעם לפנות למשטרה?

אהה לא הוספתי פרט חשוב, שהרכב הוא מסוג מאזדה שנת 99 ממש לא רכב שמנקר עיניים לכן זה מחזק (לפחות מבחינתי) את המניע האישי.

פורסם
אני הייתי מפסיק להחנות שם. נכון שהחרא שעושה את זה ניצח אבל אם הרכב חשוב לך ואתה לא רוצה להשכיב שם מארב אז כדי לוותר.

לצערי זה כנראה מה שאני יעשה. בעיקר בגלל שאני עובר דירה עוד חודשיים.

בכל אופן זה ממש מתסכלל!!!

כמעט ואי אפשר לעשות כלום במדינה הזו. אצלנו כח מבין רק כח.

אני בטוח שמי שמרשה לעצמו לבעוט במראות כאילו זה כלום יכול גםלדקור באותה קלות.

פורסם

אם אחד השכנים עושה לך את זה, אתה בקלות יכול לברר ע"י חניה במקום אחר. (ואז תראה מי יחנה במקומך קבוע)

אני לא מעודד אלימות אבל במצב כזה הייתי ... (תשתמש בדמיון) ... את כל הרכב שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לשים מצלמת אבטחה וכיסוי על הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם אחד השכנים עושה לך את זה, אתה בקלות יכול לברר ע"י חניה במקום אחר. (ואז תראה מי יחנה במקומך קבוע)

אני לא מעודד אלימות אבל במצב כזה הייתי ... (תשתמש בדמיון) ... את כל הרכב שלו.

סיכוי גבוהה מידי ל-collateral damage.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חברי המעגל הראשון
פורסם

*לא לקחת את הנאמר ברצינות* (אבל בכל זאת, קצת חומר למחשבה)

שלב ראשון - איתור:

הזז את הרכב לחניה אחרת ותראה מי יתפוס במקומך. במידה והרכב שלך מפסיק לחטוף נזקים, וגם הרכב שחונה שם במקומך לא ניזוק, כנראה שמצאת את הפושע.

כדי לודא שזה הוא חכה תקופה מסויימת ותראה שבאמת הוא חונה שם קבוע אבל הרכב שלו לא ניזוק.

שלב שני - הוצאה לפועל:

1. קח חתיכת פלסטלינה לבנה (7 ש"ח בחנות הכי יקרה) ותצמיד אליה כמה חוטי חשמל שמצאת ברחוב.

2. את ה"פצצה" שלך תצמיד מתחת לרכב באזור האחורי שיהיה בולט לעין רק במבט בוחן.

3. תתקשר למשטרה ותדווח על רכב שנראה חשוד עם משהו לבן וחוטי חשמל ליד מיכל הדלק.

4. מצא לך מקום ישיבה מרוחק אבל עם נוף לחנייה, וצפה בהתרחשות.

200px-Trollface.svg.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
*לא לקחת את הנאמר ברצינות* (אבל בכל זאת, קצת חומר למחשבה)

שלב ראשון - איתור:

הזז את הרכב לחניה אחרת ותראה מי יתפוס במקומך. במידה והרכב שלך מפסיק לחטוף נזקים, וגם הרכב שחונה שם במקומך לא ניזוק, כנראה שמצאת את הפושע.

כדי לודא שזה הוא חכה תקופה מסויימת ותראה שבאמת הוא חונה שם קבוע אבל הרכב שלו לא ניזוק.

שלב שני - הוצאה לפועל:

1. קח חתיכת פלסטלינה לבנה (7 ש"ח בחנות הכי יקרה) ותצמיד אליה כמה חוטי חשמל שמצאת ברחוב.

2. את ה"פצצה" שלך תצמיד מתחת לרכב באזור האחורי שיהיה בולט לעין רק במבט בוחן.

3. תתקשר למשטרה ותדווח על רכב שנראה חשוד עם משהו לבן וחוטי חשמל ליד מיכל הדלק.

4. מצא לך מקום ישיבה מרוחק אבל עם נוף לחנייה, וצפה בהתרחשות.

200px-Trollface.svg.png

1+

:roflmao:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...