Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עצותיכם המלומדות בשרשורים הקודמים שפתחתי (שוב תודה לכל המגיבים), מה דעתכם על ההצעה להלן:

פורד פוקוס טרנד 1.6 אוטומטי 2011 (עלה לכביש באוגוסט 2011).

במקור נרכש מליסינג עם 0 ק"מ, שימש אם פרטי במשך שנה וכעת הוא נמכר ע"י חברת ליסינג גדולה לאחר שעשו עליו trade-in כך שהוא כרגע יד שניה מאדם פרטי והיד הראשונה ליסינג (כאמור 0 ק"מ).

האוטו עשה 20,000 ק"מ.

המחיר המוצע 75,000 ש"ח.

הבדיקה לפני מכירה נקיה כמעט לחלוטין.

מה דעתכם?

הרכב מיועד לשמש כרכב שני במשפחה שייסע כ- 12,000 בשנה.

כמו כן - האם באחריות יבואן יש מגבלות כלשהן מבחינת כמות העברות בעלות, ליסינג כבעלים ראשון או שלאוטו הזה באמת יש עדיין שנתיים של אחריות יבואן?

פורסם
בדיקה מטעמך או מטעם המגרש?

כרגע זה מטעם החברה, אבל ברור לי לחלוטין שאני לוקח את הרכב לבדיקה נוספת שלי.

פורסם
כרגע זה מטעם החברה, אבל ברור לי לחלוטין שאני לוקח את הרכב לבדיקה נוספת שלי.

אפשר לקבל ממך פרטים מהיכן קיבלת את העסקה הזאת?

מסקרן אותי לדעת על העסקה הזאת.

פורסם

בתקופה המדוברת - אוגוסט 2011- היו הרבה מבצעי 0 ק"מ מליסינג על הפוקוס מהדגם היוצא, זאת לאור הוצאת הדגם החדש.

כמו כן, עד לפני חודש חודשיים קל אוטו עדיין מכרו פוקוס כאלה עם 0 ק"מ, ושמועד העלייה לכביש שלהן הוא אוגוסט 2011 (רכבים בני שנה עם 0 ק"מ ב- 88,000 ש"ח). היבואן כנראה מכר כמות אדירה של העודפים לחברות הליסינג.

במקרה של פותח השרשור - מדובר כנראה בפוקוס שנמכרה במבצע האמור ב- 95K (זה המחיר שהציעו אותן בזמנו), היא עלתה לכביש לפני שנה ועם 0 ק"מ.

כעת, מי שקנה אותה מוכר, והיא רשומה כבר כיד שניה.

לטעמי, אין כאן משהו מפוקפק, והמחיר שצוין - 75K זה פחות או יותר מחיר השוק של הרכבים הללו לאור הפירוט שתואר לעיל.

הרכב כשלעצמו מוצלח מאוד, לי היתה כזו (לאחר מתיחת פנים) משנת 2008.

אם תצליח להוריד את המוכר לכיוון ה- 70K, מה טוב.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לפני שתיקח את הרכב לבדיקה מטעמך תבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים (אמור להיות רק אחד) לוודא שלא נפלת על רכב ''לימון''

פורסם
לפני שתיקח את הרכב לבדיקה מטעמך תבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים (אמור להיות רק אחד) לוודא שלא נפלת על רכב ''לימון''

אין הסטוריית טיפולים, כי הרכב היה אצל אדם פרטי ולא בליסינג (כאמור נקנה מליסינג עם 0 ק"מ).

הרכב עכשיו ב- 19,000 ועדיין לא עשו טיפול 15,000 (לפחות לא במוסך מורשה).

כתנאי לרכישה הם מסכימים לבצע על חשבונם את טיפול 15,000 שלא בוצע בזמן.

גם את הטסט המתקרב בימים אלה הם יבצעו בעצמם.

פורסם

המחיר הריאלי הוא ברמה של 70K, כמו שנאמר סה"כ רכב מוצלח.

אני לא מבין איך עדיין לא עשו לו טיפול 15K, הפקרות. תקח את הרכב לבדיקה, תראה אם קיים משהו חריג ורק אז תדע אם העסקה כדאית.

פורסם
המחיר הריאלי הוא ברמה של 70K, כמו שנאמר סה"כ רכב מוצלח.

אני לא מבין איך עדיין לא עשו לו טיפול 15K, הפקרות. תקח את הרכב לבדיקה, תראה אם קיים משהו חריג ורק אז תדע אם העסקה כדאית.

אי ביצוע טיפול זה הפקרות של מי שהחזיק ברכב לפני שמסר אותו לטרייד אין.

דבר נוסף - אני מתכוון לקחת את הרכב ל"טסט-ליין" בירושלים. אני קונה מחברת ליסינג גדולה והשאלה היא אם הם לא מסוגלים להרים טלפון למכון לפני זה ו"לתאם".

מה אתם אומרים לגבי "טסט אריה" במישור אדומים?

פורסם

"טסט-ליין" שייך לאבי גלנצר שהוא יו"ר איגוד מכוני הרישוי - הוא לא ילכלך את המוניטין שלו ע"י "תאום" עמדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טסט ליין היו שווים כל שקל ששילמתי להם על הבדיקה - הם מצאו שמספר המנוע לא תואם את הרישיון. הבעיה הזו בכלל לא הופיעה בבדיקה שסיפקה חברת הליסינג.

כרגע מבררים האם הוחלף מנוע או שרק מדובר בטעות ברישום.

האם לרדת מהעסקה לאלתר או שיש מסמכים שיכולים לשכנע שאכן מדובר רק בטעות רישום?

מעבר לבעיה (הגדולה) של מספר מנוע לא תואם, שאר הבדיקה נקיה.

פורסם

גם אם הוחלף מנוע - זו לא סיבה לא לרכוש את הרכב - ובלבד שהמנוע שהוחלף היה חדש כמו שנהוג במקרה של החלפת מנוע באחריות.

מאחר שהרכב (כנראה) מעולם לא עבר מבחן שנתי בשל היותו חדש - רוב הסיכויים שמדובר בטעות הקלדה, שהנחה שתתוקן אין מניעה לרכוש את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם אם הוחלף מנוע - זו לא סיבה לא לרכוש את הרכב - ובלבד שהמנוע שהוחלף היה חדש כמו שנהוג במקרה של החלפת מנוע באחריות.

מאחר שהרכב (כנראה) מעולם לא עבר מבחן שנתי בשל היותו חדש - רוב הסיכויים שמדובר בטעות הקלדה, שהנחה שתתוקן אין מניעה לרכוש את הרכב.

הרכב היה אצל אדם פרטי. איך אני יכול לדעת שהוא לא נסע בלי שמן ושרף את המנוע ואז החליף אותו במנוע גנוב אי שם ברחבי יו"ש?

האם זה לא פוגע בערך הרכב?

איך יודעים שהמנוע ששמו באמת חדש ולא משופץ?

פורסם

קשה לי להאמין שלרכב בן שנה ותחת האחריות היבואן החליפו מנוע, לא במוסך החברה ולא הפעילו את האחריות.

לכן כל הסיפור של החלפת מנוע שלא מופיעה במחשב החברה נשמע מוזר.

לדעתי מדובר בטעות של הרישום.

תדרוש שיסדרו את זה.

אם המנוע באמת הוחלף, ואין זכר לזה במחשב החברה - ברח!

כאשר מחליפים מנוע, ממה שידוע לי, יש סימני פירוק והרכבה.

האם בבדיקה נאמר בפירוש שהמנוע הוחלף או רק על אי התאמה בין המספרים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...