Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אומנם אני לא "מתעסק" בתחום הזה - אבל בוא אני אתן לך טיפ מצויין איך אפשר לזהות אותם:

שאתה רואה חנון או חבורה של חנונים שלובשים מגבעות - אז זה הם. :lol:

פורסם
אומנם אני לא "מתעסק" בתחום הזה - אבל בוא אני אתן לך טיפ מצויין איך אפשר לזהות אותם:

שאתה רואה חנון או חבורה של חנונים שלובשים מגבעות - אז זה הם. :lol:

וואי, אין לך מושג כמה צחקתי עכשיו. פשוט נכון.

פעם כשהייתי יותר קטן, בערך בגיל 18, הייתי חזק בכול הקטע הזה. מה אני אגיד לך? אתה תיראה תוצאה מזה, אבל לאו דווקא מהסיבות הנכונות.

רוב הבעיה של החנונים שנרשמים לדברים האלה, זה לא כישלון טוטאלי בתקשורת עם בנות(נדיר שכן, מנסיון) אלא העובדה שהם פשוט לא מנסים.

הקורסים האלה בסופו של דבר גורמים לך להתחיל עם בחורות, והרבה. וגם אם אתה ממש איום עם בחורות, בטוח שמתוך 1000 שתתחיל איתם, יהיו כמה שיזרמו איתך.

פורסם

לא היה לי מושג על מה מדובר עד שצפיתי בכמה סרטונים ביוטיוב

יש שם כמה דמויות הזויות לחלוטין.

משהו מוזר - לכל המדריכים בסרטונים יש מבטא רוסי כבד.

Gn'f'R

פורסם

סניה ובניו :lol:

זהו אחד שעוסק המון באומנות הפיתוי וזה בעצם חלק מן הפרנסה שלו,

הוא האמת עושה עוד הרבה דברים אבל זה התחום שלו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לא מבין את המדריכים בעקרון, לפעמים יש דברים טובים שלא כולם יודעים אבל בתאכלס? להיות עצמך ולגשת לבחורה שאתה רוצה עם ביטחון גבוה (לא בשמיים), חוצמזה נשים בישראל בד"כ קשות יותר ודרושה יותר מפעם אחת לבקש טלפון, בעקרון אם אתה לא זיין שתוקע כל דבר (מצטער על המילים) ואתה ממש רוצה בחורה, אתה תשיג אותה אם תרדוף אחריה מעט, ככה זה היה מאז האבולוציה וככה זה גם עד עכשיו. אני לא מאמין אישית בכל הטרנד של להיות נחמד מדי וסמרטוטון או משהו שנקרא היום גבר רגיש כזה וחנני כמו שמציירים לנו גברים היום, נשים אמיתיות אלו נשים שרוצות גבר חזק, לא בהכרח חיצונית אלא פנימית, אחד שלא פראייר ואחד שיודע מה הוא רוצה ויעבוד כדי להשיג אותו.

תנסה את זה, פעם היתי ילד דפוק ועם החברה הראשונה שלי היתי סמרטוט טוטאלי, אתה לומד מטעויות, רוצה ביטחון עצמי? לך תתחיל עם נשים כל יום זה יעלה לך תאגו, גם אם תקבל "לא" מ 100 בחורות עדיין יהיו מתוכם המון שיגידו כן. (לא חובה כאלו שיראו כמו טרול).

Opel Adam S 2017

פורסם

הרי כל הקטע ב"אומנות הפיתוי" זה לגרום לך להתחיל עם בחורות - מה שלא עשית קודם.

אז ברור שמי שלא יורה לא פוגע ועכשיו שתתחיל לירות אם תפגע קצת אז מבינתך זה שיפור עצום, במציאות - לא היית צריך אותם.

אל תתיימר לנסות להבין מה נשים רוצות. אף אחד לא מבין :wink: וברצינות - נשים זה לא קבוצה כוללת שחושבת אותו דבר. לכל אדם (גבר או אישה או בנצי) יש רצונות שונים. יש נשים שמחפשות סמרטוטים לנגב איתם את הרצפה ויש נשים שמחפשות גבר דומיננטי מאוד ויש נשים שפשוט מחפשות מערכת יחסים לא משנה עם מי ומה. כנ"ל לגבי גברים.

פורסם

יש לי חבר שמתעסק בזה, הדבר הזה גובל בהטרדות, אם לא יותר.

לפני מס' שנים, ראיתי אותו במקרה במסיבה עם כמה תלמידים, בשביל להתחיל עם בחורה הם פשוט תפסו לה את היד ומשכו אותה אליה.

זה הזוי, לא רק זה, הוא סיפר לי שלפעמים נותנים להם משימות כמו ללכת לקניון ולהתחיל עם ילדות, כאילו רבאק מה נסגר?

אני חושב שדווקא כל הקורסים האלו של אומנות הפיתוי דיי דופקים את המוח של אותם אנשים, כי סה"כ הם נהיים מזויפים וכל מה שהם אומרים זה שקר, בשביל להגיע למצב "לסגור" עליה (לסגור משמע סקס).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

היה פה כבר שרשור ארוך שדן בדיוק בעניין הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני חושב שדווקא כל הקורסים האלו של אומנות הפיתוי דיי דופקים את המוח של אותם אנשים, כי סה"כ הם נהיים מזויפים וכל מה שהם אומרים זה שקר, בשביל להגיע למצב "לסגור" עליה (לסגור משמע סקס).

כן. כי רק הם עושים את זה :wink::lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אז אני לא מבין משהוא, למשוך את הסמחטה פנימה, לבלוע, לתת איזה גרבוץ עצבני, לתקוע גראעפס ולשאול "שנקפוץ אלי שאני אפתח לך ת'ת*ת", זה כבר לא עובד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בעקרון אם אתה לא זיין שתוקע כל דבר (מצטער על המילים) ואתה ממש רוצה בחורה, אתה תשיג אותה אם תרדוף אחריה מעט, ככה זה היה מאז האבולוציה וככה זה גם עד עכשיו.

לצערי, מניסיון טרי ואמיתי, ברמה של להסתכל לבחורה ישר בעיניים, מבלי לנסות ולהתחמק לכיוון החזה ואפילו יותר מזה, ממש להקשיב לה ולעשות הכל כדי להוציא ממנה חיוך אחד, אותו חיוך שגורם לך להיות מרוצה כמו ילד קטן שהצליח לשכנע את אמא שלו לקנות לו ממתק שוקולד של קינדר בואנו לפני ארוחת הצהרים, זה לא נכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...