Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבצע תפקיד זוטר? הכל יחסי. בלעדי (ובלעדיך) המטוס לא יצא. לכל אחד התפקיד שלו והחשיבות שלו, גם אם בעיניך תפקידך תמיד חשוב יותר מסיבות כאלה ואחרות. רק שכחת שבלעדי דיילי הקרקע - הקיר היה מקבל ופותר את בעיות הנוסעחם, בטח לא אתה. הזלזול הזה מיותר וחסר כל מקום.

כנראה שרצוי שאזכיר לך מי נותן את השירות לחברת סאנדור על טיסותיה בשבת - אנחנו - ובניגוד לדברייך הלא נכונין בעליל, לרב אני נמצא ליד המטוס, בתקשורת ישירה וקבועה מול הרמפיסט, מכונאי וצוות האוויר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה כתבתי רק פוסט אחד למעלה?

אל תבין לא נכון, כל אחד במערכת המורכבת של שדה תעופה מבצע תפקיד חשוב וקריטי, ובלעדיו המכונה הדי יעילה הזו תתקע.

אני מעריך כל אחד שעושה את תפקידו במקצועיות ונאמנות. איפה אמרתי אחרת?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

rs ידידי, הרבה דברים שנראים מהקרקע או מהיותך עובד בחברת ground services בנתב"ג אינם התמונה המלאה.

אני יכול להגיד לך (מהיותי עובד ארקיע במח' בקרת טיסות) שהרבה עיכובים/שיבושים בלו"ז הם תוצאה של הנחתות של הרגע האחרון של slot (אישורי המראה/נחיתה) של שדות תעופה בעולם, נוסעים שמאחרים לטיסה/שיש להוריד את הכבודה שלהם, וכן, לפעמים גם תקלות טכניות.

אל תשווה חברה בעלת צי של מאות מטוסים עם גמישות תפעולית גדולה יותר מכל החברות הישראליות גם יחד, לחברות ישראליות שנאבקות לשרוד וכל שינוי לו"ז שכזה גורם להן להפסד כספי ניכר.

טיסה בטוחה לכולם. :wink:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בניגוד לדברייך הלא נכונין בעליל, לרב אני נמצא ליד המטוס, בתקשורת ישירה וקבועה מול הרמפיסט, מכונאי וצוות האוויר.

את זה אתה אמרת, לא אני:

הסיבה היחידה שמונעת ממני להיות רמפיסט - היא סיבה רפואית (אסטמה). אחרת מזמן הייתי קופץ לעבוד בשטח האווירי.

אבל כמו כל השירשור הזה, למה לבלבל עם עובדות?

מה עם כל התשובות שהבטחת?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שי, אתה מבלבל - ציינתי שאיני רמפיסט מסיבה בריאותית. אין זה אומר שאני לא נמצא ליד המטוסים מידי יום - אלא שבניגוד לרמפיסט - אני לא שם כל שעות היום.

יוסי, אתה לא מחדש לי דבר לגבי SLOTים וכדומה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אחרת מזמן הייתי קופץ לעבוד בשטח האווירי.

אז אני מבולבל? אתה כתבת שאתה לא עובד בשטח האוירי, לא אני.

יללת בתחילת השירשור שאני מזלזל בך.

טעית. בתחילת השרשור לא זלזלתי בך, ידעתי שאתה טועה אבל לא היה זלזול.

עכשיו אני מזלזל, לגמרי. יודע למה?

כי מי שמכבד את עצמו, ונמצא במצבך, יש לו שתי אפשרויות:

להצדיק את מה שאמר (ושנינו יודעים שזה בלתי אפשרי, כי זה לא נכון).

או

להודות בטעותו (ושנינו יודעים שגם זה בלתי אפשרי, כי אין בך את האומץ).

אז עושים מה שעושה אפס - ממשיכים למרוח.

תמשיך ככה, יש לך יופי של פוטנציאל להיות פוליטיקאי (וגם הם, בחלקם, אנשים עלובים).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...