Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - עד מתי? 8.26₪ מהחודש הבא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור:

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Economics/Consumers/Article,104359.aspx

באמת שכבר אין לי מושג מה יהיה עם המדינה הזאת. מייקרים כל דבר אפשרי, מעמיסים מיסים על מיסים, תחבורה ציבורית אין כמו שצריך, אז מנסים להסתדר עם רכב, אבל גם זה כבר אי אפשר כמעט.

מה יהיה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 267
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה יהיה?

אנשים ימשיכו לקטר, לנסוע ולשלם יותר על הדלק. עם כל הצער שבדבר, אין ברירה אחרת - צריך לחיות, לעבוד ואין תחבורה ציבורית יעילה בינתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקצב הזה אפילו הפנדה לא תהיה חסכונית מספיק,והרכבים החשמליים יהיו אטרקטיבים יותר.עצוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפנדה לא תהיה חסכונית מספיק

מה צריכת הדלק אצלך? חשמלי לא בטוח יהיה חסכוני יותר וגם לא ירוק יותר (חשמל = פחם), אבל תתפלא שלמשל מזדה 2 אוכלת יותר דלק מרכב דיזל גדול וזה בנסיעה רגועה יחסית. אנשים יתחילו לעבור לדיזל כי אין מנוע בעירה פנימית אחר שהוא חסכוני בינתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בקצב הזה אפילו הפנדה לא תהיה חסכונית מספיק,והרכבים החשמליים יהיו אטרקטיבים יותר.עצוב.

חשמלי לא נראה לי כמו פתרון אטרקטיבי,

חבל באמת שדיזלים לא תופסים חזק בארץ, למרות שנראה לי שהפלואנס הולכת לפתוח פלח שוק חדש, של משפחתיות במחירים נורמליים ושפויים עם גיר ידני ומנוע דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש שתי אפשרויות:

1. להפסיק לנסוע, לותר על הפינוקים, ולעבור לתחבורה ציבורית.

2. לא להפסיק, כי התחבורה הציבורית ברוב המקומות על הפנים.

למזלי איפה שאני גר יש תחבורה ציבורית מעולה וזמינה, לכן אני יכול להרשות לעצמי להשאיר את הרכב בבית.

אני מתאר לעצמי שלכל מי שגר במושבים או קצת רחוק מהמרכז, לא כך הדבר.

יש גם אנשים שגרים במרכז, וכן יש להם אחלה של תחבורה ציבורית, אבל עצם זה שהם יכולים להרשות לעצמם לגור במרכז, מרה על מצב כלכלי עמיד פלוס, ולא הדלק הוא זה ש"יהרוג" אותם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הפנדה חסכונית,וזה המזל,לדעתי הפיתרון המושלם זה רכבי מיני עם מנוע דיזל ידני.

אבל גם פה רכבי הדיזל יקריםהיחסית לבנזין עקב הזיהום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד אחד עליית מחירי הדלק זה דבר טוב - מחירים גבוהים יותר > פחות אנשים יוציאו את הרכב מהחניה > פחות מכוניות על הכביש > פחות תאונות.

אי אפשר להגיד שביבי לא דואג למיגור תאונות הדרכים. :lol:

נאמר בציניות...

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

העניין הוא, שי, שזה לא קורה.

אנשים לא ילכו לעבודה?

מה לעשות, כמעט ולאף אחד התחבורה הציבורית לא רלוונטית (כי מה לעשות, היא גרועה).

להפך, זה הופך אנשים להיות יותר עצבנים על הכביש כי הם שומעים את הליטרים זולגים בפקקים ומקבלים חום > יותר תאונות

פורסם
הפנדה חסכונית,וזה המזל,לדעתי הפיתרון המושלם זה רכבי מיני עם מנוע דיזל ידני.

אבל גם פה רכבי הדיזל יקריםהיחסית לבנזין עקב הזיהום.

אני לא יודע למה הדיזלים יקרים, אבל זה בטח לא בגלל זיהום, מנוע דיזל פולט פחות CO2 ממנוע בנזין באותו נפח. אם זיהום הייתה בעייה אמיתית אתה חושב שחצי אירופה היו נוסעים על דיזל? שם התקנות מאוד מחמירות ולאנשים אכפת מזיהום אויר.

לכל רכב סופר מיני שיש בארץ יש גירסא עם מנוע דיזל סופר חסכוני בעולם. עד שלא נפסיק לקנות רכבי בנזין בזבזניים ונעבור לדיזל היבואנים לא יתחילו לייבא.

פורסם

אני חושב על כל נסיעה שאני עושה, אם היא הכרחית או לא,

אשכרה חושב על כל ק"מ, איפה הימים שבהם היה אפשר למלא מיכל מלא ועוד לקנות איזה ארטיק ובקבוק קולה בחנות הנוחות של התחנה וכל זה היה עולה 200₪?

פורסם

דווקא בפירסומת של רכבים במדד זיהום הדיזל מקבל תוצאה ירוקה פחות,

אגב עד לפני העליה של 7.70 הייתי ממלא מיכל בקצת יותר מ 200 שקל :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...