Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף לבדי את הפילטר גיר קניתי פילטר וקניתי אטם השאלה שלי מה עדיף לשים את האטם אוו פשוט לשים סילקון (איזה סוג).

שאלה שנייה אחרי שפירקתי את האגן אם מה ממולץ לנקות אותו?

אם יש איזה פרוייקט מצולם למאזדה אני אשמח מאוד.

פורסם

אתה יכול להניח את האטם ולעבור עליו עם שיכבה דקה של סיליקון אדום שנועד לדברים האלה עם דגש על שיכבה עבה נקודתית רק בפינות שאלה האזורים הרגישים לרוב. לגבי ניקוי של הקארטר עצמו אתה לא חייב איזה חומר מיוחד. שטיפה טובה במיים שהוא מחוץ לרכב מפורק וניגוב טוב עם חולצה ישנה גם יכול להבריק אותו הייטב.

פורסם

אם זה אטם שעם הסיליקון עלול לגרום לו להחליק החוצה ממקומו.

ואם זה אטם קרטון אז זה קרטון. בקיצור - אם שמים אטם לא צריך סיליקון.

פורסם

לא כדי לזלזל חס וחלילה ספי אך עד כה ראיתי בלא מעט רכבים שקיים גם אטם וגם סיליקון שיכבה דקה כמו שציינתי. גם לי יצא לשים ולא היה עם זה שום בעיה וזה פשוט אוטם טוב יותר כאשר הסגירה של הברגים לא נעשית על ידי ידית מומנט מתאימה אלא באמצעים וכלים ביתיים.

פורסם
אחד אומר לא לשים ואחד אומר לשים מה באמת מומלץ לעשות ? אשמח לעוד תגובות

מה שמומלץ זה מה שכתוב בספרות ייצרן או מה שכתב חבר הפורום ספי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...