Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר חצי אוטומטי Toyota mr2 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , לאחרונה הגיעה אליי ממכר קרוב הצעה שקשה לסרב לה , Toyota mr2 שנתון 2003 גיר חצי אוטומט, יד 3 120k קמ, במחיר של ״בין חברים״ ..

הרכב עבר בדיקה והוא במצב מעולה , אני בכיוון מאוד חזק לקנות את האוטו , אך רק דבר אחד מטריד אותי , הגיר.

מישהו התנסה עם הגיר הזה ברכב הזה בעבר? מישהו שמע ביקורות כאלו ואחרות?

אשמח לקבל מעט פרטים אודות הגיר ברכב הזה ספציפית. תודה רבה.

פורסם

רכב כל כך נדיר. קשה להאמין שתמצא "הרבה" בעלי ניסיון בפורום.

יש גוגל בשביל זה...

ברר כאן למשל

https://www.mr2oc.co.uk/forums/42/139674.html

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה רבה אך אני קצת מסתבך עם הפורומים האלו באנגלית :) ...

אשמח לתמצוט , או בכל זאת , אם מישהו נהג / שמע / ראה / חווה גיר כזה , אשמח לשמוע .

פורסם

הגיר לא קטסטרופה מבחינת התנהגות.

ההתנהגות של הרכב הזה היא מאוד טובה.

אבל קח בחשבון שהגיר הזה לא שיא האמינות ואם הוא מתקלקל אין לך מאיפה להשיג חלקים.

המנוע עצמו דיי אמין, בעל שרשרת תזמון ולא רצועת טיימינג שצריך להחליף.

יהיה לך קשה למצוא מוסך שמתמחה ברכבים האלה כי כמו שרשמו נמכרו מעט מאוד.

בעבר הייתי קרוב מאוד (פעמיים) לרכוש כזו ידנית. בד"כ דורשים עליהם הרבה מעל המחירון וממש לא בצדק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבין חברים הזה מסוכן,

אלא אם כן אתה מכין "בוחטה" להסבה לגיר רגיל,

עברתי על הפורמים זה חתיכת גיר בעייתי אפילו כמה דילרים לא יודעים לתקן את זה,

אז כדאי שזה ידליק לך נורה אדומה.

פורסם

אמנם עבר הרבה זמן מאז שנהגתי באחת מכדי שאני אזכור מה לא בדיוק אהבתי בגיר הזה , אבל אני זוכר שלא סבלתי אותו .

כמו כן לגבי האמינות , תמיד היו ביקורות לא טובות והיה לי חבר קרוב שמהמרור שהוא אכל עם הרכב נוכחתי לדעת כמה זה נכון (לא רק התקלות הלא קטנות , אלא גם חוסר הידע בטיפול בהן) .

אם אתה מעוניין ברכב מהסיבות הנכונות , ולא רק כי הוא נראה מגניב , אני תמיד אמליץ יותר על המיאטה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שמעתי המון דברים רעים על הגיר , מבחינת התנהגות ובעיקר מבחינת אמינות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני רק שאלה - מה זה גיר חצי אוטומט?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

"חצי אוטומט" או "גיר רובוטי" הם ביטויים שגויים במקרה הנדון. ככל הידוע לי ב MR2 הייתה תיבה ידנית ותיבה סיקוונסיאלית, כנראה שלזה התכוון המשורר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...