Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 2011 נורת ESP נדלקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טעות, אינני מבלבל בין שום דבר. אני יודע מצוין מה זה TPMS ומה זה ESP.

אני מציע לך לברר כיצד פועלת מערכת TPMS בפולקסווגן. יש יצרנים ששמים חיישני לחץ בחישוק שמשדרים את הנתון ב-RF, ויש יצרנים כמו פולקסווגן, שמקבלים את הנתון הזה בדרך אחרת, לא בשידור RF.

בדוק אותי.

גם ברכבי קונצרן VAG כמו אודי A8/S8 שנת 2000 החיישנים היו מבוססי RF.

היום השיטה הנפוצה היא כמו שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברור! יש מערכות רגישות יותר ויש פחות.

לדוגמה אני מכיר שבמערכת ESP בג'וק יותר רגישה לחוסר נוזל בלמים מאשר המערכת שיש בקשקאי למשל.

פורסם

מילאנו אוויר בצמיגים לפי הוראות היצרן ועדיין הנורה דולקת קבוע, ככה שזו בוודאות תקלה. השאלה היא אם זה לא יקרה פעם אחר פעם אם מחליפים לאותו חלק שתכנונו לקוי ? האוטו רק בן שנה וחצי ועם 25K, כמובן שמטופל יפה במורשה.

חוץ מזה אגב, זה רכב פשוט נפלא עם איכות נסיעה מעולה גם בנסיעות ממש ארוכות.

פורסם
לחץ אוויר לא תקין בצמיגים לעיתים גורם לנורה להדלק בדגם הזה (מניסיון). מה ההסבר הטכני לזה? את זה תצטרך לשאול מהנדס של יונדאי.

בזמן שהנורה דולקת מערכת ה-ESP לא תעבוד, לכן במידה והנורה נדלקה נסה לכבות ולהדליק מחדש את הרכב עד שהנורה תכבה.

קולואטי, אל נא תרתח, אני רשמתי את ההערה כצחוק.

אין שום סתירה בין מה שאתה רשמת למה שאני רשמתי.

מי שנכנס למוסך עם נורה כבויה ומציין שהיא נדלקה בעבר (כמו שציין פותח השרשור) לא יחליפו לו את החיוניט.

מי שנכנס למוסך עם הנורה דלוקה קבוע (כמו שקרה לך) אז יחליפו לו את היוניט.

לכן המלצתי לפותח השרשור לדחות את הכניסה למוסך עד שהנורה תדלק קבוע כדי לחסוך לו טרטורים.

אני נכנסתי למוסך וציינתי שהמנורה נדלקה פעמיים כאשר הרכב הונע והיא נדלקה ולא כבתה עד שכיבינו והנענו מחדש, היוניט הוחלף בלי שום ויכוח.

פורסם
מילאנו אוויר בצמיגים לפי הוראות היצרן ועדיין הנורה דולקת קבוע, ככה שזו בוודאות תקלה. השאלה היא אם זה לא יקרה פעם אחר פעם אם מחליפים לאותו חלק שתכנונו לקוי ? האוטו רק בן שנה וחצי ועם 25K, כמובן שמטופל יפה במורשה.

חוץ מזה אגב, זה רכב פשוט נפלא עם איכות נסיעה מעולה גם בנסיעות ממש ארוכות.

אולי מספיק עם ניחושים והשערות? כנס למוסך שיבצעו בדיקת סורק ויתקנו מה שדורש תיקון.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי I30 20

במסגרת אחרות יבואן הוחלף ה unit המדובר בשנת 2014.

היוםשוב נדלקה ליהמנורהוביקשושאחליףשוב אה unit הפעםביקשו שאשלם כי אחריות היבואן התסיימה.

הםזולא חוצפה לבקש תשלום שנה אחרישהוחלף החלק?

האם לא אטצרך להחליף את ה unit שוב כל שנה.

פורסם

אם אחריות גמרה אז אחריות נגמרה....אם אתה בכל זאת חושב שזאת חוצפה שאתה צריך לשלם על הקלקול הזה אז פנה לשירות לקוחות של היבואן ותגיד להם שזאת חוצפה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה: יש לי בדיוק את אותה בעיה באותו רכב, יונדאי i20 שנת 2011, מנורת החיישן esp נדלקת מידי פעם. למה זה קשור ליוניט אור בלם?

• תוכן חדש...